Groepsaccommodaties in Gelderland

  • De mooiste groepsaccommodaties in Gelderland
  • Ontdek de Veluwe of de Betuwe
  • Keuze uit meer dan 100 accommodaties

Maak je keuze simpeler

Filteren

Groepsaccommodaties in Gelderland

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Gelderland waarin je samen met je familie, vrienden of collega’s wilt verblijven? Of je nu een groepsaccommodatie in Gelderland voor 20 personen zoekt of zelfs een groepsaccommodatie voor 50 personen, bij Groepen.nl vind je altijd een geschikte accommodatie die voldoet aan jouw wensen! Gelderland is dé grootste provincie van Nederland en bestaat uit vier verschillende streken. Jaarlijks trekt Gelderland veel toeristen aan en dat is niet voor niets. Deze provincie is dan ook de nummer één wandel- en fietsprovincie van Nederland. Voor een korte vakantie in eigen land ben je in een groepsaccommodatie in één van de vier Gelderse streken aan het juiste adres!

Ben je op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Gelderland? In het onderstaande aanbod van Groepen.nl vind je een aantal bijzondere accommodaties om jouw groepsvakantie onvergetelijk te maken! Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een groot vakantiehuis met hottub,  een Rijksmonument die uit 1225 stamt, een vakantieboerderij met wellness mogelijkheden of een vakantiehuis met bioscoop.

Bekijk hieronder een aantal tips voor leuke bezienswaardigheden in deze provincie!

Groepsaccommodatie huren in Gelderland?

De ligging van deze provincie maakt al dat je begrijpt dat Gelderland een veelzijdig vakantieaanbod heeft. In het noorden liggen de weidse heidevelden en de uitgestrekte bossen van de Veluwe. De Veluwe is het grootste aaneengesloten bos van Nederland. In deze bossen vind je verschillende groepsaccommodaties en vakantiehuisjes. Geniet van een wandeling door de bossen vanuit je groepsaccommodatie in Gelderland of ga een dagje naar de Veluwse Bron om te ontspannen. De Veluwe gaat haast ongemerkt over in de lange zandstranden van het Veluwemeer. In het zuiden van Gelderland vind je de mooie Betuwe en het uiteraard waterrijke rivierengebied. In het oosten ligt de Achterhoek, een unieke combinatie van natuur en eeuwenoude cultuur. Naast de Veluwe kun je ook een vakantiehuis huren in de Achterhoek. Het meest oostelijke deel van Gelderland. Je vindt hier het bekende coulisselandschap dat begrensd wordt door de prachtige rivier de IJssel. Of je nu van rust of stilte houdt, dan wel van sportieve actie op, in of langs het water: het kan allemaal als je verblijft in een groepsaccommodatie in Gelderland!

Tips voor bezienswaardigheden in Gelderland

Nationaal park de Hoge Veluwe
Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een wereldberoemd natuurpark met ruim 5.400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. In het park leven onder andere edelherten, reeën, moeflons en wilde zwijnen, maar ook vele bedreigde en beschermde soorten, zoals de boommarter.

Airborne museum
Beleef de Slag om Arnhem alsof je er midden in zit. Airborne Museum ‘Hartenstein’ in Oosterbeek brengt je terug naar het jaar 1944. De ondergrondse Airborne Experience is uniek in Europa. Hier sta je in de Arnhemse straten, waar een felle strijd woedt en dwaal je door een oorlogsdecor waar schoten, inslagen, Engelse kreten en Duitse bevelen klinken.

Apenheul
Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar. Met de handige spottips die je onderweg tegenkomt, hoef je er niet één te missen. Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans.

To top