Groepsaccommodaties in de natuur

Wat kan het fijn zijn om met je gezin een weekendje weg – of langer – weg te zijn. Weg van de massa en verblijven middenin de natuur. Een vrij gelegen accommodatie middenin de natuur biedt voldoende mogelijkheden. Een accommodatie in de bossen, aan zee of op het platteland. In de natuur kom je helemaal tot rust. In de natuur kun je perfect wandelen en genieten van het prachtige uitzicht🏡🍃 Bekijk hieronder onze accommodaties in de natuur waar het heerlijk is verblijven met jouw gezin, vrienden of familie.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Gezellig samen in het bos. De bossen bieden een perfecte plek voor een weekendje of een nachtje weg. Hier is genoeg te beleven zoals een mooie wandeling of een fietstocht. Geniet van de geur van de natuur en het geluid van de vogels. Ook voor kinderen is hier veel te doen. Bezoek samen een klimbos of organiseer een leuke speurtocht. Tip: in de herfst is het bos één van de mooiste plekken in de natuur om te bezichtigen! De kleuren van de bladeren zijn prachtig.

Voor wie het niet gewend is, is een overnachting op het platteland een bijzondere beleving. Slaap in een mooie schuur en wordt wakker door het geloei van de koeien en het uitzicht over de weilanden. Wist je dat het platteland ideaal is met kinderen? Hier kunnen de kinderen helemaal kind zijn en lekker ravotten. Neem een kijkje bij de dieren en kom helemaal tot rust op het platteland.

To top