Zoek je groepsaccommodaties voor meerdere personen
55 personen -  60 personen 

Of klik hier voor meerdere zoek mogelijkheden.

Groepsaccommodaties voor 50 personen(12)

Groepsaccommodatie Aalst

Het directeursgebouw van de vroegerij leerlooierij Schotte werd in 2018 gerenoveerd tot een modern jeugdverblijfcentrum. Het is voornamelijk gericht op jeugd- en sportgroepen en is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Meer

Groepsaccommodatie Beek

Uniek gelegen midden in de oude bossen van het Gelderse Montferland (Achterhoek), bovenop de toppen van het Bergherbos, biedt deze groepsaccommodatie ruimte aan maximaal 53 personen.
Meer

Vakantiehuis Giethoorn

Gelegen aan het Bovenwijde van Giethoorn deze groepsaccommodatie geschikt voor families, scholen en verenigingen heeft een eigen speelweide en boothuis en meerdere aanlegsteigers.
Meer

Vakantieboerderij Meppen

Meppen, een authentiek Drents dorp met mooie, rietgedekte boerderijen en een Brink met eeuwenoude eikenbomen. Aan de rand van het dorp en nabij het bos ligt de accommodatie. U kunt te voet of op de fiets genieten van de vele natuurgebieden.
Meer

Vakantieboerderij Echtenerbrug

Geniet op deze Friese Biologische boerderij van Gert en Crista. Help de boer, bak je eigen pizza, haal verse producten in het boerderijwinkeltje en ontdek de mooie omgeving. Vaar naar de Friese Meeren of geniet van het mooie Sneek, Lemmer of Hindelopen.
Meer

Vakantiehuis Putten

Deze groepsaccommodatie ligt op 400 meter van het bos, midden op de Veluwe. De groepsaccommodatie, is ruim opgezet. Je beschikt over veel ruimte, zowel binnen als buiten. Door de rustige ligging met veel privacy is dit een ide...
Meer

Groepsaccommodatie Schiphorst

Op de grens van Drenthe en Overijssel, in het dal van het riviertje de Reest, liggen havezaten, herenhuizen en grote boerenhoeves. In de loop der jaren hebben baronnen en landheren deze opstallen verlaten en kreg...
Meer

Boerderijvakantie Ermelo

Een groepsaccomodatie waarbij je verblijft in volledig ingerichte tenthuisjes, gelegen in het Gelderse Ermelo. De perfectie uitvalsbasis voor een dagje uit of ontdek wat er op de boerderij te beleven is.
Meer

Vakantieboerderij Ophemert

Een unieke vakantieboerderij waarbij jullie in volledig ingerichte tenthuisjes slapen. Help met het voeren van de kalfjes, kook op houtvuur, speel in de slingerschuur of ontdek de landelijke omgeving van Ophemert.
Meer

Vakantieboerderij Norg

Deze gezellige accommodatie in Norg is perfect voor groepen tot maximaal 52 personen. Er is alle ruimte om bij elkaar te zitten maar ook de nodige ruimte om ergens rustig te kunnen bijkomen. Deze accommodatie hee...
Meer

Vakantievilla La Roche en Ardenne

Deze mooie vakantievilla is in het verleden een hotel geweest, maar is omgebouwd tot groepsaccommodatie. Is prachtig gelegen aan de rand van het bos, maar slechts 5 minuten van lopen van gezellige en authentieke La Roche.
Meer

Groepsaccommodatie Sleen

In deze kleurrijke en vrolijk ingerichte accommodatie kun je in het begin nog wel eens de weg kwijt raken. De 20 slaapkamers zijn her en der verscholen en dat zorgt voor een speels karakter. Sfeervol en natuur en cultuur binnen handbereik.
Meer