Een kampeerboerderij huren?

  • Kampeerboerderij voor alle gezelschappen
  • Alles in één overzicht
  • Best beoordeelde kampeerboerderijen

Bij Groepen.nl vind je de perfecte kampeerboerderij voor je gezelschap in Nederland. Met genoeg ruimte en slaapkamers voor iedereen en een prettige, uitstekend verzorgde inrichting. Perfect voor je klas, vereniging of ander soort gezelschap waarmee je op pad gaat. Natuurlijk in de omgeving naar keuze, in welke provincie dan ook. Al je wensen vult je in op deze pagina en daarna zie je meteen de vakantieadressen die aan deze criteria voldoen. Zoek en vind dus nu je ideale kampeerboerderij!

Alleen de beste kampeerboerderijen

Je hebt hier de keuze uit de beste kampeerboerderijen. Deze zijn eerder door veel huurders beoordeeld. Het laagste cijfer dat zij gaven was een 7,5. En dat met ruim 10.000 recensies op deze website! Dat belooft wat voor je verblijf in een van deze kampeerboerderijen. Lees de beoordelingen nu maar eens, zodat je de exacte details kent van de boerderij die je op het oog hebt. Een goed beoordeelde kampeerboerderij is de geschikte plek voor een weekendje weg in een groepsaccommodatie.

Alle kampeerboerderijen van het land

Op zoek naar een kampeerboerderij in Nederland? Er zijn natuurlijk talloze kampeerboerderijen in Nederland in bijvoorbeeld Friesland, Limburg, Drenthe en Zeeland. Niet alleen in iedere provincie, maar ook in vele verschillende dorpen en steden. Waar het eerder nog een hele onderneming was om deze op het internet te vinden en te vergelijken, is dit nu met Groepen.nl een gemakkelijke handeling geworden. Je ziet het hele aanbod in slechts één overzicht. Zo zie je meteen welke kampeerboerderij of vakantieboerderij perfect geschikt is voor je gebruik.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Een goedkope kampeerboerderij

Ben je op zoek naar een goedkope kampeerboerderij? Ook dan kan je zeker terecht bij Groepen.nl! Wij snappen dat het natuurlijk erg leuk en origineel is om te overnachten in een kampeerboerderij, maar het is natuurlijk ook mooi meegenomen wanneer overnachten in een kampeerboerderij goedkoop is. Tussen ons aanbod vind je kampeerboerderijen met verschillende prijsklasses en er is ook zeker een goedkope kampeerboerderij te vinden. Daarnaast verschilt de omgeving natuurlijk ook per kampeerboerderij. Sommige kampeerboerderijen zijn erg rustig gelegen en liggen bijvoorbeeld aan uitgestrekte heidevelden of aan de rand van een bosrijk gebied. Meestal kan je een prachtige wandeltocht maken in de omliggende natuurgebieden van de boerderij, aangezien ze vaak gelegen zijn op een bijzonder plekje.

Een low budget kampeerboerderij is natuurlijk perfect voor bijvoorbeeld een schoolkamp, vriendenweekend, familieweekend of als groepsaccommodatie voor studenten. Vaak zijn de kampeerboerderijen voorzien van een moderne inrichting, een aantal slaapzalen met stapelbedden. In een aantal accommodaties zijn er paardenboxen aanwezig voor het stallen van paarden en sommige kampeerboerderijen hebben een muziekinstallatie of een groot sportveld met voetbalgoals, volleybalnet en een tennistafel. Ook zijn de groepsruimtes vaak erg ruim en gezellig ingericht, perfect dus om samen met je gezelschap even afgezonderd te zijn en tegelijkertijd genieten van de comfort die een kampeerboerderij je kan bieden.

To top