Even weg in de herfstvakantie? Huur samen een groepsaccommodatie!

Laat de bladeren maar vallen

Een weekje vrij in de herfst heeft één nadeel: wordt het goed weer of geen weer? Maar dat mag de pret zeker niet drukken! Ga er lekker een weekend, midweek of week gezellig tussenuit in de herfstvakantie. Dit is het ideale seizoen om met of zonder kinderen er even tussenuit te gaan en tijd met elkaar door te brengen. Boek een leuke groepsaccommodatie en geniet van de herfst!

Er is geen fijner moment om een strandwandeling te maken dan in de herfst. Kies bijvoorbeeld daarom voor een groepsaccommodatie een zee. In het najaar is het weer wat kouder en kan de winterjas weer uit de kast worden getrokken. Een paar fijn lopende schoenen erbij en de wandeling kan beginnen. Vergeet onderweg niet te stoppen voor een warme chocolademelk mét slagroom.

Bij aankomst terug in je vakantiehuis, kan je – wanneer het buiten donker en koud is – het binnen extra gezellig maken. De kaarsjes mogen aan en indien aanwezig natuurlijk ook de open haard. Niet alleen omdat het (misschien) zo koud is, maar vooral voor de gezelligheid.

               

 

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Verhuur software door Booking Experts