Alles over annuleren en onze speciale annuleringsverzekering voor groepen

Een boeking gemaakt via deze website of telefonisch, is na een akkoord door Groepen.nl definitief. Dat wil zeggen dat de reservering direct in ons reserveringssysteem wordt vastgelegd en dat een gemaakte boeking ook niet meer zonder kosten kan worden gewijzigd of geannuleerd. De wet die bepaalt dat consumenten een zichttermijn hebben van 14 werkdagen maakt een uitzondering voor reizen en is hier dus niet van toepassing. Annuleren kan alleen met inachtneming van onze annuleringsvoorwaarden en tegen de hiervoor geldende annuleringskosten.

Heb ik een reis en/of annuleringsverzekering nodig?
Een groepsannuleringsverzekering is wel verstandig, deze kunt u bij ons afsluiten. Een reisverzekering is niet echt nodig in Nederland tenzij u dure spullen meeneemt. Een reisverzekering kunt u bij een bank of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten.

Kan ik de reservering annuleren?
Indien u bij ons heeft aangegeven een bepaalde accommodatie te boeken, dan geldt deze mondelinge toezegging als een definitieve boeking van de desbetreffende accommodatie. Bent u genoodzaakt deze te annuleren? Dan moet u dit schriftelijk aan ons meedelen. De hieraan verbonden administratiekosten bedragen € 30,-.
Voor de overige gevolgen van annulering verwijzen wij u naar de voorwaarden welke van toepassing zijn op de desbetreffende accommodatie. In de meeste gevallen zijn de RECRON voorwaarden (zie onderkant pagina) van toepassing.

Wat houdt een annuleringsverzekering in?
Als u het uitstapje naar de groepsaccommodatie af moet zeggen of moet afbreken (bijvoorbeeld vanwege ziekte), dan moet u in de meeste gevallen toch de afgesproken huursom betalen. Ook kan het gebeuren dat de vakantie voor een of meerdere personen van de groep niet door kan gaan. In deze situatie biedt de annuleringsverzekering voor groepen en gezelschappen financiële zekerheid. Indien de reden van de annulering onder de dekking valt, wordt het (vooruitbetaalde) bedrag aan u vergoed. U kunt zowel per persoon of met de hele groep aanspraak maken op de annuleringsverzekering.
Wij bieden u de mogelijkheid tot het afsluiten van een speciale Groepsannuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen. De kosten hiervoor worden als volgt berekend: 5,5% van de huursom + € 3,50 poliskosten + 21% assurantiebelasting.

Kan ik de geboekte periode nog veranderen?
Heeft u de accommodatie al geboekt en wilt u de periode verschuiven naar een andere periode? De hieraan verbonden administratiekosten bedragen € 25,-. Verschuiven is alleen mogelijk binnen vier weken na de boeking. Daarna is er sprake van een annulering. Bij annulering verwijzen wij u graag naar de annuleringsvoorwaarden (zie hierboven).

Polisvoorwaarden Annuleringsverzekering

 Polisvoorwaarden Annuleringsverzekering

Recron voorwaarden Groepsaccommodatie

 Recron voorwaarden Groepsaccommodatie

               

 

Copyright 1993 - 2017 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reserveringssysteem door Booking Experts