1. Veluwe mooiste natuurgebied van Nederland
  2. Vakantiehuizen middenin de natuur
  3. Actieve of ontspannen vakantie op de Veluwe

Groepsaccommodaties op de Veluwe

Dichte bossen, paarse heidevelden, mooie zandverstuivingen en natuurlijk de ‘Big Five’ – de Veluwe is het grootste en wellicht het mooiste natuurgebied van Nederland. Een groepsaccommodatie op de Veluwe is dan ook bijzonder geschikt voor een ontspannen familieweekend, een reünie, een uitje met vrienden of een personeelsuitje. Het aanbod groepshuizen op de Veluwe is dan ook breed met vakantiewoningen voor 8, 12, 40, 60 tot wel 130 personen. 

Waar gaat je voorkeur naar uit? Een mooi vakantiehuis aan het Veluwemeer met privéstrand, een luxe villa op een prachtig landgoed, of een authentieke boerderij of schitterend landhuis nabij de bossen? Je kunt het zo eenvoudig of zo luxe maken als je zelf wilt. Dankzij de variatie aan familiehuizen en groepsverblijven is er op de Veluwe voor elk soort gezelschap een passende groepsaccommodatie te vinden. 

Grote vakantiehuizen op de Veluwe

Grote vakantiehuizen op de Veluwe liggen veelal midden in de natuur. Ze zijn daardoor bijzonder geschikt voor zowel actieve als ontspannen uitjes met familie of vrienden. Er is veel te ondernemen in de directe omgeving van het groepsverblijf. Er liggen honderden kilometers aan wandel- en fietsroutes aan je voeten, maar je kunt ook paardrijden, mountainbiken, natuurexcursies maken en vele sportieve (teambuilding)activiteiten ondernemen. 

De groepsaccommodaties op de Veluwe zijn bovendien vrijwel het hele jaar te boeken. Dit prachtige natuurgebied is elk seizoen werkelijk adembenemend. Een bezoekje aan Nationaal Park de Hoge Veluwe mag dan ook eigenlijk niet ontbreken. De talloze dagattracties op de Veluwe, zoals pretparken, dierentuinen, klimbossen en recreatieplassen, zorgen voor dagen speelplezier en vermaak.  

 
 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.

 
Veilig online betalen metbancontactbanktransfercreditcardidealsofort
 

               

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reserveringssysteem door Booking Experts