De accommodaties op Groepen.nl worden jaarlijks ruim 3,7 miljoen keer bekeken.
Dit vinden wij iets om trots op te zijn! 

En... wie jarig is trakteert! 

We vieren ons succes graag samen met u. Omdat we in de feeststemming zijn vanwege ons 25-jarig bestaan krijgen de eerste 25 nieuwe accommodaties nu 1 jaar lang een GRATIS vermelding.

Met een vermelding op Groepen.nl bereikt u gegarandeerd een groot en breed publiek. We weten precies welke doelgroepen er boeken en kunnen ook uw accommodatie bij de - voor u - geschikte groepen laten aansluiten. Maar dit is niet alles… Groepen.nl biedt u nog veel meer:

  • Exclusieve relatiedagen voor huiseigenaren – Nieuwste trends, tips en ontwikkelingen en netwerken

  • Internationale vermelding op onze sites in België, Duitsland en Engeland

  • Altijd hulp bij vragen – Welke vraag u ook stelt, ons Groepen.nl team maakt tijd voor u

  • Advies op maat – Wij denken graag met u mee

  • Persoonlijk prijsadvies - Gebaseerd op onze uitgebreide statistieken

.

Met meer dan 700 accommodaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is GROEPEN.nl marktleider in het aanbieden van accommodaties voor groepen! 
Voor de eigenaren van deze accommodaties werven we actief gasten welke wij adviseren we bij de keuze van de meest geschikte accommodatie. Een vriendenclub die gewoon een weekje vakantie wil vieren. Een familie die op zoek is naar een geschikte locatie voor een reünie... Scholen die ruimte zoeken voor een werkweek... Bedrijven die ongestoord willen vergaderen of een cursus willen verzorgen...  Grote en kleine groepen vinden op GROEPEN.nl precies wat ze zoeken!

Aansluiting bij GROEPEN.nl betekent toegang tot veel kennis op het gebied van het ondernemen in de recreatiesector, veel specifieke kennis op het gebied van groepsaccommodaties en persoonlijke advisering op bedrijfsniveau. U heeft daarnaast altijd een klankbord om optimaal te kunnen ondernemen met uw groepsaccommodatie. 

Het is gemakkelijk en efficiënt samenwerken met GROEPEN.nl. Ruim 400 eigenaren gingen u reeds voor. Ons uitgangspunt;  
U als eigenaar/beheerder bent en blijft baas in eigen huis!

Uitgebreide promotie!
Het promoten van de accommodaties bij alle doelgroepen is vanzelfsprekend onze belangrijkste doelstelling. Jaarlijks wordt hiervoor een uitgekiend marketingplan geschreven en uitgevoerd. Op onze website wordt iedere locatie uitgebreid vermeld. Om uw en onze klanten te bereiken wordt er door ons gebruik gemaakt van diverse media (advertentiecampagnes, radiocommercials, diverse beurzen, digitale nieuwsbrieven etc.). Uw accommodatie krijgt hierdoor volop zichtbaarheid. 

Geschiedenis 
Het bedrijf Centrum Voor Groepsaccommodaties VOF is in januari 1992 opgericht door Josien en Rob Ansen. Beide -zoekende naar een eigen accommodatie- ontdekten ze dat er vrijwel niets geregeld was voor groepsaccommodaties. Zeer gefundeerd bouwden zij in de jaren het bedrijf op met als kenmerken: Persoonlijke aandacht en passie! Ondertussen werken we met een hecht team van 15  groepsaccommodatie specialisten welke begrijpen dat alle eigenaren maar één doel hebben:
Een volle agenda!

Ook uw accommodatie aansluiten?
Neem u voor meer informatie contact op met de afdeling relatiebeheer: Josien, Jos, Esther of Tineke informeren u graag persoonlijk. Stuur een email naar: site@groepen.nl of telefonisch op 0487-593921 of vul onderstaand formulier in.
Wij informeren u dan zo spoedig mogelijk.

 

Ja... informeer mij over het aansluiten van mijn accommodatie

               

 

Copyright 1993 - 2017 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Verhuur software door Booking Experts