Informatie over prijzen van vakantiehuizen

Waar staan de prijzen vermeld?
Na invulling van de gewenste accommodatie, verblijfsperiode en uw groepsgrootte krijgt u direct een volledig kostenoverzicht voor uw groep te zien. Alle prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Wat is bij de huur inbegrepen en wat niet?
Bij de meeste accommodaties zijn de kosten van een verblijf afhankelijk van de grootte van de groep en de periode waarvoor u reserveert. Vrijwel elke accommodatie gaat uit van een minimum aantal betalende personen. U mag de accommodatie uiteraard met minder personen gebruiken, maar u betaalt  wel voor het aangegeven minimum. Dit geldt ook voor de verblijfsperiode. Wilt u de accommodatie bijvoorbeeld huren voor 1 nacht in een weekend, dan zult u bij vrijwel alle accommodaties toch voor tenminste 2 nachten moeten betalen. (indien u voor 1 nacht kunt boeken dan staat dat nadrukkelijk vermeld).
Let op: tijdens feest- en vakantiedagen gelden veelal afwijkende tarieven.

Aan wie betaal ik de huur?
Nadat uw boeking definitief is geplaatst, heeft u enkel nog contact met de huiseigenaar/beheerder zelf. Van hem/haar ontvangt u rechtstreeks de overeenkomst, evenals de factuur met de betalingstermijnen en verdere informatie over het huis. 
Kort na reservering doet u een eerste aanbetaling (maximaal 50% van de huursom). Het resterende bedrag betaalt u 2 tot 4 weken voor aankomst.

               

 

Copyright 1993 - 2017 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reserveringssysteem door Booking Experts