Groepsaccommodatie huren in de Achterhoek

  • Prachtige natuurgebieden
  • Ruim en gevarieerd aanbod
  • Grote vakantiehuizen

Huur een groepsaccommodatie in de Achterhoek en ontdek het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland. Je vindt hier het bekende coulisselandschap dat begrensd wordt door de prachtige rivier de IJssel. Er is van alles te beleven vanuit je groepsaccommodatie in de Achterhoek. Zo vind je verschillende middeleeuwse stadjes, waarbij je al dwalend door de smalle straatjes de historie voelt.

 

Daag jezelf, vrienden, collega’s of familie uit voor een actief en sportief verblijf in de Achterhoek. In de prachtige natuurgebieden is er volop gelegenheid om te fietsen, wandelen, hardlopen, paardrijden, kanovaren, zwemmen in de recreatieplassen of andere sportieve activiteiten. Denk hierbij aan de vele fietsroutes, waarbij je na elke bocht verrast zult zijn. Het zijn heerlijke fietsroutes van de ene wijngaard naar de andere. Zowel recreatief als sportief is het een uitdaging om zoveel mogelijk van dit prachtige stukje Nederland te zien.

Huur een groepsaccommodatie in de Achterhoek en ontdek de cultuur

Met een picknick op een van de prachtige natuurplekken, een heerlijke plekje op een terras of een gezellig restaurantje onderweg komt de rust, kracht en schoonheid van de Achterhoek echt tot zijn recht. Ook voor gezinnen met kinderen of bijvoorbeeld een familiereünie is er meer dan voldoende aanbod in deze regio. Denk hierbij aan Kinderspeelparadijs Megapret in Lievelde, Belevingspark Cactusoase in Ruurlo of Het land van Jan Klaassen in Lievelde.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Groot vakantiehuis huren in de Achterhoek

Met zo’n grote groep moet je met veel wensen rekening houden. Of je nu met je familie, vriendengroep of sportgroep een groepsaccommodatie in de Achterhoek wilt huren… Groepen.nl heeft passende grote vakantiehuizen in de Achterhoek. Heb je speciale wensen die inbegrepen moeten zijn in de groepsaccommodatie? Zoals een huisdiervriendelijke groepswoning, een vakantiehuis met aanpassingen voor mindervaliden, een eenvoudige of juist een luxe vakantievilla met een zwembad of sauna? Je hebt uitgebreide keuze.

Soorten groepsaccommodaties in de Achterhoek

Zoek en boek jouw groepsaccommodatie in de Achterhoek via Groepen.nl. Bekijk ons ruime en gevarieerde aanbod aan groepsaccommodaties in de Achterhoek en laat je inspireren voor je volgende weekendje weg. Kies jij voor een vakantieboerderij of een authentiek Achterhoeks huis? Wil je je trouwe viervoeter graag meenemen? Ook dat is mogelijk. Maak samen mooie wandelingen door de weilanden en geniet volop van jullie vakantiehuis in de Achterhoek.
Kortom, of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, een verjaardag, een reünie of vrijgezellenfeest wilt vieren op een manier die eens anders dan anders is, ben je in de Achterhoek voor een paar dagen weg op het juiste adres. Een weekend of een vakantie, elke tijd voor elkaar beleef je in een groepsaccommodatie in de Achterhoek op een zo actief of rustige manier als je zelf wilt. Heb jij al een passende groepsaccommodatie gevonden?

To top