Groepsaccommodaties in Cadzand-bad

Cadzand-Bad is de meest westelijke badplaats van Nederland en ligt in de gemeente Sluis. Het dorp heeft ruim 800 inwoners en het hoogste aantal uren zonneschijn per jaar van heel Nederland.

Ten westen van Cadzand-Bad bevindt zich, naast het kleine duingebied van de Kievittepolder ook het natuurgebied Het Zwin. Op het strand kan men unieke fossiele schelpen vinden. Vooral de Zwinkokkel komt in grote aantallen voor. Veel zeldzamer zijn de fossiele zwarte haaientanden. Het Uitwateringskanaal, in het verlengde van de Passageule, watert via zeesluizen in de Wielingen uit.

Cadzand-Bad leeft vooral van het toerisme. Er is een breed zandstrand aanwezig, maar geen zeedijk. De grootste straat van het dorp, de 'Boulevard de Wielingen', herbergt enkele restaurants en winkeltjes. Onder meer het met één Michelinster gewaardeerde Pure C, van chef-kok Sergio Herman, is gevestigd in Cadzand-Bad. Elk jaar is er een vliegerfeest en elke week is er een markt in Cadzand-Bad.

Ook kan de culinaire verwennerij, waar Zeeland om bekend staan, goed geproefd worden in Cadzand-Bad. Verder zijn er veel werkzaamheden gaande en gepland in het badplaatsje. Om de omgeving goed te informeren over de werkzaamheden en geïnteresseerden een plek te bieden waar ze fysiek terecht kunnen met vragen en suggesties, is een informatiecentrum ingericht.

Bekijk ook onze andere groepsaccommodaties in Zeeland

 

               

 

Copyright 1993 - 2017 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reserveringssysteem door Booking Experts