Ferienhäuser 100 Personen(8)

Groepsaccommodatie Ellertshaar

Op een fantastische ligging staat deze grote en zeer nette groepsaccommodatie voor groepen van 100 tot 252 personen. Voor scholen en verenigingen is deze accommodatie uitermate geschikt!
Meer

Groepsaccommodatie Oldemarkt

Beleef een onvergetelijk familieweekend in deze compleet ingerichte nieuwe groepsaccommodatie voor 105 personen!
Meer

Groepsaccommodatie Wekerom

Een prachtige locatie met 2 sfeervolle gebouwen die samen plaats bieden voor 130 personen. Direct gelegen aan de rand van het bos "het Wekeromse Zand".
Meer

Vakantieboerderij Alphen

Deze kampeerboerderij in het Brabantse Alphen is geschikt voor groepen van 70 tot 160 personen. Gelegen in een bosrijk gebied in het gastvrije Brabant op 3km afstand van de Belgische grens.
Meer

Vakantieboerderij Helvoirt

Voormalige boerderij aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, verbouwd voor recreatie; met 6 slaapzalen voor 60 tot maximaal 100 personen met een compleet ingerichte keuken om eigen maaltijden te kunnen bereiden
Meer

Groepsaccommodatie Lokeren

Bij deze groepsaccommodatie kun je met z'n allen op kamp tussen de velden en weides en tegelijkertijd genieten van de dieren. Hangbuikzwijntjes, dwerggeiten, quessant schaapjes pony's etc; je knuffelt het hier allemaal!
Meer

Vakantiehuis Heino

Bij Heino vind je een groot en bijzonder leuk park voor kinder- en jeugdgroepen. Het 16 ha. grote terrein bevindt zich in een bosrijke omgeving. Er zijn 24 groepsaccommodaties (huizen van 18-50 personen) beschikbaar. G...
Meer

Groepsaccommodatie Bant

Exclusief is dit bijzondere park af te huren voor je groep tot 150 personen.
Meer