Aangepaste vakantiewoningen voor mindervaliden

  • Ruim aanbod vakantiehuizen voor mindervaliden
  • Boek bij de specialist
  • Rolstoeltoegankelijk

Als je op zoek bent naar vakantiehuis voor mindervaliden dan ben je hier op de juiste plek. Ons aanbod grote vakantiehuizen voor mindervaliden is zeer uitgebreid met ruime keuze in zowel NederlandBelgiëDuitsland en Frankrijk. De aangepaste vakantiehuizen bieden veel comfort en zijn van alle gemakken voorzien zodat zorgbehoevenden zich compleet op hun gemak voelen. Er zijn groepsaccommodaties beschikbaar voor zowel kleine als grote groepen, van 8 tot wel 130 personen. Overnacht in een sfeervol familiehuis op Texel, een prachtige monumentale boerderij in Gelderland, een groepswoning in de Ardennen of een belle époque-villa aan de kust van Noord-Frankrijk.

“Al meer dan 20 jaar help ik groepen met het vinden van een passende accommodatie. Door mijn jarenlange kennis en ervaring ken ik alle accommodaties door en door. Ik kijk dan ook graag met je mee naar de ideale accommodatie voor jullie groep. Laat je bericht en wensen achter, dan stuur ik jullie een passend overzicht.” – Dionne

Vraag informatie op bij Dionne

Vragen? Ik ben Dionne ik help je graag verder!

0487-594641

Vraag informatie op

Maak je keuze simpeler

Filteren

Dankzij de grote variëteit aan aangepaste vakantiewoningen heb je uitgebreide keuze uit comfortabele en rolstoelvriendelijke groepswoningen met extra voorzieningen en faciliteiten. Zo kun je een drempelloos vakantiehuis huren die volledig gelijkvloers is of een lift heeft, en er zijn uiteraard ook woningen met slaapkamers op de begane grond. De badkamers zijn veelal allemaal voorzien van aangepast sanitair met douchestoelen, handgrepen en een alarmsysteem in geval van nood. De slaapkamers beschikken over comfortabele bedden met een tillift of een hoog/laag bed. De leefruimtes zijn ruim zodat mindervaliden zich ook hier goed kunnen bewegen. Vele groepsaccommodaties beschikken daarbij ook over een grote tuin en een terras met een mooi uitzicht over het landschap.

Grote vakantiehuizen voor mindervaliden

Grote vakantiehuizen voor mindervaliden zijn met oog voor detail ingericht en afgewerkt zodat mensen met een beperking en rolstoelgebruikers van veel comfort genieten. Dankzij het grote oppervlak van de woning zijn de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de woonkamer, gangen en de keuken ook ruimtelijk opgesteld en ingedeeld. Daarbij hebben groepsaccommodaties voor zorggroepen ook extra brede deuren naar slaapkamers en leefruimtes waardoor deze makkelijk toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers, en het gelijkvloers is drempelloos. Het terras en het terrein rondom de woning is verhard en er is mogelijkheid om dicht bij de groepsaccommodatie te parkeren.

De groepsaccommodaties voor zorggroepen die je in ons aanbod vindt zijn allen uniek en bieden dan ook verschillende faciliteiten en aanpassingen voor mindervaliden en gehandicapten. Er zijn drempelvrije vakantiewoningen en rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen, evenals groepsaccommodaties die meer aanpassingen hebben voor mensen met een lichamelijk beperking. Vrijwel alle grote vakantiehuizen voor zorggroepen zijn het hele jaar te boeken, dus in elk seizoen is een midweek, weekendje weg of lange vakantie met een zorggroep mogelijk. De woningen in het aanbod kunnen uiteraard ook worden gehuurd door families of vriendengroepen met mindervalide leden. 

To top