Beschikbaarheid

HOLWERD

Referentiecode: HLW-764

Nederland, Friesland

30 | 11 | Ja


Voormalig pension, gelegen aan de rand van het historische dorp Holwerd. Het verblijf is geschikt voor groepen tot 30 personen en ligt vrijwel direct aan de Waddenzee in een boerderij uit 1850. De boerderij straalt vooral rust uit, waardoor het ook in de winterperiode goed vertoeven is.

Het dorp Holwerd kenmerkt zich door de vele vissershuisjes en kleine steegjes gelegen in het schitterende waddengebied te midden van veel natuurschoon en rust. Niet ver van de accommodatie ligt een grote sporthal, deze kan (mits vooraf gereserveerd) gebruikt worden voor indoor voetbal, tennis, badminton, korfbal etc. Tevens is het mogelijk om de echte Friesche kaatssport te beoefenen onder deskundige begeleiding.
Vanuit de groepsaccommodatie zijn er vele uitstapjes en activiteiten te ondernemen.
Zo kan er o.a. aan wadlopen worden gedaan, dagtrips gemaakt worden naar Ameland en Schiermonnikoog, rondvaarten worden gemaakt op de Waddenzee. Er is een Wadden belevingscentrum in Holwerd.
De Bonifatius en vestingstad Dokkum kunnen worden bezocht, er zijn diverse fietsroutes, en er kunnen natuurreservaten worden bezocht, alleen al van oktober tot april zijn er 70.000 ganzen op het wad en meer.
Kortom; dit verblijf aan de rand van de Waddenzee is zeker een bezoek waard!

Op de begane grond treft u een zeer grote recreatiezaal aan met eigen bar en diverse zithoekjes. Het verblijf telt 11 slaapkamers waarvan er twee op de begane grond gelegen zijn. De overige kamers bevinden zich op de eerste verdieping. De kamers hebben allemaal eigen sanitair en tv. Daarnaast is er een keuken voor zelfverzorging die van alle gemakken is voorzien; o.a. vaatwasser, groot gasfornuis, koelingen en vriezer. Naast de groepsaccommodatie is een eetgelegenheid van waaruit, indien gewenst, maaltijden kunnen worden verzorgd en de genoemde bar desgewenst wordt bevoorraad. Als extra service wordt er voor gezorgd dat uw bedden zijn opgemaakt. Aan de voorzijde is er een terras waar u heerlijk kunt zitten met uitzicht op de Waddenzee. De accommodatie heeft een oppasservice, indien gewenst worden uw kinderen beziggehouden en verzorgd. Ook is er een speciale speelhoek voor de kinderen met tv. U kunt een fiets huren en wanneer de boodschappen worden doorgegeven dan worden deze tijdens uw verblijf bezorgd. Direct naast de accommodatie heeft u de beschikking over een grote speelweide met picknickbanken en sport- en spelmogelijkheden. Naast vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen, boerengolven rondvaarten enz. is deze accommodatie uitermate geschikt als uitvalbasis voor wadlopen. Wadlopen is een bezigheid die recreatief maar vooral ook educatief is.
Het is een misverstand dat alleen geoefende deelnemers een tocht kunnen lopen.
Wadloopgidsen die ten dienste staan van deze accommodatie hebben een zwerftocht over het wad uitgezet die te wandelen is voor mensen van 7 tot 77 jaar. Deze tocht is net zo moeilijk en uitdagend te maken als de deelnemers willen.
Kennis opdoen over het wad, samen een wandeling maken over een stukje Nederland dat, na het verlaten ervan, onder meters water staat, bijzondere schelpdieren, krabben, vissen maar ook zeehonden zien, staat centraal bij deze tocht.
Een groep die in het najaar van 2009 deze tocht heeft gelopen, heeft zelfs bruinvissen gezien.
Uniek is dat er in de winter speciale waddentochten zijn vanuit deze accommodatie.
Dat levert vaak bijzondere beelden op zoals in de winter van 2009 toen er vele ijsschotsen te zien waren.

Deel met je vrienden:

Beschikbaarheid en prijs

Foto's

Voorzieningen

Bijzonder geschikt voor

 1. Voetbalgroep: Ja
 2. Studentengroep: Ja
 3. Sportgroep: Ja
 4. School: Ja
 5. Mannengroep: Ja
 6. Jongeren < 25 jaar: Ja
 7. Feestgroep: Ja
 8. Vriendengroep
 9. Familiegroep

Algemene gegevens

 1. Muziek buiten toegestaan
 2. Roken toegestaan: Toegestaan (niet op slaapkamer)
 3. Huisdieren toegestaan: I.o.
 4. CV Aanwezig
 5. Catering mogelijk
 6. Vloer keuken: Plavuizen
 7. Wifi: Ja
 8. Gehele jaar geopend
 9. Exclusief voor 1 groep
 10. 30 x Aantal personen
 11. Vloer leefruimte: Hout

Faciliteiten (Binnen)

 1. Tafelvoetbal
 2. Sjoelbak
 3. Dartbord
 4. Gezelschapsspellen
 5. Boeken/Tijdschriften
 6. 2 x Kinderstoel
 7. Droger
 8. Wasmachine
 9. Aparte woonkamer
 10. Zithoek
 11. Oven
 12. Magnetron
 13. Vriezer
 14. Koelkast
 15. Vaatwasser
 16. Soort fornuis: Gas
 17. 6 x Aantal pitten
 18. Fornuis
 19. Keuken
 20. Telefoon
 21. Playstation
 22. Karaoke set
 23. DVD
 24. TV aansluiting: Kabel
 25. TV
 26. Cd speler
 27. Radio

Faciliteiten (Buiten)

 1. Tuin/Erf is omheind
 2. Tuinmeubilair
 3. Terras overdekt
 4. Terras
 5. Speelveld
 6. Fietsberging
 7. Barbecue

Ligging accommodatie

 1. Landelijk
 2. Bij recreatiewater
 3. Bij zee
 4. Indoor speeltuin: 1 - 5 km
 5. Sauna: 1 - 5 km
 6. Golfbaan: 1 - 5 km
 7. Binnenzwembad: 1 - 5 km
 8. Bos & Heide: 10 - 25 km
 9. Entertainment : > 500 m
 10. NS station in: 5 - 10 km
 11. Bushalte: < 500 m
 12. Tennisbanen: 5 - 10 km
 13. Winkels: < 500 m

Slaapkamer

 1. Kussens
 2. Dekbedden
 3. 11 x Aantal slaapkamers
 4. Slaapkamer vloer: Hout

Sanitair

 1. 0 x Aangepaste douche

Toegankelijkheid

 1. Drempelloos

Kamerindeling

Begane grond

Slaapkamer 01

 1. 1 x Douche
 2. 1 x Wastafel
 3. 1 x Toilet
 4. 2 x 1-persoonsbed

Slaapkamer 02

 1. 1 x Wastafel
 2. 1 x 2-persoonsbed
 3. 1 x 1-persoonsbed

Sanitaire ruimte 1

 1. 3 x Toilet

Verdieping 1

Slaapkamer 03

 1. 1 x Douche
 2. 1 x Wastafel
 3. 1 x Toilet
 4. 4 x 1-persoonsbed

Slaapkamer 04

 1. 1 x Douche
 2. 1 x Wastafel
 3. 1 x Toilet
 4. 1 x 2-persoonsbed

Slaapkamer 05

 1. 1 x Douche
 2. 1 x Wastafel
 3. 1 x Toilet
 4. 1 x 2-persoonsbed

Slaapkamer 06

 1. 1 x Douche
 2. 1 x Wastafel
 3. 1 x Toilet
 4. 4 x 1-persoonsbed

Slaapkamer 07

 1. 1 x Douche
 2. 1 x Wastafel
 3. 1 x Toilet
 4. 3 x 1-persoonsbed

Slaapkamer 08

 1. 1 x Douche
 2. 1 x Wastafel
 3. 1 x Toilet
 4. 1 x 2-persoonsbed

Slaapkamer 09

 1. 1 x Douche
 2. 1 x Wastafel
 3. 1 x Toilet
 4. 1 x 2-persoonsbed

Slaapkamer 10

 1. 1 x Douche
 2. 1 x Wastafel
 3. 1 x Toilet
 4. 3 x 1-persoonsbed

Slaapkamer 11

 1. 1 x Douche
 2. 1 x Wastafel
 3. 1 x Toilet
 4. 3 x 1-persoonsbed

Recensies

8,3

Onze gasten geven deze accommodatie gemiddeld een 8,3. Hiernaast een overzicht van de laatste 4 recensies.

 1. 9,4

  Ruimte perfect. Eigenaar perfect staat constant voor je klaar.

  April 2017 - Familie - Moolevliet

 2. 6,3

  Prima accomodatie voor grote groep met kinderen, door de vele hoekjes en zitjes mogelijkheid om je terug te trekken. Behulpzame en hartelijke ontvangst.

  Maart 2017 - Familie (met kinderen) - van Kapel

 3. 9,1

  Zeer grote leefruimte, ideaal met een grote groep. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbater.

  Januari 2017 - Vriendengroep - Proost

 4. 8,3

  We hebben een geweldig weekend gehad. Het huis is goed ingericht en zeer ruim. Fijn de horeca vaatwasser als je met een grote groep bent! Gastheer Johan is super vriendelijk en behulpzaam!!

  September 2016 - Familie (met kinderen) - Hooftman

Kaart

Miramar Zeemuseum

Miramar Zeemuseum toont u de indrukwekkende collectie zeecuriosa die de reislustige juffrouw Warners vanuit alle wereldzeeën en werelddelen heeft verzameld. Miramar Zeemuseum organiseert jaarlijks grote wisselexposities. Daarnaast heeft het museum een een rariteitenkabinet of ‘wunderkammer’. Er is een café met terras en een winkel. In ons ‘Science café’ organiseren we interessante lezingen van onder andere Redmond O’Hanlon, Midas Dekkers en anderen. Houd voor deze en andere activiteiten onze website in de gaten. U kunt bij ons tevens terecht voor rondleidingen, excursies, kinderpartijtjes, kinderactiviteiten, schoolbezoek en zaalverhuur.

Toverland

Gasten op adem laten komen en helpen loskomen van de waan van alledag. Dit doen we door een uitgekiend palet aan te bieden van attracties, shows, speeltoestellen, lekker eten en drinken, prachtige natuur, gedetailleerde thematisering én vooral…… met behulp van ons geheime wapen: onze medewerkers! De échte magie van Toverland is namelijk de bezieling en het eigenaarschap van onze medewerkers. Zij creëren die gelukservaringen door onze gasten écht te zien, ze onder te dompelen in gastvrijheid en door hun verwachtingen te overtreffen.

Aquadrome

Een spetterend dagje uit!

Apenheuvel

De Apenheul is uniek in de wereld. Nergens zijn zoveel verschillende soorten apen bij elkaar. In de Apenheul lopen wel tweehonderd verschillende soorten vrij rond tussen de bezoekers. Kinderen vermaken zich prima. Op de avontuurlijke MekranotiTrail beleven ze via touwbruggen, klimtorens en wiebelbruggen hoe het is om hun weg te vinden in het oerwoud. Het dierenpark werd in 2008 gerenoveerd en heeft een Amazonebrug gekregen van wel tweehonderd meter lang. Deze slingert tussen de verschillende apeneilanden.

Aqua Zoo Friesland

De waterrijke dierenwereld van Aqua Zoo Friesland; wat een belevenis! Ontmoet zeeberen, zeehonden, pinguïns, wallabies, flamingo's, dwergotters, ocelotten, bevers en pelikanen en kom oog in oog te staan met ringstaartmaki's en rode vari's op het lemureneiland. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven in het park! Kom ravotten in de speeltuin, dieren knuffelen in de kinderboerderij en een spannende Zoo Quest maken langs de bewoners van het park. Ontmoet tijdens de Zoo Times bijzondere dieren waar allerlei interessante informatie over wordt verteld.

Burgers Zoo

In Burgers' Zoo ontdekken de bezoekers natuurgebieden uit de hele wereld. De dierenverblijven zijn zo natuurlijk mogelijk gemaakt. Het Arnhemse dierenpark is ingedeeld in verschillende thematische leefgebieden, zoals het tropische regenwoud, de rotswoestijn, de Oost-Afrikaanse savanne, het tropische koraalrif en een tropisch vloedbos. Johan Burgers is de grondlegger van de Arnhemse dierentuin Burgers' Zoo. In 1913 stelde hij zijn fazanterie open voor publiek. Tien jaar later verhuisde hij naar een groter terrein in de Gelderse stad, waar hij ook andere dieren ging houden. In 1923 werd dan ook Burgers' Dierenpark opgericht. Het bijzondere aan het huidige - én het vroegere - Burgers' Zoo is dat het allemaal tralieloze verblijven zijn.

Dierenpark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort zie je alle dieren van heel dichtbij. Je staat vaak letterlijk neus aan neus met niets minder dan een glazen wand tussen jou en de dieren. Bij de lange giraffen op de Savanne sta je op dezelfde hoogte en kijk je recht in hun grote ogen. In de Stad der Oudheid zie je krokodillen, bavianen en de indrukwekkende tijgers.

Dierenpark Artis

Artis heeft dieren van over de hele wereld! Er zijn in Artis ruim 250 soorten vogels en zoogdieren. Verder leven in Artis reptielen, amfibieën, vissen en ongewervelde dieren.

Dierenpark Taman Indonesia

Wel eens een gehoord van katten die de duurste koffiebonen uitpoepen? Of Beo's die kunnen praten? Neem dan eens een kijkje in tropisch dierenpark Taman Indonesia. Hier vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesie zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, en kun je genieten van Indische hapjes en drankjes, een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen op een heuse pasar. Voor kinderen is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht, een wayangtheater.

Diergaarde Blijdorp

Één van Europa's mooiste dierentuinen ligt in Rotterdam! Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot één van de mooiste dierentuinen van Europa. Van lente tot winter is er van alles te beleven. Reis met ons mee door de werelddelen en bewonder de vele dieren in hun zo natuurlijk mogelijke omgeving.

Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk is het enige dolfinarium in Nederland. Het werd geopend in 1965. In 2006 trok het Dolfinarium meer dan 800.000 bezoekers. In 2007 waren dat er 720.000. Het is een park met diverse bassins in de open lucht en een bassin in een grote ronde hal. De dolfijnen zijn er ondergebracht in grote zoutwaterbassins (waaronder het overdekte) en worden onder andere getraind om shows te geven. Die worden een aantal malen per dag voor het publiek gegeven. Ook andere dieren geven shows, waaronder de walrussen en zeeleeuwen. In het park is een overzicht te krijgen van de verschillende shows die op een dag gegeven worden. Het Dolfinarium heeft, behalve de dierenverblijven met de shows, ook een eigen strand aan het Veluwemeer. Ook zijn er verschillende grote en kleinere speeltuinen in het park te vinden en staan in het park verschillende Boeibakens met informatie over een bepaalde diersoort. Tevens is er een filmtheater achterin het park, waar een 3D-film wordt vertoond, op dit moment: de ingekorte versie van Spetter en het Romanov-Raadsel. De film is eigenlijk een 4D-film, omdat er verschillende special effects (trillingen, wind, water) in de stoelen zitten verwerkt. De film kan alleen optimaal bekeken worden als men het brilletje draagt dat bij de ingang wordt uitgedeeld.

Gaiapark Kerkrade

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap ligt GaiaPark Kerkrade Zoo, het eerste dierenpark dat volledig in de 21e eeuw is ontworpen en gebouwd. Het resultaat is dan ook bijzonder: weidse vergezichten, een overweldigende natuurbeleving, speciale speelvoorzieningen, ruime dierverblijven, spannende architectuur en een gevarieerde diercollectie. Dat alles in het Limburgse heuvellandschap. Dichterbij de natuur kun je in een dierentuin niet komen.

Ouwehands Dierenpark

Reptielenzoo Iguana

Rondom een subtropische serre zijn, verdeeld over vier gebouwen, ruim vijfhonderd levende reptielen, amfibieen en insecten uit de gehele wereld te zien. De groote van de dieren loopt uiteen van vijf centimeter (de giftige Keizerschorpioen) tot meer dan 6 1/2 meter (Netpython). Verder treft u o.a. aan: kikkers, padden, salamanders, slangen, hagedissen, krokodilachtigen, schildpadden, insecten, vogelspinnen, enz. Er is een babykamer waar eieren worden uitgebroed en jonger dieren te zien zijn. U kunt oog in oog komen te staan met de giganten uit de reptielenwereld. Een belevenis die u niet mag missen! Een bezoek van ons tentoonstelling duurt gemiddeld 1 1/2 uur .

Safaripark Beekse Bergen

Afrika in één dag beleven in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek wacht een Afrikaans avontuur met brullende leeuwen, nieuwsgierige giraffen en overstekende zebra's. Het safaripark is 365 dagen per jaar geopend. In het grootste wildlife park van Nederland ontmoet je 1.500 dieren in hun natuurlijke omgeving. Ook Calimero - de grootste olifant van Europa - woont hier. Net als neushoorns, chimpansees en jachtluipaarden. Ervaar een safari in de zomer met de ondergaande zon of ervaar de safari in de winter waarin de dieren zich heel anders gedragen.

Vlinderparadijs

Genieten van de exotische, kleurrijke vliegende juuwelen van de natuur in een speciaal daarvoor aangelegd stukje tropisch oerwoud. Dat is Vlinderparadijs "Papiliorama" Iedere dag vliegen honderden vlinders uit diverse werelddelen op zoek naar nectar in de speciaal hiervoor aangeplante bloemen. Rupsen knagen er lustig op los om hun buikjes zo snel als mogelijk vol te krijgen. Dit alles bij een warm en vochtig klimaat.

Wereldtuinen Mondo Verde

U bent welkom in de prachtige Wereldtuinen Mondo Verde! Hier kan iedereen een hele dag vol (ont)spanning en plezier beleven. Het 250.000 M2 grote park kent 4 themaparken. Dus kom genieten van tuinen, kunst en cultuur in de Wereldtuinen. Kijk uw ogen uit in het dierenpark met apen, vogels, vissen, zeldzame schapenrassen, walibi's en een supergrote kinderboerderij. Beleef spanning en plezier in het spannende Dinofauna met de 14 meter grote reus van de Apenijnen in het midden van dit superspannende bos. En beleef ook uren plezier in de vele attracties, waaronder een touwvlot, stenen rotspad, klimvulkanen, houten speeltoestellen en een echte botsautotent. Beleef de dag van uw leven en kom naar Mondo Verde in Landgraaf!

Zeehondencreche Pieterburen

Een bezoek aan de Zeehondencrèche is geschikt en interessant voor iedere leeftijdsgroep. U kunt met eigen ogen zien met welke problemen zeehonden te maken hebben en wat de crèche daaraan doet. In de Zeehondencrèche kunt u letterlijk in de keuken kijken.

Zoo Parc Overloon

Beleef een spannende ontdekkingsreis langs vele bijzondere dier- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland. In Zoo Parc Overloon worden mens en dier ondergedompeld in de natuur! Het 21 hectare grote park bestaat uit onderstaande gebieden met bijzondere diersoorten in ruime, natuurlijke biotopen: - ZooRama (ruim 1.850 m2 geheel overdekt) - Nature Trail 1 - Promenade - Nature Trail 2

Amusementspark Tivoli

Leef je uit in de achtbaan, botsauto's BeeBee, de botsboten, Harm's Kippenfarm, trampolines, buggy's, binnenspeeltuin Circus Fun City of in één van de vele andere attracties!! Ook is het feest met het animatieteam! Poppenkast, schminken, dansen, zingen en nog veel meer. Ze zijn een hoop van plan om het supergezellig te maken in ons park. Let op: Tiffi & Toffi vinden het ook leuk om in het park te spelen. Wie weet ontmoet jij ze wel!

Apekooi Groningen

Het leukste spel bij gymnastiek: rennen, springen, klimmen, glijden, verstoppen en weer wegrennen. Zonder de vloer te raken, dat is Apekooi! Kinderpartycentrum Apekooi is gebaseerd op dit spel, waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven in de enorme speelkooi vol verrassende hoeken. Kruipen door tunnels Zig-zag omhoog door de torens om vervolgens door de glijbanen weer naar beneden te zoeven en een plons in een ballenbad te nemen en... er is nog veel meer! Ook voor de allerkleinsten

Attractiepark de Goudvis

er zijn 3 overdekte speelparadijzen, meer dan 2200m2 overdekt speelplezier. Spannend en avontuurlijk waar kinderen van 0 t/m 11 jaar zich kunnen vermaken met o.a. de ballenbakken, klauternetten, hobbelhindernissen, glijbanen, kabelbaan met vangnet, bouncebalkooi (indoor voetbal), speelhuisjes, luchtkussens, monorail, rodelbaan, trampolines, bouwhoek en nog veel meer. Ook voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale softplay-hoek ingericht met een trap-tunnel-glijbaan combinatie en diverse softplay-attributen. In het speelparadijs is een cafetaria aanwezig waar eten en drinken besteld kan worden. Het is namelijk niet toegestaan meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen in het speelparadijs. Ook is er in het speelparadijs een toiletvoorziening waar u uw baby kunt verschonen. In de buitenspeeltuin treft u o.a. de volgende attracties aan; grote zandbak met klimtoren, trampolines, luchtkussen, trapskelters, schommels, wippen, kabelbanen, glijbanen, waterfietsen, kettingbrug (door het water), de grootste airtrampoline van Europa (400 m2) een speelkasteel met klimwand en glijbaan en nog veel meer.

Attractiepark Duinen Zathe

Er zijn diverse attracties zoals draaimolens, luchtkussens, eenEen attractiepark voor een compleet dagje uit. Er zijn diverse attracties zoals draaimolens, luchtkussens, etc.

Attraktiepark Sprookjeshof

Welkom jongens en meisjes , dames en heren. Zijn jullie op zoek naar een dag vol spanning en plezier? Kom dan gezellig een dag bij het Sprookjeshof in Zuidlaren op bezoek, dat is genieten voor jong en oud. Het maakt helemaal niks uit of het nou mooi of slecht weer is. Jullie kunnen buiten en binnen spelen en het gehele jaar door. Naast onze buitenspeeltuin en overdekte kabouter klauter kasteel is er natuurlijk ook ons sprookjespark en kinderboerderij en als dat nog niet genoeg is kunnen jullie ook nog een rondvaart maken over het Zuidlaardermeer.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark met ruim 30 attracties en shows voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Samen spetteren in de wildwaterbanen, razendsnel over de kop in de achtbanen, of samen genieten van een spectaculaire of juist speciale familieshow? Avonturenpark Hellendoorn biedt voor iedereen een leuk avontuur.

Ontdekkingscentrum Aeolus

De Chinese Schouw boten

Drouwenerzand Attractiepark

Efteling

De Efteling werd op 31 mei 1952 officieel geopend. Met name Pieck zorgde voor de feeërieke sfeer die de Efteling kenmerkt. Deze wordt tot op de dag van vandaag gekoesterd en bewaakt. In de decennia die volgden, groeide 'de Efteling' uit tot 'de Wereld van de Efteling'.

Familie pretpark de Waarbeek

Voor een betaalbare prijs, kun je de hele dag genieten van de Botsauto's, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, de Bungee Diver, de Toffe Twister en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Zweefbanen hoog boven het water zoeven of vliegen in je eigen ufo in de Skyflyer.

Familiepark DippieDoe

Het arsenaal

Van het bovendek tot in het donkere ruim, is in dit zeeroversnest aan het Vlissingse waterfront voor jong en oud van alles te beleven! Het Arsenaal laat je zien hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten. Eerst maak je kennis met Kapitein Zwartbaard en zijn belevenissen aan boord van zijn schip, hij neemt je mee op avontuur door de piratenwereld in 'A Pirates Adventure'. In het piratenhol, waar het woeste piratenleven met een vleugje humor wordt uitgebeeld, vind je feestvierende skeletten, Harrie de Haak, zeelieden zonder manieren en ervaar je wat 'zeebenen' zijn. Dan wordt het tijd voor het echte werk, je ervaart een bloedstollende zeeslag aan boord van de scheepssimulator.

Kinderstad Heerlen

Koningin Juliana Toren

De Koningin Juliana Toren is Nederlands meest complete familiepretpark. Het park biedt bijzonder veel, plezierig en veilig vermaak, ook voor de allerkleinsten. Gelegen aan de rand van bosrijk Apeldoorn, is het park niet alleen goed bereikbaar, maar zorgt de groene Veluwse omgeving bovendien voor een prachtig, sfeervol decor.

Land van Jan Klaassen

Het land van Jan Klaassen is een groot speelland. Rondom het kasteel van Jan Klaassen kunnen kinderen zich vermaken met al het speelmateriaal. Ouderwets spelen voor kinderen tot 8 jaar. * 30.000 m2 buitenspeeltuin * 2.000 m2 binnenspeeltuin * Het grootste poppentheater van Nederland - Echt kasteel met o.a. theaterzaal - Fantastische speel- en klimtoestellen - Jan Klaassen express - Doolhof met lachspiegels - 15 meter touwbrug - Iedere dag poppentheater - Heerlijk eten bij Katrijn - Groot terras

Madurodam

Miniatuurstad Madurodam, heel Holland in één stad! De wereldberoemde miniatuurstad Madurodam is al bijna 60 jaar bij uitstek geschikt om kennis te maken met alle verrassende aspecten van Nederland: Amsterdamse grachtenpanden, de Domtoren in Utrecht, het Binnenhof in Den Haag met de Gouden Koets en een deel van de Deltawerken. In Madurodam is alles waar Nederland beroemd om is op schaal 1:25 nagebouwd tot in het kleinste detail.

Mini Mundi

Ontdek Miniatuur Walcheren, het nieuw aangelegde miniatuurpark met verlaagde wandelpaden heeft de exacte contouren van Walcheren. De maquettes, schaal 1 op 20, laten veel monumentale gebouwen van Walcheren zien. Van het Stadhuis en de Lange Jan van Middelburg tot de boulevard van Vlissingen. Beleef het attractiepark, met de hele familie in de achtbaan, schommelschuit of de 10 meter hoge ballontoren. Daarnaast kunt u buiten nog genieten van de authentieke carrousel en natuurlijk een ronde maken met de Mini Mundi Express. Geniet van de indoorspeeltuin, in het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto's en een ware klimvulkaan. Aan de kleinsten is ook gedacht: het springkussen, met softplay en natuurlijk de reuze blokkenhoek. Jong en oud spelen veilig, terwijl de ouders op korte afstand toezicht houden.

Neeltje Jans

Een dagje naar hét leukste waterpark van Nederland? Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Kortom, maak een dagje vrij en kom met familie en/of vrienden naar Deltapark Neeltje Jans! Neem hier een kijkje op ons park. Wij heten u van harte welkom.

Overdekt speelparadijs KidZcity

KidZcity is een sfeervolle kinderstad met attracties voor groot en klein. Alle bewegende attracties worden vakkundig door onze operators bediend. De kinderen kunnen zelfstandig de attracties bezoeken terwijl ouders of begeleiders zorgeloos op één van de terrassen plaatsnemen. Lekker meespelen mag natuurlijk ook. En het weer speelt geen rol. De overdekte hallen garanderen "KidZcity weer !" Het schijnt af en toe wel te onweren boven het kasteel!

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden, gelegen in de noordelijke provincie Drenthe, is het eerste Nederlandse Plopsa-park. Het indoorpark met meer dan 20 attracties zorgt voor plezier voor alle kinderen! Plopsa Indoor Coevorden biedt de ideale plaats voor een groepsuitstap.

Pyramide van Austerlitz

Een dagje naar 'de pyramide' is een feest voor het hele gezin. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling. Hoogtepunt is ongetwijfeld de 'Pyramide van Austerlitz', gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Over de kinderen hoeft u zich de rest van de dag geen zorgen te maken. De uitgebreide speeltuin en het lunapark, compleet met botsauto's, draaimolens, een treintje en meer, staan garant voor uren speelplezier.

Slagharen

Met ruim 40 attracties, wervelende shows, live acts en zwembaden is er veel te beleven in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Ga bijvoorbeeld als een echte avonturier in een boomstam de wildwaterrivier op in de reusachtige wildwaterbaan, ga dansen met Randy & Rosie of laat je meeslepen in een adembenemend avontuur op het vliegende tapijt de Zwunka. Op zoek naar nog meer avontuur? Voel dan de werking van de G-krachten in de Enterprise en de Looping Star. Stap in de Freefall en ervaar hoe het voelt om gewichtloos te zijn of draai langzaam over de kop in de Droomboot. Maar ook aan de kleintjes is gedacht, al vanaf 3 jaar (90cm) mogen kinderen onder begeleiding in veel spannende attracties.

Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland is een ideaal dagje uit voor gezinnen en grootouders met jonge (klein)kinderen. De grote sier- tuinen met duizenden zomerbloeiers, maken een bezoek ook zonder kinderen zeker de moeite waard. Sprookjesbos met kabouterdorp, kinderboerderij, speeltuin, dobberbootjes, parktreintje, wandeltuin en kasteel 'Violinde', waar dagelijks de sprookjesmusical over het verwende prinsesje Violinde te bewonderen is. Ook is er het Tijdhuis met een doorlopende show.

The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon is een 'must-see' attractie in Amsterdam. Het is een tour van 80 minuten door de Amsterdam's donkere geschiedenis. Je gaat per groep van maximaal 30 personen naar binnen, waarna je de kerkers ingaat en alle shows gaat beleven. De tour wordt lopend afgelegd en vertrekt elke 10 à 15 minuten.

Walibi World

In Walibi World word je meegenomen naar een wereld vol spanning, plezier en gezelligheid! Of je nu jong of oud bent, je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag in de meer dan 40 spannende attracties. Echte helden stellen de zwaartekracht op de proef en gaan de uitdaging aan in achtbanen als Robin Hood, Xpress en Megacoaster Goliath. In de unieke Splash Battle, Crazy River en El Rio Grande is het spetteren geblazen! Houd jij het droog tijdens één van deze avonturen? De allerjongsten kunnen zich een hele dag uitleven in Walibi Land, met attracties speciaal voor hen.

De Spelerij/De Uitvinderij

In het bos bij Dieren ligt de wonderlijkste speel- en ontdekplek van Nederland; De Spelerij / De Uitvinderij. In dit park kunnen kinderen de hele dag spelen en ontdekken. De oprichter Jos Spanbroek, is kunstenaar. De Spelerij is zijn werkplaats, atelier en tentoonstellingsruimte tegelijk. De speeltuigen in het speelpark zijn kunstwerken.

Linnaeushof

Met 350 speeltoestellen is de Linnaeushof de grootste speeltuin van Europa. De speeltuin werd op 15 mei 1963 geopend door schrijver Godfried Bomans. Zo'n 300.000 mensen bezoeken jaarlijks de speeltuin. Door de verdeling in de speeltuin voor klein en groot en met name de overzichtelijkheid voor de ouders, kan er naar hartenlust veilig gespeeld worden.

Het Hoge Boekel

Het "Hoge Boekel" is landelijk gelegen in een natuurrijke omgeving en vindt u in de nabije omgeving van Enschede. Een horeca bedrijf met een ongekende veelzijdigheid. De gemoedelijke terrassen en het zalencentrum bieden een gezellig onderkomen voor een kopje koffie of een lunch. Een bezoek aan het "Hoge Boekel" betekent gezelligheid voor jong en oud.

Wamelland

Wamelland ligt in het midden van het land van Maas & Waal. Het is een grote binnenspeeltuin van 2100m2 geschikt voor kinderen van 1 t/m 14 jaar. De binnenspeeltuin is leuk voor een dagje uit met het gezin, vrienden, familie, bedrijf of een schoolreisje. Ook kinderfeestjes zijn altijd een groot succes in Wamelland!

Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Midden in Drenthe ligt een plek met een geschiedenis. Hier worden de levens van honderdduizend Nederlandse Joden in herinnering gehouden. Op het terrein van kamp Westerbork met reconstructies en monumenten, en in het museum. Op deze site vindt u uitgebreide informatie over de geschiedenis van kamp Westerbork, het kampterrein en de monumenten en het museum, het Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Keukenhof Holland

Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen, waarbij 100 inzenders hun levende catalogus laten zien. In meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten in al hun variatie.

Tuinen van Appeltern

Vesting Bourtange

Devarana sauna en beauty resort

Ultiem ontspannen in een resort dat er op gericht is dat het u aan niets ontbreekt. We omringen u met zorg en aandacht en hebben vooral grote zorg besteed aan de juiste balans tussen sauna faciliteiten, beauty behandelingen en de inwendige mens. Hierdoor bezorgen wij u een unieke beleving, waar u nog dagen over napraat.

Elysium Sauna en Welness

Kom voor een heerlijke dag pure ontspanning naar Elysium, gelegen middenin de natuur bij Rotterdam en Den Haag. Elysium is uitgeroepen tot het beste wellnessresort van Zuid-Holland in 2013 én 2014 en behoort tot de top 3 wellnessresorts van Nederland!

Float Centrum Zeeland

Beleef de uniek ervaring van gewichtloos drijven in onze magnesium baden. Float je fit in een droomfase tussen waken en slapen. Bij het floaten drijf je op 500 kg epsomzout ( magnesiumsulfaat) water in een speciaal daarvoor ontworpen cabine, die prikkels van buitenaf afsluit. - See more at: http://www.floatcentrumzeeland.nl/wellness-zeeland/#sthash.pVwGku07.dpuf

Fontana Bad Nieuweschans

Kom langs in het kuuroord van Nederland, Fontana in Bad Nieuweschans. Geniet van de sauna, kuren, thermaalbad en kom tot rust in onze Fontana hotel.

de Gouden-Ham

De Gouden Ham is een recreatiegebied ontstaan door de winning van zand Langs deze recreatieplas vindt je Horeca, campings, stranden, jachthavens en watersportmogelijkheden.

Sauna Drome

Een stukje Finland op de Veluwe! Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven u de authentieke Finse beleving. De variatie aan sauna’s en baden zijn de ingrediënten om een dag heerlijk te ont-stressen, ontspannen en op te laden.

Canal Bike Run Groningen

Waterfietsen door de Groningse grachten is al leuk, maar nòg specialer is het met een puzzeltocht te doen. Tijdens deze waterfiets puzzeltocht worden er allerlei vragen gesteld waar u het antwoord op moet geven!

Mountain Network

Altijd al eens willen klimmen? Neem je familie of vrienden mee en ga de uitdaging aan. Klim onder professionele begeleiding naar de top van een van onze klimhallen!

Ontdekkingstocht in Duister Utrecht

Een ontdekkingstocht in het duister langs artistiek uitgelichte locaties in de bijzondere Utrechtse binnenstad.

Outdoor Klimpark Grolloo

Een klimpark is een andere beleving van de natuur. In een bos van ongever 1,2 hectare zijn vijf parcoursen gebouwd. Je beweegt via de klimonderdelen van boom tot boom.

Solex tour Groningen

Wilt u met uw groep een nostalgische tocht maken door het mooie Groningse landschap? Dat kan nu met de Solex tocht.

De Deelen

Een eeuw geleden werd er turf gegraven, nu is het een rijk natuurgebied. Met een landschap dat doet denken aan de kwelders langs de Waddenzee. En dat midden in Friesland.

Eiland van Maurik

Het Eiland van Maurik bestaat uit twee prachtige recreatieterreinen: het surfterrein en het strandbad. Het waterrecreatiegebied staat in open verbinding met de rivier de Neder-Rijn, waardoor watersporters prima hun sport kunnen beoefenen.

Het Geuldal

Het Geuldal, waar de Geul doorheen meandert, is een schitterend beeklandschap met kleine beekjes, typische natuur en cultuurhistorische dorpen. Het gebied kenmerkt zich door de invloed van de natuur, zoals de aanwezigheid van zinkflora, tapijten van orchideeën, forellen in de snel stromende Geul, wilgenbossen aan de oevers en op de heuvels grove dennen- en beukenbossen.

Landschap Waterland

Landschap Waterland is het veenweidelandschap tussen Amsterdam, Zaandam en Hoorn met daarin droogmakerijen en natuurreservaten. U kunt er volop wandelen, fietsen en varen in een unieke omgeving van weilanden, dijken, waterlopen, rietkragen, stolpboerderijen en eeuwenoude Zuiderzeestadjes.

Loosdrechtse Plassen

Bekend als druk watersportgebied, maar de Loosdrechtse Plassen bieden ook rust en stilte. In de Vuntus en Breukeleveense Plas leven veel waterplanten en vogels. Een eldorado voor wandelaars, fietsers en kanoërs die van natuur houden.

Drentsche Aa

Van oudsher kronkelt de Drentsche Aa onverstoorbaar door het karakteristieke landschap van Drenthe. De natuur hier is niet los te denken van cultuur. Het is een landschap van hooilanden met kleurrijke bloemtapijten, van houtwallen en elzensingels, heidevelden, zandverstuivingen en esdorpen. De combinatie van esdorpen, het beekdal en de es is nog steeds zichtbaar bij verschillende dorpen zoals Anderen, Anloo en Gasteren.

Nationaal Landschap Winterswijk

Winterswijk is natuurlijk interessant door de unieke combinatie van rust, ruimte en natuurschoon. Het landschap is een voortdurende afwisseling van akkers en weiden, houtwallen en bossen, diep ingesneden beekjes, schilderachtige Saksische boerderijtjes en statige herenhuizen van scholtenboeren. Samen vormen deze elementen het prachtige coulisselandschap dat zo kenmerkend is voor Winterswijk.

Nationaal Park De Alde Feanen

n het hart van Friesland, in de driehoek tussen Leeuwarden, Heerenveen en Drachten, ligt het bijna 4.000 ha grote laagveenmoeras De Alde Feanen. Het is een zeer afwisselend landschap bestaande uit meren, veenplassen, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen.

Nationaal Park De Biesbosch

De Brabantse Biesbosch maakt deel uit van de het Nationaal Park de Biesbosch, dat op de grens ligt van de provincie Noord-Brabant en Zuid-Holland. De Brabantse Biesbosch is een zoetwatergetijdengebied die eeuwen lang een domein was geweest van vissers, rietsnijders en griendwerkers. Nu onder het status Nationaal Park wordt gewonnen land weer teruggegeven aan de natuur.

Nationaal Park De Groote Peel

Nationaal Park De Groote Peel is een hoogveengebied waar vroeger turf is gestoken. Tegenwoordig is het een vogelrijk natuurgebied dat bij uitstek geschikt is om wandelend te beleven.

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is het grootste actief beheerde natuurgebied in particulier bezit in Nederland. Het bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Er is een grote diversiteit aan planten- en diersoorten en het Park herbergt uiterst zeldzame Rode Lijst-soorten.

Nationaal Park De Maasduinen

Het Nationaal Park Maasduinen is een langgerekte gordel van rivierenlandschap in het Noorden van de provincie Limburg. Het is een aaneenschakeling van natuurgebieden en cultuurhistorische sporen zoals kastelen, landgoederen, monumentale boerderijen en archeologische vondsten uit de prehistorie zoals grafheuvels.

Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

We merken direct op dat de fikse heuvels (tot 75 meter hoog) de vergezichten op de Sallandse Heuvelrug domineren. De bijzondere heidevelden, naald- en loofbossen versieren de vergezichten en de golvende hoogteverschillen. Tijdens het slenteren door de slingerende paden ontdekken we de definitie van stilte.

Nationaal Park De Weerribben

Nationaal Park Weerribben-Wieden is zeker een bezoek waard. Het is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Het gebied is een oase van ruimte en rust voor planten, dieren en mensen. Genieten van een kanotocht tussen de rietkragen, varen langs bloemrijke hooilanden of genieten van het geheimzinnige moerasbos... het kan allemaal in De Weerribben en De Wieden.

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

Ervaar het boeiende woestijngevoel in ' de Brabantse Sahara' van de Lage Landen. Dagelijks laat de wind het zand stuiven en zorgt het voor veranderingen in de open zandvlaktes.

Nationaal Park Oosterschelde

Strandjutten met kinderen, een laarzentocht maken over schorren en slikken, snorkelen onder de waterrand, fietsen over de dijken, een bezoek aan een mosselkwekerij of een natuurvaartocht...... ga op stap en ontdek de verrassingen rond de vloedlijn en de prachtige onderwaterwereld. De Oosterschelde is altijd anders.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

In Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is veel ruimte voor rustige vormen van recreatie. U kunt gebruik maken van een uitgebreid netwerk van wandel-, fiets- en ruiterroutes.

National Park Lauwersmeer

In vroegere tijden stroomde zoet en zout water in elkaar over in de Lauwerszee. Angst voor overstromingen leidde in 1969 tot de bouw van een dam. Op de vroegere zeebodem ontstond een prachtig nieuw landschap een echt vogelparadijs. Natuur in het gebied rond Lauwersmeer is zo bijzonder dat het gebied is aangewezen als Nationaal Park.

Natuurgebied de Millingerwaard

Oisterwijkse Bossen en Vennen

In de driehoek tussen Oisterwijk, Boxtel en Moergestel ligt een aantrekkelijk natuurgebied: De Oisterwijkse Bossen en Vennen. In dit fantastische wandelgebied ontvlucht u voor een moment de waan en drukte van alledag.

Parken en tuinen Groningen

Het Stadspark is een groot en ruim opgezet park nabij Martiniplaza in de stad Groningen. De aanleg van het park was een initiatie van de Groninger industrieel Jan Evert Scholten en duurde maar liefst dertien jaar.

Vinkeveense Plassen

De Vinkeveense Plassen is mede dankzij zijn centrale ligging in de Randstad een populair watersportgebied. Langs en op het water zijn vele recreatievoorzieningen aanwezig; zo kan er worden gezwommen, gevaren, gedoken en gewaterskied. Aan de Vinkeveense Plassen liggen meerdere jachthavens met aanlegplaatsen, water- en stroomvoorzieningen, douches en restaurants.

Snekermeer

'Lân fan wyn en wetter', waar zomer- én wintergasten uitwaaien. Met blinkend water, weidse polders, wuivende rietkragen en zeilboten. Sneekweek, gezellige terrasjes en skûtsjesilen is wat de meeste mensen zich bij de Friese Meren voorstellen. Maar er is meer. Het Sneekermeer is ook een rijk en interessant natuurgebied, van internationaal belang voor veel watervogels. In het voorjaar bevolken broedvogels als goudplevieren, grutto's, kieviten en gele kwikstaarten de weilanden rond het Sneekermeer. Na het grootbrengen van hun kuikens zoeken ze de warmte van het zuiden weer op. Een paar maanden later wordt hun plaats ingenomen door wintergasten zoals smienten, kol- en brandganzen. Daarom is het hier ook 's winters zo mooi. Eindeloze watervlakten en drassige weidegronden met als enige bewoners duizenden trekvogels.

Aboriginal Art Museum

Het museum is gevestigd in een sfeervol gebouw aan de Oudegracht in Utrecht. De tentoonstellingszalen zijn verspreid over drie verdiepingen. Naast een tentoonstellingsruimte zijn er: de museumwinkel, de galerie, een auditorium annex filmzaal en het museumcafé met serre en terras.

Afrika Museum

Ontdek Afrika in het land van de zeven heuvelen! In het Afrika Museum maakt u aan de hand van fraai vormgegeven tentoonstellingen kennis met Afrikaanse kunst en culturen. In het prachtig gelegen Buitenmuseum staat het thema architectuur centraal.

Bonnefantenmuseum

Een wereld van verschil Het Bonnefantenmuseum combineert, in een gebouw van Aldo Rossi, particuliere en publieke collecties met zowel oude schilderkunst en sculptuur als hedendaagse kunst op het scherpst van de snede.

Centraal Museum Utrecht

Het Centraal Museum laat zien dat Utrecht al eeuwenlang geldt als voedingsbodem voor artistiek en cultureel talent van nationaal en internationaal niveau. Zo beschikt het oudste stedelijk museum van Nederland over de grootste collectie Rietveld-objecten ter wereld en toont het werk van de wereldberoemde Dick Bruna.

Drents Museum

Het Drents Museum is een schitterend museum dat zich richt op Archeologie in de brede zin des woords. Het is beroemd om zijn veenlijken (waaronder het meisje van Yde), de oudste boot ter wereld.

Eerste Friese Schaatsmuseum

Het Schaatsmuseum is een particulier museum, en mag zich het grootste museum noemen op schaatsgebied. De complete Elfstedentocht-geschiedenis is hier te vinden. Tevens bezit het museum de grootste collectie schaatsen en sleeën ter wereld. Men kan in het museum op het gebied van de korte baan ook alle informatie vinden.

Fries Scheepvaartmuseum

Het Fries Scheepvaart Museum is een veelzijdig museum over de historie van de Friese scheepvaart van de 17de tot de 20ste eeuw. Behalve veel van de Friese scheepvaart en scheepsbouw geeft het museum een beeld van de watersport uit de 19de en 20ste eeuw en van de woon- en leefcultuur van kooplieden en schippers uit Sneek en de Friese Zuidwesthoek

Kroller-Muller Museum

Het Kroller-Muller Museum is wereldberoemd vanwege zijn omvangrijke collectie schilderijen van Vincent van Gogh. Verder zijn in het museum indrukwekkende werken te bewonderen van George Seurat, Pablo Picasso, Fernand Leger, Piet Mondriaan en vele andere grote schilders.

Het Limburgs Museum

Het Limburgs Museum is een provinciaal museum waarin de geschiedenis en cultuur centraal staan. In elf vaste presentaties maakt de bezoeker een verrassende ontdekkingstocht door de tijd: van prehistorie naar onze tijd. Het verhaal over de geschiedenis, tradities en leefstijlen wordt verteld op een aantrekkelijke manier.

Hunebedcentrum

Het Hunebedcentrum in Borger op de Drentse Hondsrug zet u op het spoor naar de prehistorie. Naar de tijd dat de eerste boeren zich in Drenthe vestigden. Deze boeren bouwden de indrukwekkende stenen grafmonumenten waarvan de restanten nu nog steeds in het Drentse landschap zijn te bewonderen. Er staan er nog 54 en het grootste staat pal naast het centrum.

Jopie Huisman Museum

Het Jopie Huisman Museum is gewijd aan het werk en het leven van de Friese autodidacte meesterschilder Jopie Huisman. De Stichting Jopie Huisman Museum werd in 1986 opgericht, met als doel het exposeren van het werk en het uitdragen van de filosofie van de kunstenaar.

Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest sprookjesachtige kasteel van Nederland. Met zijn torens en transen, grachten, poorten en ophaalbruggen oogt Kasteel de Haar als het ideaalbeeld van een middeleeuws kasteel. Kasteel de Haar is enkel te bezoeken met een rondleiding o.l.v. een deskundige gids.

Kasteel het Muiderslot

Het Muiderslot is een echte middeleeuwse waterburcht: een vierkant kasteel met een ophaalbrug, vijf torens, kantelen en schietgaten. Het Muiderslot werd gebouwd in 1285 in opdracht van bouwheer Floris V. Het kasteel is misschien wel het meest bekend dankzij de beroemdste bewoner, de dichter en schrijver P.C.Hooft, die er in de Gouden Eeuw leefde.

Landgoed Borg Verhildersum

Verhildersum is een belangrijke schakel tussen het heden en het verleden van de regio. Het landgoed vertelt het verhaal van de adel in relatie tot de boerenstand en de arbeiders, het verhaal van bloeien en verwelken, van zaaien en oogsten, van eb en vloed. Kortom: het verhaal van de cyclus van het leven.

Liberty Park

Oorlog hoort in een museum thuis. Dát is de boodschap van het Liberty Park in Overloon. In het museum in dit mooie en bosrijke park beleeft u de bezetting en de vervolging, maar ook het verzet en D-Day. En natuurlijk ook de Slag om Overloon tijdens de bevrijding van Zuid-Nederland. Als bezoeker wordt u uitgenodigd om mee te denken over oorlog en onderdrukking. Hoe ver mag je gaan als het gaat om het behouden en desnoods terugwinnen van vrijheid?

Streekmuseum Tweestromenland

Een bezoek aan het museum is een wandeling door het verleden. Van de mammoet in de foyer, naar de tijd van het kolenfornuis en de bedstee. De tegenstelling tussen arm en rijk is te zien, evanals oude winkeltjes en beroepen die nauw verbonden waren met de rivieren. Bent U nieuwsgierig geworden naar de woon-, leef- en werkomgeving van de Maas en Waler, dan hopen wij U binnenkort van harte te mogen begroeten.

Museum De Pont

Het in 1992 opgerichte museum De Pont toont hedendaagse beeldende kunst uit binnen- en buitenland. Het museum is gehuisvest in een voormalige wolspinnerij. Deze is verbouwd tot een ruimte waar hedendaagse kunst optimaal tot haar recht komt. De Pont behoort tot de best bezocht kunstmusea in het zuiden van Nederland.

Museum het Grachtenhuis

Museum Het Grachtenhuis is dé entree tot de Amsterdamse grachten. Maak in zes kamers kennis met één van de beste stadsuitbreidingsprojecten ter wereld: de 17e-eeuwse grachtengordel van Amsterdam.

Museum Het Oude Raadhuis

De vele bezienswaardigheden in het museum geven u een zeer goed beeld van de meer dan 1000-jarige geschiedenis van het voormalige eiland Urk en zijn bewoners.

Museum Nederlandse Cavalerie

Museum Schokland

Museum Schokland ligt op de Middelbuurt, één van de drie laatste woonterpen. De binnen- en buitenexpositie geven een beeld van de geologie en archeologie van de Noordoostpolder, het ontstaan en vergaan van het eiland, het leven van de Schokkerbevolking en de drooglegging van de Noordoostpolder.

Nationaal bevrijdings museum

Uit de geschiedenis ontstond een modern museum op één van de mooiste plekken van Nederland. Tussen heuvels en bossen is het verleden tot leven gebracht in het Bevrijdingsmuseum, ten zuidoosten van Nijmegen en Arnhem. In het museum maak je de aanloop naar de oorlog mee, ervaar je de bezettingstijd, vier je de Bevrijding en zie je de wederopbouw van Nederland en Europa

Natura Docet

Natura Docet is het oudste, regionale natuurhistorische museum in Nederland. De naam van het museum betekent letterlijk "de natuur onderwijst". Bijna een eeuw geleden, in 1911, legde de dorpsonderwijzer Bernink er de grondslag voor. Natura Docet is een sfeervol museum waar het lijkt of de tijd stilgezet is.

Naturalis Biodiversity Center

Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen wordt u meegenomen op een reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Er is volop leven in het museum. Op de boerenerven, in de boerderijen, huizen en de molens, het boerencafé en de winkeltjes.

Nederlands Watermuseum

Het Nederlands Watermuseum is een eigentijds en interactief museum over alle aspecten van water. Een écht doe-museum waar je bijvoorbeeld een tochtje kunt maken door het riool, een prachtige film over water kunt bekijken, waterproefjes kunt uitvoeren, maar waar je ook van alles te weten kunt komen over dijkbeheer, drinkwater, grondwater of watergebruik in Nederland en de rest van de wereld.

Openluchtmuseum Het Hoogeland

Met twintig gebouwen in het hart van Warffum laat Openluchtmuseum Het Hoogeland zien hoe honderd jaar geleden op het platteland werd gewoond en gewerkt. Als men rondkijkt in de woonkamer, de slaapkamer of de werkplaats is het, door de gedetailleerde inrichting van de huizen, net of de bewoners even weg zijn.

Openluchtmuseum Ootmarsum

Direct aan het sfeervolle centrum van het oude stadje Ootmarsum bevindt zich een verrassend Openluchtmuseum. Een fraai parkachtig terrein met boom- en waterpartijen, doorsneden door een prachtige beek. Ooit bevonden zich hier de tuinen van de Havezathe; het Hoge Huys te Ootmarsum. In de middeleeuwen een rijke commanderij van de Duitse ridderorde.

Space Expo

Van alles over ruimtevaart is te zien en te beleven bij Space Expo in Noordwijk. Spacy en interactief... Je wordt meegenomen op een reis langs verre planeten en prachtige Melkwegstelsels. In de tentoonstelling maak je op leuke wijze kennis met ruimtevaart in al haar facetten. Naast de rijke historie toont Space Expo ook de toepassingen én de techniek achter de ruimtevaart.

Terra Maris

Terra Maris, letterlijk land van de zee, is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het museum is gevestigd in de voormalige orangerie van kasteel Westhove, dat gelegen is in het prachtige natuurgebied De Manteling van Walcheren, tussen Oostkapelle en Domburg.

Visserijmuseum

In de monumentale Rijksbetonningsloods, centraal gelegen aan de oude binnenhaven, is sinds 1994 het Visserijmuseum Zoutkamp gevestigd. Hier krijgt de bezoeker de gelegenheid om de geschiedenis en de ontwikkeling van de Zoutkamper visserij te bekijken.

Volendams museum

Het gemakkelijk toegankelijke Volendams Museum (incl. Sigarenbandjeshuisje en filmzaal) is gehuisvest op een opvallende locatie in het centrum bij de oude dorpskom en de Volendammer dijk met ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Watersnoodmuseum

Het museum probeert een beeld te geven van wat er is gebeurd tijdens en na de overstroming van 1 februari 1953. Het museum is gevestigd in de vier caissons die zijn gebruikt voor het sluiten van het laatste gat in de dijken. Het sluiten vond plaats op 6 november 1953.

Zaans Museum

Het Zaans Museum op de Zaanse Schans is gevestigd in een eigentijds gebouw. De industriële vormgeving van het gebouw sluit goed aan bij zowel de collectie van het museum als bij de unieke historie van de Zaanstreek.

Zeeuws Maritiem MuZeeum

In het muZEEum kunnen grote en kleine bezoekers op allerlei manieren ervaren wat de zee betekent voor de Zeeuwen. We vertellen verhalen over die band, uit heden en verleden. Deze kennisoverdracht is heel belangrijk, het is één van onze basisdoelstellingen. Educatie is dus een wezenlijk onderdeel van het muZEEum.

Zuiderzee museum

Het Zuiderzeemuseum staat bekend als een gerenommeerd museum op het gebied van verleden, heden en toekomst van het Zuiderzee- en IJsselmeergebied. Het museum bestaat uit een openluchtcollectie en expositieruimtes voor vaste collectie, tijdelijke tentoonstellingen en ateliergebruik. De totale collectie omvat ongeveer 25.000 objecten. In het museum geeft de Peperzolder weer hoe een VOC pakhuis functioneerde. Verder vindt u hier de grootste botencollectie van Nederland en kunt u een collectie van 700 jaar Zuiderzeegeschiedenis bewonderen.

Flipje & Streekmuseum

de Woudvenne

Saunabedrijf

Subtropisch zwembad

Speelpark Sybrandy

Oorlogsmuseum Overloon

Irrland, Boerderij- belevenis attractiepark

Toon Kortoomspark

Het is zowel een museum als ontspanning als natuur, ook geven ze hier turfsteek demonstraties.

Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof

Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof

De Wildste Tuin

Speel- en ijsboerderije De Drentse Koe

Wildlands Adventure Zoo

Nationaal park Dwingelderveld

de Woldstek

Forel vissen en eten in visvijver

Ooievaars buitenstation

De RietNymf - Life & Nature Centrum

Stoomtrein Goes-Borsele

Skidome Terneuzen

Geniet van een dagje wintersport in Nederland en ga skiën of snowboarden in Skidôme Terneuzen! De hele dag door schieten snowboarders en skiërs van de verschillende pistes naar beneden. De langste piste is 220 meter lang. Niet zo sportief? Pak dan gewoon een slee of tube en suis ontspannen naar beneden!

Archeologisch Museum Aardenburg

Aardenburg is één van de oudste plaatsen in de Zwinstreek. Het bestaat al bijna 2.000 jaar. In de bodem van Aardenburg is een grote hoeveelheid Romeinse en middeleeuwse voorwerpen gevonden. Benieuwd naar het leven van toen? Kom dan naar het Archeologisch Museum in Aardenburg.

Bowling Pool & Snookercentrum Renesse

Wij bieden u de perfecte gelegenheid voor een sportief en ontspannend uitje in Renesse. Voor uw personeelsuitjes, verjaardag, kinderfeestje, vrijgezellenparty of gewoon een avondje uit bent u bij ons aan het juiste adres. Onze locatie is gelegen midden in het centrum van Renesse.

Cameramuseum Zierikzee

Het Cameramuseum vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van de fotografie in al haar aspecten tot nu toe, een ontdekkingstocht voor jong en oud. Ontdek meer over de Schouwse fotografen, donkere kamer, studio, projectie en stereo. Natuurlijk komen ook veel camera’s en allerlei toebehoren aan bod. En dat alles wordt omlijst met levensechte taferelen. Dit vindt u verdeeld over het drie verdiepingen tellende pand.

Megapret

Megapret, een leuk en betaalbaar speelparadijs voor kinderen, familie, partijtje of een ...

Erve Kots

Erve Kots is een openluchtmuseum met een pannenkoekenrestaurant en zalencentrum in Lievelde, in de Nederlandse gemeente Oost Gelre

Schildpaddencentrum

Opvang van landschildpadden en moerasschildpadden, afkomstig van particulieren, organisaties en overheidsdiensten

Kartplaza Actionworld

Memory Museum Nijverdal

Schaapskooi van Balloo

Cuby and the Blizards museum

Klein Zwitserland

Bromplezier

Verhuur van oldtimer brommers

BillyBird park Hemelrijk

Holland Evenementen Groep

Op zoek naar dé ideale plek voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag? Alles op één locatie, centraal gelegen, meer dan 100(!) activiteiten, indoor en outdoor, in de zomer én in de winter

Klok en Peelmuseum

Riverside Outdoor

Klim & Avonturenbos Rocks 'n River

Führung im Friesischen Brauhaus mit Brauereimuseum

Ostfriesisches Landwirtschaftsmuseum Campen

Nautimo - Erlebnisbad- und Sauna-Paradies

Bunker Museum Wilhelmshaven

Küstenmuseum Wilhelmshaven

Das Deutsche Marinemuseum

Indoor-Spielpark Klabautermann

Erlebnisbad Ocean Wave

Seehundstation Nationalpark-Haus

Hochseeangeln auf dem Fischkutter FK - Albatros

Ostfriesischen Teemuseum Norden

Bowlingcenter Aurich

Lasertag Arena Leer

Paddel und Pedal Ostfriesland

Tier- und Freizeitpark Jaderpark

Erlebnisgolf Ostfriesland

Klimpark - Kletterwald Kraxelmaxel

Boerinn poldersport

De Baalje - familiezwembad met zoutwaterbad en saunafacliteiten

Romeins schip Woerden

Openluchtmuseum - Moormuseum Moordorf

Playground Skatehalle Aurich e.V.

Ostenfriesen Bräu - Historischen Landbrauerei mit Brauhaus

Automobil- und Spielzeugmuseum Norden

Museumeisenbahn Küstenbahn Ostfriesland

Tier- und Freizeitpark Thüle

Wakeboarden & Waterskiën

Batensteinbad Woerden

Kamerijck Pitch and Putt

Tjaden's Oll Reef Hus

Trainings- en buitensportcentrum Voshaar

Actiive ontspanning in bruisend Zeeland

de Maashorst

Natuurgebied

Deltapark Neeltje Jans

Suptropsich zwemparadijs Port Zelande

Boswachterij Westerschouwen: Ruiterroutes, MTB route, Wandelroutes

Stadhuismuseum Zierikzee

Museum de Burgshe Schoole

Klimbos Ruurlo

Bierbrouwerij Warstein

Wielrennen en mountainbiken

Ritje met de stoomtrein

Boerderijmuseum "De Lebbenbrugge"

Varen met Berkel Zompen

Fries Landbouw Museum

De Natuurij Kinderboerderij /natuur-milieucentrum en speeltuin

waterfietsen de Leemputten

Ot en Sien Museumboerderij

Aventoer Indoor en Outdoor Park

Aqua Zoo Familiepark van Friesland

Openluchtmuseum It Damshus

De Kruidhof Botanische Tuin

Recreatiemeer De Leyen

Wadloopcentrum Fryslân

Scherjon's Klompenmakerij

Varen met de Berkelzomp

Bevrijdingsmuseum

Het verleden tot leven gebracht. Maak je de aanloop naar de oorlog mee, ervaar je de bezettingstijd, vier je de Bevrijding en zie je de wederopbouw.

Pretpark Tivoli

Tivoli Park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Er kan gewoon doorgespeeld worden in de binnenspeeltuin. R

Kartbaan Nijmegen

Natuurgebied de Duivelsberg

Prachtig natuurgebied met bijzondere vergezichten

Stoomgemaal De Tuut

Het stoomgemaal is van mei t/m oktober zes dagen per week open (maandags gesloten) en te bezichtigen. Volledig in werking oud stoomgemaal met prima horecavoorziening.

Abdij van Berne

Rondleiding met uitleg over de abdij en haar historie, film "brouwen van Berne Abdijbier" naar de hop- en de kruidentuin, naar de abdijkerk en een proeverij van abdijbier

Bloemenpluktuin

Kom gezellig een mooi boeket helemaal naar eigen keuze samenstellen.

Fazanterie De rooie Hoeve

Een collectie van meer dan 50 verschillende soorten fazanten, open vlindertuin, Japanse tuin, Amfibieënpoel en speeltuin.

De Kilsdonkse Molen

Molens met een gecombineerde aandrijving. Op elke zaterdag zijn de molenaars vanaf 10:00 uur al volop aan het werk. U ziet ze dan in de weer met het malen van graan en het slaan van olie.

Natuurtheater Kersouwe

Een natuurtheater in een fantastische mooie omgeving met toneel en muziek en niet vergeten de after party’s. Vele optredens van bekende bands en beroemde zangers en zangeressen.

Kasteel Heeswijk

Het mooiste kasteel van Brabant. Maak op eigen gelegenheid of met rondleiders een reis door de tijd en ontdek welke wereldgeschiedenis in en om het kasteel is geschreven.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Klimmen en klauteren door de toppen van de bomen! Durf jij het aan? Dit klimbos beschikt over 4 parcoursen, welke voor zowel de beginnende als gevorderde klimmer uitdagend zijn!

Zwembad 't Tollekke

Gelegen in een natuurlijke omgeving met een opvallend fraaie tuinaanleg. Naast het 50-meter bassin met grote familie-glijbaan beschikt het bad over een ondiep speel-/instructiebad

't Hunebed

Theehuis met een hele grote gratis speeltuin gelegen tussen Havelte en Darp in. In het theehuis kun je terecht voor lunch en diner.

Bowlingcentrum Steenwijk

Bowlen is een sportief uitje, maar vooral erg gezellig! En in Bowlingcentrum Steenwijk is dat zeker het geval.

Kermis- en circusmuseum

Het circus spreekt altijd tot de verbeelding. En ook de kermis is een sprookjesachtige wereld. In Steenwijk wordt een ode gebracht aan deze twee bijzondere werelden.

Monkey Town Wolvega

Monkey Town Wolvega is een heerlijke plek voor kinderen tot twaalf jaar om te klauteren en te klimmen.

De Vries indoor karting

Karten bij De Vries in Heerenveen is een stoere ervaring. In een snelle 200 cc kart met een topsnelheid van 80. Voor groepen zijn er spectaculaire arrangementen.

Bad Hesselingen Meppel

Neem de tijd en ontspan volledig in Bad Hesselingen. Geniet van de sauna en het subtropisch zwembad en ga aan het eind van de dag met een voldaan gevoel weer op huis aan.

Swimfun - Subtropisch recreatie golfslagbad

Swimfun is een subtropisch zwembad voor jong en oud. Kom baantjes trekken of glijden van de 35 meter lange glijbaan met lichteffecten! Er zijn allerlei attracties te vinden

Bezoekerscentrum Weerribben

In Ossenzijl kunt u bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer ‘Buitencentrum Weerribben” de natuur expositie bezoeken. Maar nog veel leuker is het om het Dierenvriendjes of Kabouterpad

Prison Break

Een unieke ontsnappingsgame waarin je in verschillende teams tegen elkaar strijdt om als eerste te ontsnappen uit de handen van de strenge cipiers. Samenwerken is van belang.

Kabouterland

Maak een spanende tocht door de rollengrot of wandel langs bijzondere planten en exotische dieren naar de raadselachtige kasteelruïne. Geschikt voor de kleine kabouters.

Ballorig Heerenveen

Bij slecht weer is Ballorig, een binnenspeeltuin, een leuk tijdverdrijf. Ballorig is dagelijks geopend.

Bezoekerscentrum de Wieden

Hier kunt u meer te weten komen over het ontstaan van het gebied. Ook kunt u het belevingspad lopen. Deze wandeling is toegankelijk voor rolstoel, of wandelwagen.

Woldberg en Tuk's T-Huis

Een wandeling maken over de Woldberg met een gids van Staatsbosbeheer. Ook zonder gids van Staatsbosbeheer kunt u hier heerlijk wandelen, de routes staan namelijk goed aangegeven met paaltjes.

Rebound World

Ben jij ook zo’n stuiterbal vol met energie? Ga uit je dak in dit waanzinnige tampolinepark in Zwolle. Naast enorm veel trampolines beiden ze nog veel meer leuke activiteiten.

Giethoorn

Het kleine groene Hollandse Venetië. In het beschermd dorpsgezicht zie je 18e en 19e -eeuwse boerderijen verscholen tussen bomen en bruggetjes.

Museum Schokland

Dit voormalige eiland uit de Zuiderzee staat op de wereld erfgoedlijst en is werkelijk uniek. U ervaart hier hoe de mensen moesten strijden tegen de zee.

Stoomgemaal Wouda

Bezoek het grootste nog functionerende stoomgemaal ter wereld.

De Orchideeënhoeve en Vlindertuin

De Orchideeënhoeve en Vlindertuin in Luttelgeest is een uitje voor jong en oud. Hier kunt u 3 Orchideeën tuinen bezoeken, 1 zelfs met aapjes, en een vlindertuin.

Het Blote Voetenbad

Het Blote Voetenpad in Kraggenburg. Wandelen over het Zeebodempad met je blote voeten. Deze route is 2,5 km lang.

Bezoekersmijn en mijnmuseum

Adventurepark fort fun

Grootste druipsteengrot van Duitsland

Binnenspeeltuin Boegafun

Kinderspeeltuin Mart Roeffen

Kasteeltuinen Arcen

Bierbrouwerij Hertog Jan

Bezichtiging windmolen/windturbine

Bezichtiging van een windmolen/turbine met een uitzichtspunt op 60 meter hoogte te bereiken via een trap met 297 treden

Rondtoeren in een hotrod

Huur een hotrod en maak een toer in de omgeving van Norden

Segway huren

Huur een Segway en maak een toer in Norden/Norddeich

Pilsumer vuurtoren

Bezichtigen van de Pilsumer vuurtoren

Nationalpark-Haus Dornumersiel

Leer meer over het Werdeld Erfgoed de Waddenzee in de tentoonstelling in het Nationalpark-Haus Dornumersiel

Ostfriesen-Abitur

Anforderungen werden „Nicht-Ostfriesen“ den unverfälschten Charakter Ostfrieslands samt Sitten und Gebräuchen kennen & verstehen lernen. Im Vordergrund steht hier der Gruppenspaß,....

               

 

Copyright 1993 - 2017 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Online reserveringssysteem verhuur door Booking Experts