Groepsaccommodaties met een yogaruimte

Ben je toe aan een vakantie op een plek waar je écht even kunt ontspannen? Dan is een groepsaccommodatie met een yogaruimte misschien wel iets voor jou! Kom tot rust in de natuurlijke omgeving van deze accommodaties en start jouw dag met yoga in de aparte privé ruimtes.

Ontspannen in groepsaccommodatie Drenthe, Ruinerwold

Wakker worden in een groene, bos- en natuurlijke omgeving. Met ruimte voor 12 personen en 6 slaapkamers is dit dé accommodatie voor families of vriendengroepen. Ieder verblijft in een eigen, unieke lodges, die geschikt zijn voor 4 personen. Hoe tof klinkt dat? Iedere lodges heeft een eigen woonkamer met keuken, twee tweepersoonskamers én een stapelbed. Op die manier geniet je van de gezelligheid samen, maar heb je ook de mogelijkheid om zelf helemaal tot rust te komen. Doordat je omringt bent door weilanden en gebruik kunt maken van het ruime terrein, heb je talloze manieren om echt even te ontspannen. Ontdek samen de omgeving met de fiets of ga een stuk wandelen. Ook biedt deze accommodatie een aparte ruimte waar je je ochtend kunt beginnen met yoga!

Groepsaccommodatie Ruinerwold
Groepsaccommodatie Ruinerwold

Luxe vakantiehuis in Friesland, Munnekeburen

Deze luxe accommodatie ligt midden in het natuurgebied de Rottige Meente. Dit vakantiehuis is geschikt voor 12 personen en beschikt over 6 slaapkamers. Bovendien kun je zelfs je huisdieren meenemen naar de accommodatie! Dé plek om samen met jouw vrienden of familie te genieten van je privacy in een compleet ingericht huis. De rietgedekte vakantieboerderij biedt daarnaast verschillende manieren om tot rust te komen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de privéruimte die je kunt gebruiken voor meditatie, yoga of fitness en ga na afloop in de sauna. Bezoek je deze accommodatie tussen half april en oktober? Dan kun je zelfs een duik nemen in het verwarmde zwembad. Hoe lekker klinkt dat?

Vakantiehuis Munnekeburen
Vakantiehuis Munnekeburen

Genieten in de groepsaccommodatie in Drenthe, Dwingeloo

Er even tussenuit in een prachtige natuurlijke omgeving? Dan is de accommodatie in Dwingeloo super geschikt! Dit vakantiehuis bevindt zich in het natuurgebied Nationaal Park Het Dwingelderveld en is omheind met speel- en spelveld. Ideaal voor kinderen of toffe buitenactiviteiten! De accommodatie is geschikt voor 30 personen en beschikt over 12 slaapkamers. Bovendien vind je naast de accommodatie een aparte ruimte. De ideale plek voor yoga of meditatie! Na jouw workout toe aan ontspanning? Steek dan na afloop de houtkachel aan bij het overdekte terras. Ook als je er een dagje tussenuit wilt gaan zit je hier helemaal goed. Bezoek uiteenlopende belevenis- en attractieparken, natuurparken en andere bijzondere activiteiten in Drenthe. Zo vind je midden in het natuurgebied Nationaal Park Het Dwingelderveld verschillende zeldzame planten en dieren. Dé perfecte plek om te wandelen, fietsen of misschien wel paard te rijden!

Groepsaccommodatie Dwingeloo
Groepsaccommodatie Dwingeloo

Unieke accommodatie in Deursen-Dennenburg, Gelderland

Op zoek naar een bijzondere plek voor jouw vakantie? We weten zeker dat de groepsaccommodatie in Gelderland aan al jouw wensen voldoet! Dit voormalige klooster, bij Ravenstein, ligt in een prachtige omgeving waar je helemaal tot rust kunt komen. De accommodatie bevindt zich tussen Nijmegen en Den Bosch en is geschikt voor wel liefst 33 personen. Een bijkomend voordeel is dat iedereen een eigen slaapkamer heeft. Zo kun je in een moderne slaapkamer overnachten of zelfs in een nostalgische kamer wat een voormalige zusterkamer was. Dat maakt deze groepsaccommodatie een unieke ervaring voor families, vriendengroepen en zelfs bedrijfsuitjes! Daarnaast ligt de accommodatie langs de rivier de Maas, op de grens van Brabant en Gelderland. Dé plekken om verschillende ambachtelijke bedrijven en musea te bezoeken. Bovendien vind je in Brabant verschillende attractieparken. Toe aan wat meer ontspanning? Maak dan een wandeling of doe yoga in één van de aparte privéruimtes die bij de accommodatie horen. Dat maakt jouw vakantie hoe dan ook onvergetelijk!

Groepsaccommodatie Deursen-Denneburg
Groepsaccommodatie Deursen-Denneburg

Onvergetelijke overnachting in Bant, Flevoland

Op het erf van een voormalige boerderij in Flevoland vind je een klein vakantiepark met 5 verschillende vakantiehuisjes. Een zeer unieke ervaring voor jouw vakantie! Op het vakantiepark is er ruimte voor 30 personen, met 15 verschillende slaapkamers. Ieder huisje biedt ruimte aan voor 6 personen en zijn voorzien van een toilet, douche, centrale verwarming, televisie, radio en magnetron. Op korte afstand van de vakantiehuisjes ligt een grote zaal, waar je met jouw familie of vriendengroep samen kunt komen. Hoe leuk klinkt dat? Als extra service kun je ook een biertap of catering huren. Ook zijn er barbecue- en outdoor activiteiten mogelijk. Tenslotte zijn er ook verschillende mogelijkheden om helemaal tot rust te komen! Start bijvoorbeeld jouw dag met yoga of ga mediteren in de grote zaal. Dat maakt deze ruimte multifunctioneel voor iedereen. Zijn er ook kleine kinderen mee op vakantie? Dan kun je gebruik maken van verschillende speeltoestellen en zelfs een animatieprogramma. Een onvergetelijke vakantie voor jong en oud, dus.

Groepsaccommodatie Bant
Groepsaccommodatie Bant

Kom helemaal tot rust tijdens jouw vakantie met Groepen.nl

Ben je op zoek naar een geweldige plek voor jouw vakantie én ben je gek op yoga of meditatie? Dan hopen we dat je nu genoeg inspiratie hebt gekregen. Bij Groepen.nl bieden we verschillende groepsaccommodaties met aparte ruimtes aan, waar jij op jouw manier helemaal tot rust kunt komen. Selecteer al jouw wensen op onze website en ontdek de locatie die het beste bij je past. Wil je hulp tijdens de zoektocht naar de perfecte groepsaccommodatie? Dan staan onze specialisten klaar om je verder te helpen.

To top