Groepsaccommodaties voor 25 personen

  • Groot aanbod
  • Aan zee mogelijk
  • Weg met een grote groep

Staat er binnenkort een groepsvakantie op de planning en ben je op zoek naar een groepshuis voor 25 personen? Gezellig met de familie, vrienden of sportgroep een weekendje weg? Bij Groepen.nl vind je gegarandeerd jouw perfecte 25 persoons groepsaccommodatie voor een vakantie of weekendje weg. Groepen.nl biedt goedkope groepsaccommodaties voor 25 personen, de goedkoopste groepshuizen vind je al voor enkele honderden euro’s per nacht.

Wil je het liefst niet al te ver rijden met een grote groep? In Nederland zijn er meer dan genoeg groepsaccommodaties te vinden, die voor ieder wat wils bieden. Door heel Nederland heb je keuze uit de mooiste gebieden. Verblijf bijvoorbeeld in Noord-Holland waarbij het strand op loopafstand is, ontdek het bosrijke gebied in Gelderland of maak eindeloze fietstochten door Drenthe.
Deze regio’s zijn maar een paar voorbeelden van waar je bijvoorbeeld kunt verblijven met een grote groep. Ook in Groningen of Limburg is er genoeg keuze. Ontdek de vele natuurgebieden per fiets, te voet of waai lekker uit op het strand en kom daarna lekker tot rust in het groepshuis. Vele groepsaccommodaties beschikken over een sauna, zwembad of jacuzzi.

Verfijn je zoekopdracht

Filteren

Vakantiehuis voor 25 personen

Groepen.nl biedt niet alleen in Nederland groepsaccommodaties aan maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Portugal en Spanje.
Je kunt natuurlijk prima in eigen land blijven, maar het is ook wel leuk om de grens over te gaan en nieuwe cultuur te leren kennen.
Of je nu met de vriendengroep of met de hele familie op vakantie gaat, in al deze landen is er genoeg te doen voor grote groepen. Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in de natuur? Dan is België een echte aanrader. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Groepshuis voor 25 personen

Bij Groepen.nl vindt je veel verschillende soorten groepshuizen. In ons ruime aanbod vindt je altijd een groepsaccommodatie dat op jouw wensen aansluit. In veel groepshuizen zijn huisdieren welkom, hoe fijn als de hond ook mee kan! Waar wacht je nog op? Tijd om een weekendje weg te boeken of om alvast het vriendenweekend te plannen!
Zoek je vakantiehuizen voor meerdere personen
30 personen – 35 personen – 40 personen

Of klik hier voor meerdere zoek mogelijkheden.

To top