Groepsaccommodaties voor schoolkampen en schoolgroepen

  • Groepsaccommodaties voor schoolkamp
  • Best beoordeelde accommodaties
  • Alles in één overzicht

Een speurtocht in het bos, met zijn allen pannenkoeken eten en daarna je stapelbed opzoeken om vervolgens de hele avond te keten… Het schoolkamp. Kies je voor een actief en avontuurlijk schoolkamp met stapelbedden? of heb je toch liever een luxere accommodatie in een stad? Wij hebben de perfecte groepsaccommodaties voor grote tot kleine groepen die op schoolkamp gaan. Kies voor een passende accommodatie en zorg voor een geweldig kamp.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Schoolkamp locaties

Wat is nou de perfecte locatie voor een schoolkamp. Een grote accommodatie met vele mogelijkheden tot vermaak. Kies bijvoorbeeld voor een accommodatie in de bovenkant van Nederland; Friesland… Een kamp vol watersport en outdoor activiteiten. Of kies toch voor Brabant en geniet van de Brabantse gezelligheid. In Brabant zijn veel natuurgebieden waar educatieve en sportieve activiteiten plaats kunnen vinden. Ga werken aan de teambuilding of loop een stadsspeurtocht door Eindhoven of ‘s-Hertogenbosch. Toch liever een kamp aan zee? Kies dan voor Zeeland. Ga paintballen tijdens een outdoor-dag of ga de zee op tijdens een zeildag. In Zeelandzijn genoeg mogelijkheden voor een geweldig schoolkamp.

Schoolkamp op de Veluwe

De Veluwe is de perfecte plek voor een schoolkamp. De Veluwe is het grootste en wellicht mooiste natuurgebied van Nederland. Midden in de bossen en de weilanden staan grote groepsaccommodaties geschikt voor 40, 60 en tot wel 130 personen. In dit prachtige natuurgebied is genoeg te doen en zullen de kinderen zich niet gaan vervelen. Een vossenjacht in de bossen of een speurtocht tussen de weilanden door. Op de Veluwe zijn talloze activiteiten te doen zoals klimmen in een klimbos, een pretpark bezoeken of zwemmen bij de recreatieplas. Hier zullen de kinderen zich wel vermaken.

Schoolkamp in de Ardennen

Als je op zoek bent naar een avontuurlijk schoolkamp zit je in de Ardennen op de goede plek! In dit prachtige gebied in België stroomt de rivier de Lesse, zijn er vele rotsen en uitgestrekte bossen. Een speurtocht door de bossen of survivallen in de grotten, in de Ardennen zul je je niet snel vervelen. Ga raften over de stromende rivieren of ga de hoogte in bij het klimbos. Door het verschillende landschap zul je je in een totaal andere omgeving begeven dan Nederland, terwijl je in 2 tot 3 uurtjes weer thuis bent. De Ardennen is de perfecte plek voor een onvergetelijk schoolkamp.

To top