Onze gasten vertellen;

Met ruim 26.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen maanden;

 
4476 beoordelingen
  1. 8,2

    mooi aan de rand van recreatiepark, geen hinder van drukte gehad. ligt heerlijk aan de rand van het bos.

    Augustus 2019 - Vriendengroep -  verbleef in Leersum

  2. 7,2

    Ruim opgezet park, mooie woningen...,kindvriendelijk...heerlijk om daar te verblijven..

    Augustus 2019 - Gezinnen -  verbleef in Roggel

  3. 10

    Als Großfamilie hat uns der Urlaub in Klijndijk sehr gut gefallen. Das Haus ist gut für groß und klein,für Jung und Alt. Auf dem Gelände haben wir die Freiheiten genutzt und konnten viel spielen.

    Augustus 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Klijndijk

  4. 7,3

    Heel rustig en voor de kinderen ook heerlijk ze konden heerlijk spelen een nadeel veel vliegen en wespen en dat er voor een grote groep geen wasmachine in dat huis is en de slaapkamers waren heel warm dus verplicht met een ventilator aan slapen

    Augustus 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Achterveld

  5. 8

    gewoon lekker met elkaar bezig zijn

    Augustus 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Eibergen

  6. 9,1

    Geweldig huis. Heeft alles wat je nodig hebt!

    Augustus 2019 - Sportclub -  verbleef in La Roche en Ardenne

  7. 7,5

    Gute Betten, gute Schallisolierung, schöner Platz zum Sitzen am Grill, gute Spielmöglichkeiten für Kinder u Jugendliche. Schöne Lage, herrliche Spazierwege.

    Augustus 2019 - Vriendengroep -  verbleef in Niedersorpe

  8. 9,4

    Top

    Augustus 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Klimmen

  9. 9

    Für große Gruppen perfekt, die Lage ist Super da man seine Absolute Ruhe hat. Sehr schöner Außenbereich.

    Augustus 2019 - Vriendengroep -  verbleef in Muxerath

  10. 9,7

    Prachtige locatie veel te doen op het eigen terrein. Je hoeft je hier niet te vervelen.

    Augustus 2019 - Sportclub -  verbleef in Ellertshaar

4476 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.