Grote vakantiehuizen met wellness

  • Ontstressen en tot rust komen
  • Sauna, whirlpool, hottub, binnen- en buitenbad
  • Voor 10 tot 50 personen

Een groepsaccommodatie met wellness is een luxe waar iedereen van zal genieten. Als je een familieweekend, reünie of vriendenweekend wilt organiseren waar iedereen nog lang over napraat, dan is een wellnessvakantiehuis dus een goed idee. Wat is nou heerlijker dan volledig ontspannen in een privé sauna, whirlpool of hottub? Of samen genieten van de luxe van een eigen binnenbad of verwarmd buitenzwembad? Een groot vakantiehuis met wellnessfaciliteiten is een plezier voor jong én oud.

Tijdens een groepsvakantie met het hele gezin of een vriendenclub in een luxe vakantiehuis met sauna, whirlpool of zwembad hoef je even helemaal niets te doen. Ontstressen, tot rust komen en de batterij weer opladen tijdens het gezellige samenzijn staat voorop. De groepsaccommodaties met wellness in ons aanbod is gevarieerd, zowel qua groepsgroottes als faciliteiten. Je kunt het zo eenvoudig of zo luxe maken als je, of de groep, zelf wilt. Er zijn wellness groepswoningen te huur voor 10 tot 50 personen, veelal inclusief een zwembad – binnen of buiten, een hottub op het terras en een sauna in de woning zelf.

Grote vakantiehuizen met wellness

Grote vakantiehuizen met wellness garanderen een ontspannen verblijf met veel luxe en comfort. Overnacht bijvoorbeeld in een authentieke boerderij in Limburg, een sfeervol landhuis op de Veluwe, of trek over de grens voor een luxe villa in België of een monumentaal vakwerkhuis in Duitsland.

Het is goed toeven met de hele familie in een groot vakantiehuis voor groepen. De vakantiewoningen met privé wellness in ons aanbod zijn stijlvol en compleet ingericht. Denk dan aan een Finse of Zweedse sauna, een stoomsauna of een infraroodsauna. In veel gevallen is ook een whirlpool of hottub aanwezig op het terras of in de tuin!

To top