GroepshuisEERNEWOUDEFriesland

Tuin, Exterieur accommodatie (zomer)

EERNEWOUDE  EAR-753

Friesland, Nederland

aantal personen 37 |  aantal slaapkamers 6 |  wifi aanwezig Ja |  huisdieren aanwezig I.o. Klantwaardering: 8.2

Wel eens gedacht om met uw familie of een grote groep vrienden te verblijven in een accommodatie aan het water? Op 100 meter afstand van Nationaal Park De alde Feanen ligt deze groepsaccommodatie. Prachtig gelegen bij een natuurgebied. Bent u met een grotere groep, dan zijn er nog mogelijkheden voor extra kamers of bedden. Er is volop gelegenheid om activiteiten op en rondom het water te organiseren via de accommodatie, bijvoorbeeld een zeiltocht op een tjalk of een afwisselende outdoortocht waarbij kanovaren, vlotten bouwen en steppen elkaar gedurende de dag afwisselen. Is uw groep groter dan kunt u nog extra kamers erbij huren, zie prijslijst.

Beschikbaarheid & Prijs Bekijk prijslijst

Kies hieronder uw gewenste verblijfsperiode, groepsgrootte en aankomstdatum.
Verblijfsperiode
Aantal personen
  Wegens technische omstandigheden kunnen feestdagperiodes als Pasen, Pinksteren, Hemelvaart etc. op dit moment nog niet online geboekt worden. Mocht u toch voor zo’n periode willen boeken stuur ons dan svp een email of bel ons (+31)-0487 594 641. Onze excuses voor dit tijdelijk ongemak.

 = Beschikbare aankomsten


Verblijfsgegevens

Periode:
Selecteer hierboven

AANBIEDING

900
vanaf
€ 900.-

Exclusief bijkomende kosten

Liever telefonisch? (+31) 0487 594 641
Wilt u een OPTIE aanvragen?
  • Een optie betekent dat wij deze accommodatie gedurende maximaal 5 dagen voor u vrijhouden
  • U kunt echter bij maximaal 2 accommodaties een optie plaatsen
  • Opties zijn pas definitief geplaatst nadat wij deze aan u hebben bevestigd
  • Opties kunnen NIET worden verlengd
  • Een optie is niet mogelijk als de gewenste aankomstdatum binnen 6 weken ligt
Neem een optie

Details

De accommodatie wordt verhuurd op basis van zelfverzorging, maar het is ook mogelijk de catering geheel te laten verzorgen. Er is een ruime keuken aanwezig met alle voorzieningen om een heerlijke maaltijd te bereiden (8-pitsgasfornuis, meerdere koelkasten, proviandkast, vaatwasser en oven). De verblijfsruimte beschikt over een ludieke scheepsbar, verschillende zithoeken en een houtkachel. Op de bovenverdieping bevinden zich 6 slaapzaaltjes (variërend van 3 tot 9 personen) met overwegend stapelbedden en sanitair voor heren en dames. Rondom de accommodatie is ruimte om lekker buiten te zitten. Er is een terras en een kleine speeltuin voor de jongste jeugd alsmede een grasveldje om op te ballen. De gasten van de groepsaccommodatie hebben gedurende de huurperiode kosteloos de beschikking over 3 kano's, twee fietsen, zwemvesten voor de jeugd en hout voor de open haard. In het souterrain (ander gebouw) bevinden zich nog extra slaapkamers (1x3 stapelbedden en 1x4 stapelbedden). Hierdoor is deze accommodatie uit te breiden tot 51 personen, zie prijslijst.

Recensies

De 10 meeste recente groepen hebben deze accommodatie als volgt beoordeeld

8.2
Voorzieningen7.9
Gastvrijheid8.5
Netheid8.1
Algemene Indruk8.4
7.9
Groepshuis EAR-753 in EERNEWOUDE Familie (met kinderen): Jacques K.

Mooie ruime accommodatie met volop keuze in bezoeken van watersport, steden, attracties e.d.

Omgeving

De accommodatie is gelegen in het nationaal park 'De Alde Feanen'. Binnen 2 minuten lopen zit u midden in het natuurgebied waar zich mooie wandel- en fietsroutes bevinden. Ook op en om het water kunt u genieten van wind, rust en natuur. Zowel met de zeilboot als met de kano kunt u genieten van de uitgestrekte meren en petgaten rondom Earnewald. De accommodatie biedt vele activiteiten o.a. skutsjesilen, zeilboot huren, diverse groepsuitjes.In Earnewald zelf is een supermarkt en een aantal eetgelegenheden. Earnewald bevindt zich op ongeveer 15 km van 2 grote plaatsen (Drachten en Leeuwarden).