Groepsaccommodaties in Utrecht

Een vakantie of weekendweg in een vakantiehuis in Utrecht?

Utrecht is het historische hart van Nederland. Rijk aan kastelen, forten en kerken. Maar er zijn ook unieke landschappen en internationaal bekende festivals. In Utrecht vind je de Utrechtse Heuvelrug waar je volop kunt genieten van de fiets- en wandelroutes over de heuvels. Geniet van het moois dat de provincie Utrecht te bieden heeft tijdens een vakantie of weekendje weg in een vakantiehuis in Utrecht.

Evenementen

In Utrecht worden het hele jaar door evenementen en festivals georganiseerd. Bezoek bijvoorbeeld een muziekfestival, een historisch evenement of een braderie. Geniet van een heerlijk weekendje weg vanuit uw groepsaccommodatie in Utrecht.

De leukste bezienswaardigheden tijdens een vakantie of weekendje weg in Utrecht

Dom van Utrecht
Zonder Domtoren is de skyline van Utrecht niet compleet. De oude Domtoren is de blikvanger van de stad. En met een hoogte van 112 meter en een leeftijd van meer dan zeshonderd jaar is het de hoogste middeleeuwse toren van Nederland. Beklim samen met een gids de 465 traptreden van de toren en geniet van het prachtige uitzicht op de top.

Het SpoorwegmuseumAvontuur is dichterbij dan u denkt. In Het Spoorwegmuseum raast u door de tijd in treinen die u helemaal mag ontdekken. En er zijn nog veel meer spannende avonturen. Zoals De Vuurproef, de prijswinnende 4D-simulator waarin u zelf een trein bestuurt.

Escape Room
Niets is wat het lijkt. Beleef samen met je vrienden, familie of favoriete collega’s een spannend en interactief avontuur. Stap in het MYSTERIUM en verlaat de wereld van nu. Geen tijd te verliezen! Volg de clues, kraak de code’s en verdien je vrijheid. Je hebt maar één uur dus je moet wel snel zijn.  

Maxima Park
Aan de westkant van Utrecht, in het hart van de Leidsche Rijn, neemt het groen het landschap over. Het in 2013 geopende Máximapark is net zo groot als de Utrechtse binnenstad en is een prachtige plek voor een wandeling of een picknick.

Liever ergens anders heen? Bekijk de andere groepsaccommodaties in Nederland

 
Veilig online betalen metbancontactbanktransfercreditcardidealsofort
 

               

Copyright 1993 - 2019 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reserveringssysteem door Booking Experts