Groepsaccommodaties voor 30 personen

Ben je op zoek naar een ideale groepsaccommodatie voor 30 personen? Dan ben je bij Groepen.nl aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan accommodaties die perfect zijn voor groepen van deze grootte. Of je nu een familiereünie, bedrijfsuitje, schoolkamp of vriendenweekend organiseert, bij ons vind je de ideale groepsaccommodatie voor een onvergetelijk verblijf.

Onze groepsaccommodaties voor 30 personen zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken ze over ruime slaapkamers, meerdere badkamers, een volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer. Daarnaast zijn er vaak extra faciliteiten aanwezig zoals een zwembad, sauna, sportveld of speeltuin. Zo hoeft niemand zich te vervelen tijdens het verblijf!

Zoek je groepsaccommodaties voor meerdere personen
35 personen –  40 personen –  50 personen

Of klik hier voor meerdere zoek mogelijkheden.

 

Verfijn je zoekopdracht

Filteren

Weekendje weg met 30 personen

Onze accommodaties zijn gelegen op prachtige locaties in Nederland, België en Duitsland. Zo kun je genieten van een verblijf middenin de natuur, aan de kust of in een gezellige stad. Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor zowel zomer- als winterverblijven. Zo kun je in de zomer genieten van een barbecue in de tuin en in de winter gezellig bij de open haard zitten.

Bij Groepen.nl vinden wij het belangrijk dat je kunt genieten van een zorgeloos verblijf. Daarom staan wij altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te helpen met het vinden van de ideale groepsaccommodatie voor 30 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen!

Wat kost een vakantiehuis voor 30 personen gemiddeld bij Groepen.nl?

Een verblijf in een groot vakantiehuis voor 30 personen boek je vanaf € 17,- per persoon per nacht

Hoeveel vakantiehuizen voor 30 personen heeft Groepen.nl?

Groepen.nl biedt 45 vakantiehuizen voor 30 personen aan

In welke landen biedt Groepen.nl vakantiehuizen voor 30 personen aan?

Groepen.nl biedt vakantiehuizen voor 30 personen aan in Belgie, Nederland en Duitsland

To top