Groepsaccommodaties in Reutum

Reutum is één van de negen kerkdorpen in de Twentse gemeente Tubbergen in de Nederlandse provincie Overijssel. Reutum ligt ongeveer tien kilometer ten noordwesten van Oldenzaal, en telt ongeveer 1200 inwoners. De bebouwde kom is de afgelopen decennia gegroeid, het aantal actieve agrariërs daarentegen snel gedaald. De gemeenschap is hecht, wat zich vertaalt in een actief verenigingsleven.

Tussen Reutum en Weerselo staat de korenmolen De Vier Winden. De molen staat op het grondgebied van de gemeente Tubbergen en hoort derhalve bij Reutum, maar wordt door de ligging niet ver van Weerselo ook wel de Weerselose Molen genoemd. De inwoners van Reutum worden Reutummers genoemd, maar hebben als bijnaam ook Pinnsnieders.

In Reutum is het bedrijf Wild (bijzonder vissen) gevestigd. Hier kan een variëteit van eten genuttigd worden, maar er kan natuurlijk ook worden gevist. Hiervoor staan verschillende vijvers ter beschikking: een bosvijver (regenboog- en zalmforellen), een grote vijver (regenboog- en zalmforellen), twee wildvijvers (verschillende grote en sterke vissoorten) en een feestvijver (regenboog- en zalmforellen). Er zijn verschillende arrangementen te boeken.

Reutum ligt in landelijk gebied, voornamelijk omringd door weilanden die sporadisch doorspekt zijn met stukjes bos. Er liggen in de omgeving meerdere kleinere dorpen en de grootste plaatsen liggen aan weerszijden van Reutum op ongeveer 5 kilometer afstand (Tubbergen in het noordwesten en Ootmarsum in het noordoosten).

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel

 

 

               

 

Copyright 1993 - 2017 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Boekingssysteem door Booking Experts