GROEPEN.NL

Zekerheid en Garantie

Standaard extra zekerheid en laagste prijs garantie bij elke boeking: een veilig gevoel!

Meer informatie

Klachten

Klacht over totstandkoming overeenkomst
Heb je een klacht over de totstandkoming van een overeenkomst? Meld dit dan zo spoedig mogelijk. Wij geven uiterlijk 14 dagen na ontvangst van deze klacht een inhoudelijke reactie.

Klacht over de accommodatie
Kom je tijdens je verblijf in één van onze groepsaccommodaties iets tegen wat voor verbetering vatbaar is? Neem dan direct contact op met de desbetreffende verhuurder, beheerder of sleutelhouder. De contactgegevens kun je vinden op je overeenkomst. Houd rekening met de geldende voorwaarden van de verhuurder en met onderstaande algemeen geldende bepalingen:

  • Indien je tijdens je verblijf onjuistheden of onvolkomenheden constateert of klachten hebt over de accommodatie, neem dan direct contact op met de verhuurder, beheerder of sleutelhouder.
  • Zorg dat je de klacht hebt gemeld bij de verhuurder/beheerder/sleutelhouder. Wanneer de verhuurder/beheerder/sleutelhouder niet in de gelegenheid is gesteld de tekortkoming te verhelpen, kan het eventuele recht op schadevergoeding dienovereenkomstig worden beperkt of uitgesloten.

Geschillencommissie Thuiswinkel
Indien je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw klacht dan kun je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.