Groepsaccommodaties in Groningen

  • De mooiste groepsaccommodaties in Groningen
  • Voor diverse gezelschappen
  • Gevarieerde natuur & cultuurlandschappen

Maak je keuze simpeler

Filteren

Groepsaccommodatie huren in Groningen?

Er gaat niets boven een groepsaccommodatie in Groningen! Groningen is een ideale vakantieprovincie voor sportieve mensen, cultuurminnaars en voor mensen die van ontspanning houden. Hier geniet je van rust, ruimte én schone lucht. Van wind, water en uitgestrekte landerijen, afgewisseld met lieflijke wierdendorpen, statige boerderijen en eeuwenoude kerken. Vanuit je groepsaccommodatie in Groningen is er dus genoeg te zien! Groningen bevat één van de oudste cultuurlandschappen van Europa en grenst aan een Werelderfgoed van Unesco. De provincie biedt zoveel mooie en gevarieerde natuur dat een dagje Groningen bezoeken bij lange na niet genoeg is tijdens je groepsvakantie. De provincie Groningen bestaat uit zeven regio’s met elk hun eigen karakter, bezienswaardigheden en natuur. En dan is er natuurlijk de stad Groningen, dat bruisende uitgaans- en koopcentrum van het Noorden is een attractie op zich.

Bekijk hieronder een aantal tips voor leuke bezienswaardigheden in deze provincie!

Unieke groepsaccommodatie in Groningen

In ons aanbod vind je verschillende groepsaccommodaties in Groningen. Wat dacht je van een grote vakantiewoning aan het water met kano’s of een groepsaccommodatie met tennisbaan en beachhal voor minimaal 20 personen? Of je nu een groepsaccommodatie in een bosrijke omgeving zoekt of een groepsaccommodatie dichtbij een stad, in ons aanbod vind je alle mogelijkheden die je maar kunt wensen. Ga je voor luxe, dan kun je zelfs kiezen voor een accommodatie met sauna of whirlpool! Zo kun je met de hele groep ultiem ontspannen tijdens je (mini)vakantie in Groningen. En dat is precies waar een familieweekend, reünie of uitje met vrienden om draait, toch? Zoek je dus nog een bijzondere groepsaccommodatie in Groningen, dan heb je in ons aanbod genoeg keuze voor een bijzondere groepsvakantie!

Tips voor bezienswaardigheden in Groningen

Martinitoren
De Martinitoren is hét symbool van de stad Groningen. Na meerdere blikseminslagen heeft de Martinitoren haar huidige vorm gekregen. Door de Tweede Wereldoorlog heeft de toren meerdere kogelgaten opgelopen. Deze zijn nog steeds terug te zien. Voor het meest mooie en indrukwekkende uitzicht over de bruisende stad Groningen heeft het de aanbeveling om deze toren te beklimmen.

Groninger Museum
Een bezoek aan het Groninger Museum is een en al beleving. Het gebouw met internationale allure, de verschillende soorten tentoonstellingen, het restaurant en de winkel met een assortiment van niveau is iets wat je gezien moet hebben.

Fraeylemaborg
Al vroeg in de 13e eeuw werd deze locatie bewoond door de Fraeylema familie. Nu is het een museum geworden waarin het tijdsbeeld te zien is vanaf halverwege de 20e eeuw. Aan het museum zit een aangrenzend park in Engelse landschapsstijl. Met mooi weer is dit een fijne locatie om bijvoorbeeld te picknicken.

To top