De allerleukste groepsaccommodaties met een feestzaal

Staat er binnenkort een feestje op de planning en wil je dit vieren op een geweldige plek? Dan is een groepsaccommodatie met een feestzaal onmisbaar! Van babyshower tot themafeestje, de groepsaccommodaties van Groepen.nl hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Vakantiehuis in Gelderland, Groesbeek

Gek op feestjes, maar ook toe aan ontspanning? Het vakantiehuis in Groesbeek maakt deze combinatie mogelijk! Deze groepsaccommodatie biedt naast een grote feestzaal, ook een wellnessruimte, bioscoop én verwarmd buitenzwembad aan. Hoe tof is dat? Dit vakantiehuis heeft 20 slaapkamers, waarin maximaal 60 personen kunnen overnachten. De meeste kamers beschikken over een TV, douche, wastafel en toilet. Ook voor kinderen is deze groepsaccommodatie een aanrader. Zo vind je op het terrein een 50 meter lange glijbaan, een speeltuin en verschillende trampolines.

Vakantiehuis in Gelderland, Groesbeek
Vakantiehuis in Gelderland, Groesbeek

Groepshotel in Gelderland, Groesbeek

Ben je met een minder groot gezelschap, maar wil je wel graag in Groesbeek overnachten? Dan is er ook een groepshotel in Groesbeek beschikbaar! Deze accommodatie beschikt over 18 kamers, met ieder hun eigen badkamer. Er kunnen ruim 45 mensen overnachten in deze accommodatie, dus ruimte genoeg voor een groot feest! Je kijkt vanuit je kamer naar het prachtige heuvellandschap en kunt bovendien relaxen op het terras. Daarnaast kun je iedere dag opnieuw genieten van de onvergetelijke natuur, cultuur én kun je heerlijk shoppen in de bruisende stad Nijmegen. Het is hierbij wel goed om te weten dat jongerengroepen onder de 30 jaar niet zijn toegestaan in deze accommodatie.

Groepshotel Groesbeek
Groepshotel Groesbeek

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant, Oijen

Als je droomt van een groot feest in een prachtig kasteel, dan is de accommodatie in Oijen super geschikt! Dit kasteel beschikt over 16 slaapkamers, waar ruim 40 personen kunnen overnachten. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Naast de geweldige uitstraling van deze accommodatie, is het zelfs mogelijk om de gezellige herberg te reserveren voor de allerleukste feestjes. Geweldig voor jarigen, jubilarissen, bruidsparen én voor iedereen die gek is op een feestje.

Groepsaccommodatie Oijen
Groepsaccommodatie Oijen

Vakantieboerderij in Brabant, Hapert

Een stijlvolle inrichting, grote beamer én een groot speelveld met trampoline. De vakantieboerderij in Hapert heeft het allemaal! Met een leefruimte van maar liefst 200 m2 kun je een onvergetelijk feest organiseren. Bovendien beschikt de accommodatie over grote eettafels, zithoek bij de TV en een tafelvoetbalspel. Leuk voor jong en oud! Rondom de enorme vakantieboerderij is een tuin aangelegd met een groot stuk veld en kun je relaxen onder de overkapping. De accommodatie heeft 10 slaapkamers, waar 30 personen kunnen overnachten. Ook in dit vakantiehuis heeft iedere kamer een TV en eigen badkamer met toilet, douche en wastafel.

Vakantieboerderij Hapert
Vakantieboerderij Hapert

Groepsaccommodatie in Overijssel, Slagharen

Deze groepsaccommodatie is een perfecte trouwlocatie! Dit authentieke kasteel heeft een parkachtige tuin en is daarnaast ook zeer geschikt voor kinderen. Bovendien is het zelfs mogelijk om een boot te huren in de omgeving. Kortom, alle ingrediënten voor een te gek feest! De groepsaccommodatie heeft 20 kamers, waar ruim 60 personen kunnen overnachten. Achter het pand is een sportveld te vinden én heb je zelfs een bos op eigen terrein. Daarnaast zit het welbekende attractiepark PonyparkCity om de hoek, net zoals veel verschillende barretjes en restaurantjes. Dat maakt deze accommodatie geschikt voor jong en oud!

Groepsaccommodatie Slagharen
Groepsaccommodatie Slagharen

Vakantievilla in Limburg, Veulen

Een fantastisch feest organiseren in een super luxe groepsaccommodatie? Deze villa heeft alles wat je nodig hebt. De accommodatie in Limburg beschikt over 13 slaapkamers, waar 35 personen kunnen verblijven. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. In de accommodatie zijn huisdieren toegestaan, dus thuis laten is niet nodig. Bovendien kunnen we dit vakantiehuis met zekerheid een geweldige villa noemen! Zo heeft de accommodatie een eigen bioscoop, privé bar, open haard en een speelruimte voor kinderen. Buiten is een ruim terras en een behoorlijk stuk grasveld. Ideaal om te barbecueën! Tot slot heb je bij deze luxe vakantievilla de beschikking over een eigen parkeerplaats.

Vakantievilla Veulen
Vakantievilla Veulen

Groepsaccommodatie in Brabant, Goirle

Ben je van plan om écht uit te pakken met een groot feest? Dan is de accommodatie in Goirle echt iets voor jou! In deze villa kunnen wel liefst 82 personen overnachten. Er zijn 12 verschillende slaapkamers beschikbaar die ruimte hebben voor 2 tot 18 personen. Bovendien is dit vakantiehuis gelegen bij het bos, waardoor je niet alleen activiteiten binnen, maar ook buiten kunt ondernemen! Er zijn verschillende multifunctionele ruimtes in de accommodatie, waaronder een grote sport- en speelzaal en een gezellige lounge waar je kunt relaxen. Ook de keuken is groot genoeg om zo’n 80 tot 100 personen van een maaltijd te voorzien. Super fijn! Tot slot is deze accommodatie geschikt voor alle leeftijden. Boek je (mede) voor jongeren onder de 25 jaar? Overleg dan voorafgaand je reservering.

Groepsaccommodatie Goirle
Groepsaccommodatie Goirle
To top