Groepsaccommodaties in Limburg

  • Keuze uit ruim 60 groepsaccommodaties
  • Grote vakantiehuizen
  • Geschikt voor vriendengroepen, families

Maak je keuze simpeler

Filteren

Groepsaccommodatie huren in Limburg

Met een groepsaccommodatie in Limburg  kun je genieten met jouw familie of vriendengroep van een weekend weg of lange vakantie in Limburg. Ervaar het bourgondische leven, de prachtige natuur en de leukste uitstapjes naar steden als Maastricht en Valkenburg.

Onze grote vakantiehuizen in Limburg bieden je de mogelijkheid te verblijven onder één dak. Limburg is een zeer geliefde en populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders. Met een vakantie in Limburg kun je ook een bezoek brengen aan België en Duitsland, zodat je ook nog in het buitenland bent. Verblijf tijdens jouw vakantie in Limburg in onze grote vakantiehuizen geschikt tot wel 60 personen. Bekijk ons aanbod groepsaccommodaties in Limburg hieronder.

Een vakantie of weekendje weg in een vakantiehuis in Zuid-Limburg?

Misschien wel de meest bourgondische provincie van ons land: Limburg. Limburg heeft veel te bieden voor een weekendje weg. De mooie Limburgse heuvels, met zijn dalen en kronkelende riviertjes, laten je denken dat je in het buitenland bent. De typische streekproducten en culinaire hoogstandjes zijn echt het proeven waard.

In Midden-Limburg vind je in de omgeving van Roermond de bekende Maasplassen en de uitgestrekte bossen van Nationaal Park De Meinweg. In Zuid-Limburg kun je je in het buitenland wanen. Het heuvelachtige landschap is duidelijk anders dan het landschap in de rest van Nederland. Maak daar meteen een mooie wandeling door het gebied bij het drielandenpunt. Hier loop je namelijk door een prachtig heuvellandschap. Ga je voor een bungalow, oude boerderij, een luxe vakantievilla, groepsaccommodatie met zwembad of voor een oud vakantiehuis in Zuid-Limburg?

De leukste bezienswaardigheden tijdens een vakantie of weekendje weg in Limburg

Sprookjesbos

Sprookjesbos Valkenburg is een nostalgisch kinderpark op een bosrijke heuvel. Ontmoet Roodkapje, zoek Klein Duimpje en speel met Robin Hood en vele anderen. Van de Dolle Draaimolen en speeltoestellen tot Sinbads schommelschip. Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos. Ga met je kinderen op avontuur in de groeve van Doeps de Draak, klim en klauter in het bos en smikkel in Luilekkerland. Ontdek de vele speelmogelijkheden. Gegarandeerd veel speelplezier!

Drielandenpunt

Op het hoogste punt van Nederland, het Drielandenpunt in Vaals, bevindt zich het Drielandenlabyrint, waarin je eindeloos kunt (ver)dwalen! Sinds kort is het labyrint voorzien van een geheel nieuw entreegebouw met vlinderdak en een spectaculair waterspeelplein! In Taverne de Grenssteen, gelegen naast het labyrint, en op het terras is het genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of bijvoorbeeld een pannenkoek. Ook is er voor de kinderen een gratis toegankelijke speeltuin.

Museum aan het Vrijthof

Museum aan het Vrijthof vertelt het unieke verhaal van ‘Made in Maastricht’. Heden en verleden komen samen in wisseltentoonstellingen en de architectuur van het gebouw, waarbij ondernemerschap, samenwerken en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. U kunt in Museum aan het Vrijthof een uur genieten van cultuur tussen de winkels, terrassen en restaurants die de binnenstad rijk is.

To top