Zoek je groepsaccommodaties voor meerdere personen
55 personen -  60 personen 

Of klik hier voor meerdere zoek mogelijkheden.

Groepsaccommodaties voor 50 personen(10)

Groepsaccommodatie Wekerom

Deze groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien geschikt voor 50 personen. Op een unieke locatie aan de rand van "Het Wekeromse Zand" is het goed vertoeven.
Meer

Vakantiehuis Giethoorn

Gelegen aan het Bovenwijde van Giethoorn deze groepsaccommodatie geschikt voor families, scholen en verenigingen heeft een eigen speelweide en boothuis en meerdere aanlegsteigers.
Meer

Groepsaccommodatie Bodegraven

Deze grote groepsaccommodatie heeft een bijzondere sfeer, met aangrenzend een grasveld en uitzicht op de visvijver en camping. De groepsaccommodatie heeft een eigen barbecue. Op hetzelfde terrein ligt de BOD-098.
Meer

Groepsaccommodatie Alphen (Gld)

Landelijk gelegen groepsaccommodatie in het Land van Maas en Waal en is geschikt voor vrienden- en familiegroepen tot en met 48 personen. De inrichting in combinatie met de sport- en spelmogelijkheden maken de accommod...
Meer

Vakantieboerderij Meppen

Meppen, een authentiek Drents dorp met mooie, rietgedekte boerderijen en een Brink met eeuwenoude eikenbomen. Aan de rand van het dorp en nabij het bos ligt de accommodatie. U kunt te voet of op de fiets genieten van de vele natuurgebieden.
Meer

Vakantiehuis Putten

Deze groepsaccommodatie ligt op 400 meter van het bos, midden op de Veluwe. De groepsaccommodatie, is ruim opgezet. Je beschikt over veel ruimte, zowel binnen als buiten. Door de rustige ligging met veel privacy is dit een ide...
Meer

Groepsaccommodatie Schoorl

Deze groepsaccommodatie is gelegen bij een manege en u kijkt uit over de eerste beboste duinenrij van Schoorl. Voor groepen tot 52 personen.
Meer

Groepsaccommodatie Schiphorst

Op de grens van Drenthe en Overijssel, in het dal van het riviertje de Reest, liggen havezaten, herenhuizen en grote boerenhoeves. In de loop der jaren hebben baronnen en landheren deze opstallen verlaten en kreg...
Meer

Vakantievilla La Roche en Ardenne

Deze mooie vakantievilla is in het verleden een hotel geweest, maar is omgebouwd tot groepsaccommodatie. Is prachtig gelegen aan de rand van het bos, maar slechts 5 minuten van lopen van gezellige en authentieke La Roche.
Meer

Groepsaccommodatie Someren

Deze groepsaccommodatie met zwembad, sauna, subtropische tuin, ontspanningszaal, buitenterrassen met barbecue-inrichting en sportveld, ligt midden in een Brabants natuurgebied op slechts 20 km van Eindhoven.
Meer