Zomervakantie in eigen land

  • Ruime tuin
  • Alle faciliteiten voor jou alleen
  • Veel privacy

In eigen land op vakantie is razend populair op het moment. We kunnen eindelijk weer vooruit kijken en een vakantie in eigen land is een fijne manier om toch lekker weg te zijn deze zomer.

Een zomervakantie kan uitstekend in eigen land. Nederland heeft tal van mooie plekken te bieden, waar nóg mooiere groepsaccommodaties te vinden zijn. Ontdek bijvoorbeeld het meest oostelijke deel van Gelderland; de Achterhoek. Verken het bekende coulisselandschap, de prachtige rivier de IJssel en de Middeleeuwse stadjes. In de Achterhoek kun je samen met je vrienden, collega’s en familie uitstekend fietsen, wandelen, hardlopen, paardrijden, zwemmen en kanovaren. Waar je ook uitermate goed kunt wandelen en fietsen is op de Veluwe; het mooiste natuurgebied van Nederland. Verblijf hier in unieke accommodaties midden in de natuur en ontdek de dichte bossen, paarse heidevelden en schitterende zandverstuivingen waar de Veluwe zo bekend om staat.
Breng je je vakantie liever door aan het water? Dan is een vakantiehuis aan het IJsselmeer, Zeeland of Noord-Holland een absolute aanrader. Een ideale vakantiebestemming voor zowel actievelingen als rustzoekers. Ga naar de stranden om te relaxen of ga er snorkelen, waterfietsen, varen, zeilen of vliegeren. Er valt genoeg te beleven! Een andere tip voor een vakantie aan het water is het grootste waddeneiland Texel. Een dagje wandelen in Nationaal Park Duinen of heerlijk uitwaaien op de prachtige lange stranden. Texel bestaat uit ruim 30 kilometer hagelwit zandstrand. Voor een zon-zee-strand vakantie hoef je niet meer naar het buitenland, maar zit je op Texel op de juiste plek! Een groepsaccommodatie aan het water is altijd een goed idee.

Inspiratie voor een zomervakantie in eigen land

Accommodaties voor 8 personen

Hoe lekker is het om met je gezin een ruimere accommodatie te boeken zodat je alle ruimte hebt? Precies! Onze accommodaties voor 8 persoons accommodaties zijn ideaal voor de zomervakantie. De accommodaties voor 8 personen bevinden zich onder andere in een natuurrijke omgeving. Hier beleef je de mooiste avonturen in een prachtige omgeving met je gezin, familie of een ander gezelschap tijdens de zomervakantie. Je hebt de hele accommodatie voor alleen jouw groep tot je beschikking en in alle rust genieten van een heerlijke vakantie.

Zomervakantie 2024 per regio

Regio Noord
20 juli t/m 1 september 2024
Regio Midden
13 juli t/m 25 augustus 2024
Regio Zuid
6 juli t/m 18 augustus 2024
To top