Groot vakantiehuis & groepsaccommodaties huren aan zee

De wind door je haren, de frisse zeelucht en de zonnestralen op je huid. Een vakantie aan zee is de perfecte vakantie. Ga je met een hele groep op reis? Kies dan uit één van onze grote vakantiehuizen aan zee voor een geweldige vakantie! In ons aanbod vind je een ruim aantal vakantiehuizen waaruit je kunt kiezen. Het ligt er ten eerste natuurlijk aan met welk gezelschap je gaat.

  • Groot vakantiehuis aan zee huren
  • Voor diverse gezelschappen
  • Alles in één overzicht

Zoek je een groepsaccommodatie in Nederland aan zee voor 12, 25 of 30 personen? Groepen.nl heeft zelfs een groepsaccommodatie aan zee dat geschikt is voor 60 personen! Ook als je met een kleinere groep gaat is er keuze genoeg. Daarnaast is de locatie ook erg belangrijk: wil je graag aan de Nederlandse kust zitten? Kies dan voor een vakantiehuis huren in bijvoorbeeld Friesland of Zeeland. Ga je voor een ander land, zoals België of Frankrijk? Ook dan hebben wij een aantal vakantiehuizen aan zee waaruit je kunt kiezen!

 

Grote vakantiehuizen aan zee

Een vakantiehuis aan zee huren in Nederland biedt de mogelijkheid om even alle stress en sleur te vergeten. Ga daarom een mooie, lange strandwandeling maken. Laat de frisse wind door je haren waaien en geniet tegelijkertijd van het mooie uitzicht. Wanneer je meer van fietsen houdt, kun je fietsen op de lange fietspaden langs de duinen. Te koud is het nooit voor een strandwandeling tijdens je vakantie aan zee in Nederland. Kleed je lekker warm aan en ga naar buiten. Na afloop kun je dan een lekkere warme kop chocolademelk met slagroom of een kop thee drinken op de boulevard. Een vakantiewoning aan zee is perfect voor een vakantie met je (klein) kinderen. De Nederlandse kust is namelijk een groot speelterrein voor kinderen. Spelen met de golven van de zee, oud brood meenemen en de meeuwen voeren, of samen de mooiste schelpen en steentjes zoeken. Of wat dacht je van avontuurlijk over de strandpalen lopen, krabbetjes vangen of samen zandkastelen bouwen?

 

Verfijn je zoekopdracht

Filteren

Even uitwaaien tijdens je vakantie aan zee

Een luxe villa of vakantiehuis huren aan zee is voor iedereen genieten. Het maakt niet uit wanneer je gaat, of je nou een weekendje weg gaat of een volle week; een vakantiehuis huren aan zee in Nederland is altijd vermakelijk! Pak je zwemkleding, zonnebrandcrème en handdoeken en vertrek voor een heerlijk dagje aan het strand. Naast op het strand liggen zijn er natuurlijk nog veel meer activiteiten om te ondernemen. Maak een mooie wandel- of fietstocht door de duinen, geniet van een drankje op de boulevard, ga een dagje winkelen of geniet van de stilte in één van onze grote vakantiehuizen aan zee. Tijdens je vakantie zijn er genoeg activiteiten om te ondernemen!

Op Groepen.nl vind je verschillende groepsaccommodaties aan zee met voldoende ruimte en privacy. Met welk gezelschap je ook komt (familie, vrienden, collega’s, etc.), als je via onze website boekt ben je altijd verzekerd van een prettig verblijf. Of je nu komt met een kleine of grote groep; iedereen kan zich na het boeken verheugen op een paar heerlijke dagen in een vakantiehuis aan de kust. Omdat alles in één overzicht staat, zijn de vakantiehuizen aan zee makkelijk met elkaar te vergelijken. Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie aan zee? Je kunt ook selecteren op bijvoorbeeld een zwembad, zodat je tijdens je verblijf de verkoeling op kunt zoeken bij het zwembad. Ook hebben wij groepsaccommodaties met sauna, whirlpool en/of hottub in ons aanbod staan.

To top