Vakantiehuis 14 personen

  • Grootste aanbod groepsaccommodaties
  • Van vakantieboerderij tot luxe villa
  • Grote groepen vanaf 14 personen

Ben je op zoek naar een wat grotere groepsaccommodatie omdat je een paar dagen weg wilt met je familie of vrienden? Boek dan een vakantiehuis of familiehuis voor 14 personen. Zo kun je heerlijk ontspannen of gezellig bijkletsen, maar heb je wel alle ruimte.

Maak je keuze simpeler

Filteren

14 persoons vakantiehuis

Ben je van plan om er even tussenuit te gaan met je vrienden of familie en ben je nog op zoek naar een geschikt vakantiehuis of groepsaccommodatie? Dan heb je al snel een 14-persoons vakantiehuis nodig. Bij Groepen.nl heb je een ruime keuze aan groepsaccommodaties en bij elke accommodatie is het een feest. Met welk gezelschap je ook bent, je vindt bij Groepen.nl altijd een geschikte accommodatie voor bijvoorbeeld een familieweekend, jubileum, reünie, zakelijke bijeenkomst, zomervakantie in eigen land of een andere gelegenheid.

Niets is fijner dan tijd met elkaar door te brengen en samen leuke activiteiten te ondernemen vanuit je vakantiehuis 14 personen Nederland. Onze groepsaccommodaties voor 14 personen liggen veelal middenin de natuur. Geniet in een prachtige omgeving, samen met je vrienden, familie of een ander gezelschap. Welke groepsaccommodatie je ook boekt, je beschikt over alle faciliteiten voor een heerlijk en onbezorgd weekend weg. Een verblijf in onze vakantiehuizen Nederland voor 14 personen zorgen voor de mooiste verhalen bij thuiskomst.

Groepsaccommodatie 14 personen

Een geschikte accommodatie voor 14 personen vinden, is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bekijk ons grote aanbod aan groepsaccommodaties voor 14 personen en geniet van jouw groepsaccommodatie op jouw bestemming. De 14 persoons vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en de omgeving biedt ontzettend veel mogelijkheden voor leuke activiteiten en bezienswaardigheden.

Ben je toch op zoek naar een vakantiehuis of groepsaccommodatie voor meer dan 14 personen? Bekijk dan ook zeker onze vakantiehuizen voor:

Wat kost een vakantiehuis voor 14 personen gemiddeld bij Groepen.nl?

Een verblijf in een vakantiehuis voor 14 personen boek je vanaf € 20,- per persoon per nacht

Hoeveel vakantiehuizen voor 14 personen heeft Groepen.nl?

Groepen.nl biedt 45 vakantiehuizen voor 14 personen aan

In welke landen biedt Groepen.nl vakantiehuizen voor 14 personen aan?

Groepen.nl biedt vakantiehuizen voor 14 personen aan in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Portugal, en Curaçao

To top