Groepsaccommodaties in Brabant

Maak je keuze simpeler

Filteren

Een vakantie of weekendje weg in een groepsaccommodatie in Brabant?

De provincie Noord-Brabant ligt in het zuiden van Nederland. Een groepsaccommodatie huren in Brabant is een goede optie als je graag steden bezoekt, maar ook als je houdt van gezelligheid. Ga een dagje naar Breda, Tilburg, Helmond, Eindhoven of Roosendaal. Kies je liever voor de gezelligheid? Ga dan naar de traditionele jaarmarkten en braderieën en kies bijvoorbeeld voor een kampeerboerderij in Brabant. Liever en huis met zwembad huren in Limburg? Ook dat is mogelijk! Het is in ieder geval heerlijk vertoeven in een groepsverblijf Brabant.

Geniet van de natuuurgebieden tijdens je weekendje weg in Brabant

Noord-Brabant biedt veel variatie voor je weekendje weg in een groepsaccommodatie. Zo kun je wandelen of fietsen in de vele rustige natuurgebieden zoals het Nationaalpark de Biesbos, de Loonse en Drunense duinen en de Peel. Maar ook voor een avontuurlijke kanotocht kun je terecht in deze natuurgebieden. Kortom, het leven is goed in Brabant en een uitstekende keus voor als je een groepsaccommodatie in Brabant wilt huren.

Oorlogsmuseum Overloon
Oorlog hoort in een museum thuis! Dat is de boodschap van het Oorlogsmuseum in Overloon. In dit museum vindt u alles over de Tweede Wereldoorlog. Via de opkomst van Hitler, de mobilisatie en de Duitse inval word je meegenomen naar de bezetting en de terreur van de vervolging. En natuurlijk zie je hoe het verzet daartegen in het geweer kwam.

Sint-Jans Kathedraal
De Sint-Janskathedraal is met recht één van de meest mooie en interessante gebouwen van West-Europa. De Sint-Janskathedraal is een gotische kathedrale basiliek. De kerk is gebouwd tussen 1380 en 153. Met het grote aantal luchtboogbeelden op de luchtbogen is de Sint-Jan één van de meest gedecoreerde bouwwerken van Nederland.

Efteling
Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Een plek waar jong en oud al 65 jaar genieten van talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende shows. Breng een bezoek aan de nieuwe overdekte familie-attractie Symbolica! Laat je meevoeren langs magische vertrekken in dit Paleis der Fantasie en val van de ene verbazing in de andere.

To top