1. Lang weekend weg
  2. Voldoende mogelijkheden
  3. Voor grote en kleine groepen

Groepsaccommodatie Hemelvaart 

Grote vakantiehuizen Hemelvaart 

Of je nu met het gezin, de hele familie of met je vriendengroep met Hemelvaart weg gaat. Het is altijd genieten. Het weer is beter en het is langer licht. In Nederland zijn er genoeg mooie plekjes om er samen een lang weekend met Hemelvaart op uit te trekken. Geniet van een goed glas wijn op een terras of trek erop uit in de natuur.

Een vakantiehuis aan zee tijdens Hemelvaart 

Beleef het eilandgevoel op een van de Waddeneilanden of kom tot rust in lieflijk Limburg, op de Veluwe of in Groningen. Of ga lekker naar het strand en kies voor een vakantiehuis aan zee. Heerlijke strandwandelingen maken in de zon en wellicht een verfrissende duik nemen in de zee (als je een beetje geluk hebt). Maar wat dacht je van een picknick met z’n allen? Ondertussen heb je dan prachtig uitzicht op de zee.

Grote vakantiehuizen huren tijdens Hemelvaart 

Een groot vakantiehuis in Nederland tijdens Hemelvaart is de perfecte plek om met familie of vrienden samen te komen. Dicht bij huis maar toch even in een andere omgeving genieten van elkaars gezelschap tijdens het Hemelvaartsweekend. Overnacht in een familiebungalow of villa, een authentieke woonboerderij of luxe groepswoning. Aan de kust, op het platteland, dicht bij bruisende steden of midden in de natuur. Ons aanbod bestaat uit meer dan 550 verschillende grote vakantiehuizen en daar zit vast en zeker een groepswoning bij die bij jouw wensen aansluit. De groepsaccommodaties in Nederland bieden plek aan 10 personen20 personen, of zelfs aan 50 personen tot 75 personen

Het hemelvaartsweekend naar België 

Ook België is een goede optie om te overwegen. Ga bijvoorbeeld voor een accommodatie in de Ardennen tijdens Hemelvaartsdag. Heb je meer zin in de stad? Dan kun je ook kiezen voor een vakantiehuis in Antwerpen

Een lang weekend naar Duitsland tijdens Hemelvaart 

Misschien denk je er niet meteen aan; maar in Duitsland is het ook echt genieten. Het is niet te ver weg, maar je bent toch echt even weg samen met je familie en vrienden tijdens het Hemelvaartsweekend. Kies voor een vakantiehuis in de Eifel voor je lang weekend weg tijdens Hemelvaart.

 

 
Veilig online betalen metbancontactbanktransfercreditcardidealsofort

Reserveringssysteem door Booking Experts