Groepsaccommodaties met sauna

  • Ultieme ontspanning in een groepsaccommodatie met sauna
  • Heerlijke wellnessvakantie
  • Voor elk soort gezelschap

Maak je keuze simpeler

Filteren

Een groepsaccommodatie met sauna staat garant voor ultieme ontspanning voor het hele gezelschap. En dat is precies waar een familieweekend, reünie of uitje met vrienden om draait. Puur genieten van de warmte na een wandeling of een inspannende activiteit, zorgen loslaten en je innerlijke batterij weer opladen. Dat is toch luxe? Zoek je een groot vakantiehuis met een Finse of Zweedse sauna, een stoomsauna of een infraroodsauna? In ons aanbod groepsaccommodaties met sauna heb je ruime keuze.

Je vindt in Nederland, België en Duitsland verschillende mooie, grote vakantiehuizen met sauna, en vaak ook een privé whirlpool, een hottub of andere wellnessfaciliteiten die geheel tot jouw beschikking staan. Enkele luxe groepsaccommodaties beschikken zelfs eveneens over een binnenbad of verwarmd buitenzwembad. Overnacht bijvoorbeeld in een prachtig landhuis in Noord-Holland, een authentieke boerderij in Limburg, een riant vakwerkhuis in het bergachtige Sauerland of een monumentale groepswoning in de Ardennen. Een mooie groepsaccommodatie met sauna is de ideale plek voor een heerlijke wellnessvakantie.

Grote vakantiehuizen met sauna

Er zijn grote vakantiehuizen met sauna te vinden voor elk soort gezelschap, van kleine groepen vanaf 10 personen tot grote groepen tot wel 60 personen. De woningen beschikken over aparte slaapkamers, voldoende badkamers, een royale keuken en smaakvol ingerichte leefruimtes. De huizen liggen verspreid door het land op de mooiste plekken; in of dicht bij rustige natuurgebieden of op het platteland. Niet alleen het vakantiehuis en de wellness draagt dus bij aan de ontspanning, ook de natuurrijke omgeving is een weldaad voor lichaam en geest.

De grote vakantiehuizen met sauna zijn ook veelal het hele jaar door te boeken. Zo kun je elk seizoen genieten van een weldadig midweek, weekend of lange vakantie met je gezelschap. Omdat een groep vaak bestaat uit zowel jongeren als ouderen, vind je in het aanbod groepsaccommodaties met sauna ook kindvriendelijke woningen evenals groepshuizen die geschikt zijn voor senioren. Er is werkelijk voor elk wat wils.

To top