Ideale feestlocaties mét overnachting

Staat er binnenkort een feestje op de planning en zoek je nog een te gekke locatie om dit te vieren? Bij Groepen.nl bieden we een ruim aanbod groepsaccommodaties aan! Van adembenemende villa’s naast het strand tot accommodaties in de bruisende stad. Zo zorg je ervoor dat jouw feest een onvergetelijke avond wordt

Safari feest in Flevoland, Bant

Ben je van plan om een themafeest te organiseren? Dan zijn deze vijf persoons tenten met blokhut ideaal voor jouw safari party! Deze knusse huisjes hebben een tropische uitstraling en zien er ontzettend gezellig uit. Bovendien vier je jouw feestje aan de rand van het water en het bos. Hoe tof is dat? Kies een zonnig weekend uit voor jouw feestavond en sla de volgende ochtend de deuren open naar het terras met tuinmeubilair. Maak een wandeling in het Kuinderbos met verschillende wandel-, fiets- en zelfs ruiterpaden. Gek op dorpjes bezoeken? Dan zijn de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk zeker de moeite waard. In de accommodatie geniet je van je eigen keuken, slaapkamer én complete badkamer: alle ingrediënten voor een te gek verblijf!

Safari feest in Flevoland, Bant
Safari feest in Flevoland, Bant

Privé feest in Duitsland, Aurich

Droom je van een feestje met jouw eigen privé meer? De groepsaccommodatie in Duitsland is hier geschikt voor! Met ruim 30 personen kun je dansen tot in de late uurtjes, biljarten, tafelvoetballen of lekker borrelen aan een groot overdekt terras. De accommodatie is een combinatie van appartementen met groepsruimtes, waardoor je zelfs de mogelijkheid hebt om je even terug te trekken. Ben je de volgende ochtend toe aan een toffe activiteit? In de buurt van de groepsaccommodatie kun je ontzettend veel activiteiten doen. Denk hierbij aan kano’s huren, klimmen in een klimbos, waterskiën of zelfs wakeboarden. Natuurlijk kun je bij lekker weer ook een duik nemen in het zwemmeer! Zo maak je van jouw feest een avond om niet te vergeten.

Privé feest in Duitsland, Aurich
Privé feest in Duitsland, Aurich

Onvergetelijke dag in Drenthe, Gasselte

Jouw avond op een magische manier afsluiten na een middagje paardrijden? Dit vakantiehuis in Drenthe heeft uitzicht over de weiden met paarden en bossen. Vanaf de verblijfsruimte van de accommodatie kijk je uit over een enorme wei met paarden. Dát maakt jouw feestlocatie ook een plek om de volgende dag heerlijk tot rust te komen. In de centrale ruimte vind je een bar en verschillende koelkasten. Dé ideale plek voor jouw feest! Naast jezelf voorzien van lekkere hapjes en drankjes kun je in deze ruimte ook darten, tafelvoetballen en tafeltennissen. Op loopafstand van de groepsaccommodatie bevindt zich een zwembad, recreatieplas en pretpark. Je zult je hoe dan ook geen seconde vervelen!

Onvergetelijke dag in Drenthe, Gasselte
Onvergetelijke dag in Drenthe, Gasselte

Proost in je eigen privébar in Drenthe, Dwingeloo!

Bij een fantastisch feest mag een bar natuurlijk niet ontbreken! In het vakantiehuis in Drenthe kun je met al je vrienden en familie aan de bar wat drinken. Naast de bar biedt deze accommodatie ook verschillende zitplaatsen, een professionele keuken, veel werkruimte en zelfs een speciale horeca-vaatwasser. Perfect voor groepen vanaf 20 personen. Als je ’s avonds iets wilt ondernemen, is dat ook mogelijk. De centraal gelegen groepsaccommodatie bevindt zich namelijk in de buurt van tal van terrassen en cafés. Alles op loopafstand! Wil je overdag nog een activiteit ondernemen? In de omgeving van Dwingeloo kun je quads, solex-fietsen en segways huren. Zo wordt jouw feest echt onvergetelijk.

Proost in je eigen privé bar in Drenthe, Dwingeloo
Proost in je eigen privé bar in Drenthe, Dwingeloo

Geniet tijdens het dansen van de natuur in Drenthe, Zwiggelte

Zonder zorgen de volumeknop op maximaal draaien? De groepsaccommodatie in Drenthe ligt midden in de uitgestrekte bossen en natuurgebieden, waardoor we zeker weten dat je niemand tot last bent! Het vakantiehuis is centraal gelegen en is omringt door toffe plekken waar je culturele en sportieve activiteiten kunt doen. De accommodatie is geschikt voor 32 personen en heeft alle benodigdheden voor een fantastisch feest. Zo kun je gebruik maken van de enorme keuken met alle benodigde apparatuur, een overdekt terras, een groot aantal zitplaatsen én je hebt een plek om te barbecueën. Is jouw gezelschap met meer dan 32 personen? Ook dan kun je gewoon gebruik maken van de accommodatie! We bieden de mogelijkheid om extra safaritenten en luxe blokhutten te huren.

Geniet tijdens het dansen van de natuur in Drenthe, Zwiggelte
Geniet tijdens het dansen van de natuur in Drenthe, Zwiggelte

Unieke locatie voor een groot feest in Utrecht, Kamerik

Als je met een groot gezelschap bent én daarnaast op zoek bent naar een spectaculaire locatie voor jouw feest, dan is de groepsaccommodatie in Utrecht hier meer dan geschikt voor! Deze unieke locatie is eigenlijk een klein dorpje, waarbij 16 verschillende ‘veldhuysjes’ op wielen staan. In totaal is er wel liefst ruimte voor 64 personen! De huisjes staan in een grote cirkel en zijn omringt door prachtige weilanden. Hoewel de veldhuysjes er aan de buitenkant wellicht compact uitzien, biedt het alles aan wat je nodig hebt! Zo zijn de huisjes voorzien van goede bedden, een opbergkast, een tafel en een klein keukenblokje. Midden in de cirkel staat een vuurkorf waar je met iedereen omheen kan zitten. Hoe leuk is dat? Verder kun je gebruik maken van een gezamenlijke ruimte in een paviljoentent. Dé locatie voor jouw te gekke feestavond!

Unieke locatie voor een groot feest in Utrecht, Kamerik
Unieke locatie voor een groot feest in Utrecht, Kamerik

Maak jouw feest nóg leuker met een overnachting bij Groepen.nl

Nog jarenlang terugdenken aan jouw onvergetelijke feestavond? Selecteer al jouw voorkeuren op onze website en ontdek de allerleukste feestlocaties bij Groepen.nl! We hopen dat je genoeg inspiratie hebt gekregen nadat je ons blog hebt gelezen. Heb je nog vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen! Onze specialisten helpen je graag met de zoektocht naar een feestlocatie die bij jouw wensen aansluit.

To top