Samen bij de kerstboom Kerstmis vieren

In plaats van de hele familie over de vloer, samen een weekendje of midweek weg in een groepsaccommodatie of vakantiehuis met Kerst. Dat is toch genieten! Verblijf samen in een knus vakantiehuis tijdens de kerstvakantie en kom tot rust. Spendeer de ultieme quality-time en ga weg met Kerst met het hele gezin, vrienden of hele familie.

Activiteiten vanuit je vakantiehuis met Kerst

Geniet met kerst van heerlijk eten, een prachtige accommodatie, een winterwandeling door het bos andere leuke activiteiten. Liefhebbers van kerstmarkten vinden gezelligheid in Keulen, Praag, Brussel of in Maastricht

Een vakantiehuis in Duitsland tijdens de kerstvakantie

Duitsland is één van de allerleukste bestemmingen voor enkele dagen of een week weg tijdens de kerstvakantie. Het is lekker dichtbij huis, maar de kans dat er sneeuw ligt in Duitsland is een stuk groter dan in Nederland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een groepsaccommodatie in de Eifel of Sauerland tijdens Kerst? Het maakt niet uit voor welke streek je kiest, want overal vind je wel een kerstmarkt met niet te vergeten: heerlijk smakende Glühwein.

Grote vakantiehuizen Kerst 

Onze grote vakantiehuizen tijdens het Kerstmis bieden je de mogelijkheid te verblijven onder één dak. Wil je een groot vakantiehuis huren tijdens kerst? Dan zijn er genoeg mogelijkheden. Verblijf tijdens jouw vakantie in Limburg in onze grote vakantiehuizen geschikt tot wel 60 personen

Wellnessaccommodatie huren

Op zoek naar iets extra’s? Dan is een huis met wellness faciliteiten echt iets voor jou. Zo breng je Kerst op een bijzondere manier, samen met je vrienden of familie, door. Een groepsaccommodatie met wellness is een luxe waar iedereen van zal genieten. De groepsaccommodaties met wellness in ons aanbod is gevarieerd, zowel qua groepsgroottes als faciliteiten. Je kunt het zo eenvoudig of zo luxe maken als je, of de groep, zelf wilt. Er zijn wellness groepswoningen te huur voor 10 tot 50 personen, veelal inclusief een zwembad – binnen of buiten, een hottub op het terras en een sauna in de woning zelf. Daar droom je toch van? Voor wie het verblijf tijdens Kerst dus bijzonder wil maken, kiest voor een groepsaccommodatie met wellness.