KamphuisBODEGRAVENZuid-Holland

Exterieur accommodatie (zomer)

BODEGRAVEN  BOD-097

Zuid-Holland, Nederland

aantal personen 64 |  aantal slaapkamers 6 |  wifi aanwezig Nee |  huisdieren aanwezig Nee Klantwaardering: 8.4

De grote accommodatie biedt overnachtingsmogelijkheden tot respectievelijk 50/64 personen. De boerderij is ook geschikt voor feesten en partijen die naar eigen inzicht georganiseerd kunnen worden. De barbecueplaats geeft gelegenheid voor barbecuepartijen. Dit alles kan geheel of gedeeltelijk worden verzorgd. Deze accommodatie ligt aan een slingerend landweggetje en is met de bus moeilijk bereikbaar (vergunning is dan noodzakelijk). Op het zelfde terrein ligt de BOD-098.

Beschikbaarheid & Prijs Bekijk prijslijst

Kies hieronder uw gewenste verblijfsperiode, groepsgrootte en aankomstdatum.
Verblijfsperiode
Aantal personen
  Wegens technische omstandigheden kunnen feestdagperiodes als Pasen, Pinksteren, Hemelvaart etc. op dit moment nog niet online geboekt worden. Mocht u toch voor zo’n periode willen boeken stuur ons dan svp een email of bel ons (+31)-0487 594 641. Onze excuses voor dit tijdelijk ongemak.

 = Beschikbare aankomsten


Verblijfsgegevens

Periode:
Selecteer hierboven

AANBIEDING

1125
vanaf
€ 1125.-

Exclusief bijkomende kosten

Liever telefonisch? (+31) 0487 594 641
Wilt u een OPTIE aanvragen?
  • Een optie betekent dat wij deze accommodatie gedurende maximaal 5 dagen voor u vrijhouden
  • U kunt echter bij maximaal 2 accommodaties een optie plaatsen
  • Opties zijn pas definitief geplaatst nadat wij deze aan u hebben bevestigd
  • Opties kunnen NIET worden verlengd
  • Een optie is niet mogelijk als de gewenste aankomstdatum binnen 6 weken ligt
Neem een optie

Details

De ruimte is verdeeld in een gemeenschappelijke ruimte met bar, die in eigen beheer gebruikt kan worden. De slaapzalen zijn verdeeld in 1 x 24 pers. (4 enkele bedden, overig stapelbedden) en 1 x 26 pers. (2 enkele bedden, overig stapelbedden). Er zijn tegen meerprijs aparte slaapkamers voor 2 x 2 personen (1x 2p. + 1x stapelbed) en 2 x 5 personen (1 enkel bed, overig stapelbedden) met een extra verblijfsruimte bij te huren. Er is een ruime, goed ingerichte keuken en op de begane grond zijn er voldoende sanitaire voorzieningen. Groepen tot 50 personen hebben minder sanitair tot hun beschikking. Op het buitenterrein is een sportveld aanwezig met volleybalnet en voetbaldoeltjes. U treft ook een visvijver, jeu de boules baan, speeltoestellen met trampoline en een kinderboerderij aan, zodat de sfeer van wat 'eens een echte boerderij was' toch een beetje behouden blijft. Waagt u eens een sprongetje over de sloot (Fierljeppen)?

Recensies

De 10 meeste recente groepen hebben deze accommodatie als volgt beoordeeld

8.4
Voorzieningen8.1
Gastvrijheid8.7
Netheid8.4
Algemene Indruk8.6
8.5
Kamphuis BOD-097 in BODEGRAVEN Familie: familie Pijpers

Wij hebben als familie genoten van de gezellige accommodatie. Wat is het hier leuk zeg! Jong en oud heeft zich prima kunnen vermaken in en om het huis.

8.6
Kamphuis BOD-097 in BODEGRAVEN Bruiloft/feest: Daan & Mariolein

Prachtige accommodatie op mooie locatie. Beheerders waren enorm gastvrij en meedenkend. Gezellige inrichting en van alle gemakken voorzien. Wij hebben van onze gasten louter positieve reacties gekregen.

Omgeving

De accommodatie ligt midden in het Groene Hart van de Randstad, heeft een landelijk karakter en is een waterrijk gebied (ideaal voor visliefhebbers). Gelegen tussen de natuurgebieden van Nieuwkoop en Reeuwijk biedt het uitstekende fiets- en vaarmogelijkheden. U kunt een survivaltocht per boot maken vanaf de boerderij. Ook de omliggende grotere steden bieden voldoende bezienswaardigheden die de moeite waard zijn b.v. Avifauna en het Archeon.