WIN: Een weekend weg t.w.v €2000,-

Mooie herinneringen zijn erg waardevol, veel belangrijker dan de materiële dingen in het leven. Dat je deze mooie herinneringen kunt maken in een groepsaccommodatie is mooi en heel bijzonder. Ieder weekend gebeuren er weer heel veel mooie dingen in onze accommodaties. Juist daarom gaan we, samen met Jochem van Gelder en Stan, opzoek naar deze unieke verhalen.

Zie je het al voor je? Lekker uitslapen, met z’n allen een ontbijtje en daarna samen op pad, en dat een heel weekend lang? Doe mee! en misschien win jij voor jouw groep een groepsaccommodatie naar keuze!

We zijn nog op zoek naar één mooi verhaal!

 

Jazeker....Wij doen mee!

 

Hoe werkt het?

Vertel ons in zo'n 100 woorden met wie je wil gaan en waarom jullie groep een groepsaccommodatie naar keuze verdient. Heb jij het leukste, grappigste of mooiste verhaal? Dan ga je samen met Jochem van Gelder en Stan een bezoekje brengen (met maximaal 3 personen) aan de accommodatie in Eibergen op 20 juni 14:30 uur. Samen met de huiseigenaar krijg je gelijk een rondleiding en.... mag je voor de camera jullie verhaal doen! Krijg jij van Stan, Jochem en de eigenaar drie groene blaadjes? Dan win jij met jouw groep een GRATIS verblijf in deze accommodatie! 

Je kunt je verhaal mailen naar info@groepen.nl of vul dit formulier in!

Met deelname aan deze winactie verleen je ons toestemming om het gemaakte filmmateriaal openbaar te maken. Uiteraard ontvangt jullie groep spoedig bericht over de opnamedata en de status van deelname.

 
Veilig online betalen metbancontactbanktransfercreditcardidealsofort

Reserveringssysteem door Booking Experts