GroepshuisEERNEWOUDEFriesland

Tuin, Exterieur accommodatie (zomer)

EERNEWOUDE  (Huiscode: EAR-753)

Friesland, Nederland

aantal personen 37 |  aantal slaapkamers 6 |  wifi aanwezig Ja |  huisdieren aanwezig I.o. klantwaardering: 8.6

Wel eens gedacht om met uw familie of een grote groep vrienden te verblijven in een accommodatie aan het water? Op 100 meter afstand van Nationaal Park De alde Feanen ligt deze groepsaccommodatie. Prachtig gelegen bij een natuurgebied. Bent u met een grotere groep, dan zijn er nog mogelijkheden voor extra kamers of bedden. Er is volop gelegenheid om activiteiten op en rondom het water te organiseren via de accommodatie, bijvoorbeeld een zeiltocht op een tjalk of een afwisselende outdoortocht waarbij kanovaren, vlotten bouwen en steppen elkaar gedurende de dag afwisselen. Is uw groep groter dan kunt u nog extra kamers erbij huren, zie prijslijst.

De accommodatie wordt verhuurd op basis van zelfverzorging, maar het is ook mogelijk de catering geheel te laten verzorgen. Er is een ruime keuken aanwezig met alle voorzieningen om een heerlijke maaltijd te bereiden (8-pitsgasfornuis, meerdere koelkasten, proviandkast, vaatwasser en oven). De verblijfsruimte beschikt over een ludieke scheepsbar, verschillende zithoeken en een houtkachel. Op de bovenverdieping bevinden zich 6 slaapzaaltjes (variërend van 3 tot 9 personen) met overwegend stapelbedden en sanitair voor heren en dames. Rondom de accommodatie is ruimte om lekker buiten te zitten. Er is een terras en een kleine speeltuin voor de jongste jeugd alsmede een grasveldje om op te ballen. De gasten van de groepsaccommodatie hebben gedurende de huurperiode kosteloos de beschikking over 3 kano's, twee fietsen, zwemvesten voor de jeugd en hout voor de open haard. In het souterrain (ander gebouw) bevinden zich nog extra slaapkamers (1x3 stapelbedden en 1x4 stapelbedden). Hierdoor is deze accommodatie uit te breiden tot 51 personen, zie prijslijst.

Beschikbaarheid & Prijs  Bekijk prijslijst

Stap 1

Kies hieronder uw gewenste verblijfsperiode en groepsgrootte.
Verblijfsperiode
Aantal personen

Stap 2

Selecteer hieronder een aankomstdatum.

 = nog beschikbare aankomstdagen

 
  Andere periode of specifieke vraag? Email of bel ons op (+31)-0487 594 641.
Beschikbare aankomsten:
Selecteer hiernaast een aankomstdatum

vanaf
€ 900,00
Exclusief bijkomende kosten

Stuur ons een email
Of liever telefonisch? (+31) 0487 594 641
Wilt u een OPTIE aanvragen?
  • Een optie betekent dat wij deze accommodatie gedurende maximaal 5 dagen voor u vrijhouden
  • U kunt echter bij maximaal 2 accommodaties een optie plaatsen
  • Opties zijn pas definitief geplaatst nadat wij deze aan u hebben bevestigd
  • Opties kunnen NIET worden verlengd
  • Een optie is niet mogelijk als de gewenste aankomstdatum binnen 6 weken ligt
BOEKEN

Details

Recensies

De 10 meest recente groepen hebben deze accommodatie als volgt beoordeeld

8.6
Voorzieningen8.2
Gastvrijheid9.2
Netheid8.2
Algemene indruk8.8

Omgeving

De accommodatie is gelegen in het nationaal park 'De Alde Feanen'. Binnen 2 minuten lopen zit u midden in het natuurgebied waar zich mooie wandel- en fietsroutes bevinden. Ook op en om het water kunt u genieten van wind, rust en natuur. Zowel met de zeilboot als met de kano kunt u genieten van de uitgestrekte meren en petgaten rondom Earnewald. De accommodatie biedt vele activiteiten o.a. skutsjesilen, zeilboot huren, diverse groepsuitjes.In Earnewald zelf is een supermarkt en een aantal eetgelegenheden. Earnewald bevindt zich op ongeveer 15 km van 2 grote plaatsen (Drachten en Leeuwarden).