Of je nu met het gezin, de hele familie of met je vriendengroep met Hemelvaart weg gaat. Het is altijd genieten. Het weer is beter en het is langer licht. In Nederland zijn er genoeg mooie plekjes om er samen een lang weekend met Hemelvaart op uit te trekken. Geniet van een goed glas wijn op een terras of trek erop uit in de natuur.

Een vakantiehuis aan zee tijdens Hemelvaart 

Beleef het eilandgevoel op een van de Waddeneilanden of kom tot rust in lieflijk Limburg, op de Veluwe of in Groningen. Of ga lekker naar het strand en kies voor een vakantiehuis aan zee. Heerlijke strandwandelingen maken in de zon en wellicht een verfrissende duik nemen in de zee (als je een beetje geluk hebt). Maar wat dacht je van een picknick met z’n allen? Ondertussen heb je dan prachtig uitzicht op de zee.

Lang weekendje naar België 

Ook België is een goede optie om te overwegen. Ga bijvoorbeeld voor een accommodatie in de Ardennen tijdens Hemelvaartsdag. Heb je meer zin in de stad? Dan kun je ook kiezen voor een vakantiehuis in Antwerpen.

Een lang weekend naar Duitsland tijdens Hemelvaart 

Misschien denk je er niet meteen aan; maar in Duitsland is het ook echt genieten. Het is niet te ver weg, maar je bent toch echt even weg. Kies voor een vakantiehuis in de Eifel voor je lang weekendje weg tijdens Hemelvaart.

 

               

 

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Online reserveringssysteem door Booking Experts