1. Ontstressen en tot rust komen
  2. Gezellig samen tijdens de feestdagen
  3. In Nederland, Belgi√ę en Duitsland
 

Vier gezellig samen de feestdagen in één van onze groepsaccommodaties met je familie, gezin of vrienden. Wat is nou heerlijker dan samen te eten, pakjesavond vieren of het nieuwe jaar in te luiden. Tijdens een groepsvakantie met het hele gezin of de vriendenclub in één van onze accommodaties staat het gezellig samenzijn voorop. Met een divers aanbod is er voor ieder wat wils. 
 

 
Sinterklaas
 
Kerst
 
Oud & Nieuw

Sinterklaas

Ja, het is alweer bijna zo ver. Sint en piet komen weer in het land. Wat is er nou leuker dan samen met de kinderen pakjesavond vieren in een groepsaccomodatie. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis aan zee. Maak overdag een strandwandeling en vier in de avond gezellig pakjesavond met het gezin. Aan quality-time met het gezin kom je bij deze accomodaties echt niets te kort. Dus .. maak van jullie pakjesavond √©√©n groot gezellig Sinterklaasweekend! Samen cadeautjes uitpakken, genieten van alle rust in de mooie de natuur ūüĆ≥

Boek een vakantiehuis tijdens Sinterklaas
 

Kerstmis

De mooiste tijd van het jaar is ongetwijfeld Kerstmis. Samen de kerstboom opzetten, eindeloos meezingen op kerstnummers en zonder schaamte heel de dag in je foute kersttrui rondlopen. Maar ook de periode van het gezellig samenzijn met familie en beste vrienden en genieten van het kerstdiner wat samen bereid is. De kerst is dé tijd van het jaar om even tot rust te komen en je te realiseren wat voor moois het jaar je allemaal gegeven heeft. Bekijk daarom snel onze groepsaccommodaties tijdens Kerstmis!

Boek een vakantiehuis tijdens Kerst
 

Oud & Nieuw

Luid samen het nieuwe jaar in tijdens je verblijf in één van onze accomodaties. Met de diverse mogelijkheden heb jij gegarandeerd een goede start van het nieuwe jaar. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuisje aan zee en maak gezellig een strandwandeling. Wil je toch meer de rust opzoeken tijdens deze jaarwisseling? Kies dan voor één van onze wellness accomodaties met sauna enof whirlpool en kom helemaal tot rust.

 

Boek een vakantiehuis tijdens Oud & Nieuw
 

Wat te doen met kerst

Tijdens kerst staat het samenzijn centraal. Wat is nou leuker dan kerst vieren met familie of vrienden in een van onze groepsaccomodaties. Kijk samen knus een kerstfilm bij de open haard en bak daarna kerstkoekjes met z'n allen. Zing kerstliedjes bij de kerstboom en ga daarna samen dineren of gourmetten. Ook is kerst de perfecte tijd om een dagje weg te gaan met je familie of vrienden. Maak een winterwandeling door de bossen of over het strand en warm daarna lekker op bij de open haard. De feestdagen zijn de perfecte tijd van het jaar voor quality time met je familie of vrienden. 

Grote vakantiehuizen tijdens de feestdagen

Een groot vakantiehuis tijdens de feestdagen, hierbij staat het samenzijn voorop. Geniet met familie of vrienden in √©√©n van onze accomodaties. Overnacht bijvoorbeeld in een authentieke boerderij in Gelderland, een grote vakantievilla in Duitsland¬†of in een prachtig appartement in Belgi√ę.


 

 
 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.