Groepsaccommodaties in Meerveld

Maak je keuze simpeler

Filteren

Meerveld is een klein dorpje in de gemeente Apeldoorn met ongeveer 400 inwoners, grotendeels gelegen aan één hoofdweg met enkele zijwegen. Het dorp wordt grotendeels omringd door uitgestrekte bossen, heidevelden en natuurpark De Hoge Veluwe. Hier kunnen veel fiets- en wandelroutes gemaakt worden in een variërende omgeving, waarbij de gebieden direct om Meerveld minstens zo interessant zijn om te bezoeken als het officiële natuurpark De Hoge Veluwe. Ondanks het kleine inwonersaantal en de weinige huizen, is het gebied horende bij Meerveld groot voor een dorp. Daarnaast is er in de omgeving vooral veel landbouw te vinden.

Meerveld is gelegen nabij Uddel en de N302 (Meervelderweg) en bestaat voor het grootste deel uit het Kroondomein Meervelder Bos. Nabij Meerveld is een legerbasis gevestigd. Het gehucht is te bereiken met het openbaar vervoer. Verder ligt ook Garderen op korte afstand van het bewoonde gebied van Meerveld. Apeldoorn is de dichtstbijzijnde grote stad.

Meerveld biedt enkele winkels zoals een outdoor winkel en een tuincentrum. Maar ook betreft horeca is er voldoende aanbod in de Theetuin De Buxushoeve en in Herberg ’t Vossegat. In de omgeving van Meerveld zijn ook verschillende activiteiten op te zoeken zoals attractiepark Julianatoren, Bospad Putten, Paleis het Loo, Wildpark het Aardhuis en de Apenheul.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

To top