Groepsaccommodaties in Drenthe

Maak je keuze simpeler

Filteren

Groepsaccommodatie huren in Drenthe 

Als je de naam Drenthe hoort, denk je waarschijnlijk aan de uitgestrekte bossen en heidevelden waar je urenlang kunt ronddwalen vanaf je groepsaccommodatie in Drenthe zonder iemand tegen te komen. Maar misschien leg je ook wel meteen de link met de eeuwenoude hunebedden die overal terug te vinden zijn. In Drenthe is veel te ontdekken en de omgeving stroomt over van de mooie natuur. Het Doldersummerveld kleurt in de nazomer helemaal paars, waardoor het lijkt alsof je in Frankrijk op vakantie bent terwijl je in een groot vakantiehuis in Drenthe zit. In het Mantingerveld en het Sleenerzand is het heerlijk wandelen en fietsen. Ook kun je in deze provincie paardrijden om vervolgens lekker uit te rusten op één van de terrasjes in de gezellige dorpjes. Een groepsaccommodatie in Drenthe is een perfecte locatie voor een ontspannen vakantie. Op Groepen.nl vind je meer dan 80 groepsaccomodaties in Drenthe. Je vindt al vanaf 10 personen een groot vakantiehuis in Drenthe. Van vakantieboerderijen tot luxe vakantievilla. Kies maar uit!

Grote vakantiehuizen in Drenthe

Je bent op zoek naar een groot vakantiehuis in Drenthe, maar weet je al waar je groepsaccommodatie aan moet voldoen? Ga je voor een luxe groepsaccommodatie in Drenthe en wil je bijvoorbeeld graag dat er een privé zwembad aanwezig is, of heb je een specifieke voorkeur voor een wellness vakantiehuis? Misschien is het wel een eis dat er Wifi aanwezig moet zijn, of dat er catering mogelijk is. In ons overzicht van groepsaccommodaties in Drenthe kun je eenvoudig je wensen selecteren, zodat alleen de groepsaccommodaties overblijven die voldoen aan de selectie die je gemaakt hebt. 

Overnachten in een kampeerboerderij in Drenthe

In de provincie Drenthe staan ook een aantal boerderijen waar je zeker een unieke ervaring gaat beleven. Niks is lekkerder dan er even tussenuit gaan op het platteland om je hoofd helemaal leeg te maken. Ga je voor een goedkope kampeerboerderij in Drenthe of ga je liever voor een échte boerderij en iets meer luxe, oftewel een vakantieboerderij in Drenthe? Bij Groepen.nl vind je de perfecte boerderij voor je gezelschap. Zo’n groepsaccommodatie heeft natuurlijk genoeg ruimte en slaapkamers voor iedereen en een prettige, uitstekend verzorgde inrichting. Perfect voor je klas, vereniging of ander soort gezelschap waarmee je op pad gaat. Ook is een kampeerboerderij of vakantieboerderij in Drenthe ideaal voor kinderen. Terwijl de kinderen zich vermaken en van alles leren over dieren, het platteland en het boerenleven, kunnen de ouders heerlijk tot rust komen. Geniet samen van het plattelandsleven in je groepsaccommodatie in Drenthe!

Drents Museum
Het Drents Museum, geopend in 1854, is een van de oudste musea van Nederland en hét museum voor Archeologie, Hedendaags Realisme en Kunst 1885-1935. Het beroemde meisje van Yde ligt hier, evenals de 6e-eeuwse muntschat die in het voorjaar van 2014 in Drenthe is gevonden. En wat dacht je van de oudste boot ter wereld? Kortom, hou je van archeologie, dan is dit museum zeker een bezoek waard.

Wildlands Adventure Zoo
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is de opvolger van het bekende Dierenpark Emmen. Op de nieuwe locatie kun je drie verschillende werelden ontdekken met een uiteenlopend klimaat. Jungola is de jungle met veel groen, touwbruggen, een boottocht en olifanten, slingerapen en vlinders. Serenga is de savanne. Ga hier op safari en ontmoet giraffen, leeuwen, bavianen en stokstaartjes. In Nortica is de koude natuur de baas en zwemmen ijsberen en pinguïns rond.

Hunebedcentrum
Het Hunebedcentrum in Borger op de Drentse Hondsrug zet je op het spoor naar de prehistorie. Naar de tijd dat de eerste boeren zich in Drenthe vestigden. Deze boeren bouwden de indrukwekkende stenen grafmonumenten waarvan de restanten nu nog steeds in het Drentse landschap zijn te bewonderen. Er staan er nog 54 en het grootste staat pal naast het centrum.

To top