Groepsaccommodaties 20 personen

  • Voor groepen vanaf 20 personen
  • Gevarieerde groepsaccommodaties
  • Voor alle soorten groepen

Tijd voor een weekend weg met je groep rond de 20 personen? Geen probleem. Groepen.nl heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen voor grote groepen. Er zijn tal van mogelijkheden om naar toe te gaan. We geven je daarom graag wat tips!

Maak je keuze simpeler

Filteren

20 persoons vakantiehuis aan zee

Niks is fijner dan de lange zandstranden in Nederland. Wie wil er nou ook niet verblijven in een groepsaccommodatie aan zee? Door de lange kustlijnen zijn er volop mogelijkheden. Lekker wandelelen, samen eten in de strandtentjes en met mooi weer een duik nemen in de zee. Is dat niet genieten?

Als je meer een natuurliefhebber bent kun je de Waddeneilanden niet overslaaan. In dit prachtige gebied kun je veel verschillende zeldzame diersoorten spotten. Maar alleen het natuurgebied zelf is al prachtig. Lange wandelingen zit er hier dan ook zeker in.

Weekendje weg met 20 personen

Voor een weekendje weg met een grote groep zijn er tal van mogelijkheden om te verblijven. Of je nu kiest voor een groepaccommodatie voor 20 personen of een groter vakantiehuis voor 40 personen als je van iets meer ruimte houdt; het is altijd genieten.

Niets is fijner dan tijd met elkaar door te brengen en samen leuke activiteiten te ondernemen vanuit je vakantiehuis voor een grote groep in Nederland. De groepshuizen voor 20 personen bevinden zich in een hele diverse omgeving. Hier beleef je de mooiste avonturen met je vrienden tijdens een vriendenweekend, familie of een andere groep. De hele accommodatie is helemaal voor jullie alleen. Is dat niet heerlijk? Een verblijf in onze vakantiehuizen in Nederland voor 20 personen zorgen voor de mooiste tijd voor elkaar momenten.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor meer dan 20 personen? Bekijk dan ook zeker onze vakantiehuizen voor:

Wat kost een vakantiehuis voor 20 personen gemiddeld bij Groepen.nl?

Een verblijf in een vakantiehuis voor 20 personen boek je vanaf € 25,- per persoon per nacht bij Groepen.nl

Hoeveel vakantiehuizen voor 20 personen heeft Groepen.nl?

Groepen.nl biedt 60 vakantiehuizen voor 20 personen aan

In welke landen biedt Groepen.nl vakantiehuizen voor 20 personen aan?

Groepen.nl biedt vakantiehuizen voor 20 personen aan in Belgie, Nederland en Duitsland

To top