Groepsaccommodaties in Zeeland

  • De mooiste groepsaccommodaties in Zeeland
  • Keuze uit 30 groepsaccommodaties
  • Voor groepen tot max. 72 personen

Maak je keuze simpeler

Filteren

Groepsaccommodaties in Zeeland

Een groepsaccommodatie in Zeeland betekent een onvergetelijk verblijf met familie, vrirenden of collega’s. Zeeland heeft de mooiste stranden en de meeste zonuren in Nederland. Wordt wakker met uitzicht op het strand of slenter de hele middag langs de strandpaviljoens. Proef de Zeeuwse mosselen en ervaar zelf hoe de stranden van Zeeland zijn. Dit doe je natuurlijk het beste vanuit je groepsaccommodatie¬†in Zeeland.

Ontdek alle groepsaccommodaties in Zeeland geschikt voor groepen van 10, 20 personen en meer! Combineer jouw verblijf in een vakantiehuis in Zeeland met activiteiten en een bezoek aan de hoofdstuk Middelburg of Vlissingen, Domburg en Zoutelande. Maak heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen. Vanuit jouw groepsaccommodatie Zeeland is er van alles te beleven voor jong en oud.

Groepsaccommodaties aan de kust

Er zijn veel mogelijk om te verblijven in een groepsaccommodatie in Zeeland aan de zee. De stranden die je hier vindt zijn veilig én ook belangrijk: schoon. Je vindt hier diverse soorten stranden: van grote tot kleine stranden. En aan zon kom je hier niets te kort.. want Zeeland is de provincie met de meeste zonuren. Kies daarom van een groepsaccommodatie in Zeeland aan zee en geniet van die extra uurtjes zon!

Neem voor verkoeling een duik in de zee om vervolgens weer op te drogen op je strandbedje tijdens je weekendje weg in een groepsaccommodatie in Zeeland. Is dat niet genieten? Liever erop uit? Bezoek dan de badplaatsen van Zeeland: Domburg, Vlissingen, Cadzand en Renesse.

Een vakantie of weekendweg in een vakantiehuis in Zeeland?

In een vakantiehuis in Zeeland kan je genieten van een verblijf met volop zon, zee en strand. Vanuit je accommodatie kun je lekker wandelen of fietsen naar het strand om daar een frisse neus te halen of te genieten van de zon. Geniet van al het moois dat de provincie Zeeland je te bieden heeft. Natuurlijk is Zeeland vooral strand. De kuststrook is namelijk maar liefst 600 km lang. Trek erop uit in de mooie Zeeuwse natuur en ga ’s avonds een spelletje spelen met je vrienden of gezin in je vakantiehuis in Zeeland.

Zeeuwse specialiteiten

Als je in Zeeland bent, moet je natuurlijk ook even de Zeeuwse keuken proberen. Zeeland beschikt over de heerlijkste Zeeuwse specialiteiten. Bereid deze maaltijden zelf in je vakantiehuis in Zeeland of ga lekker uit eten in één van de vele tentjes aan de kust. Kortom: er zijn volop mogelijkheden in jouw groepsaccommodatie in Zeeland.

De leukste bezienswaardigheden tijdens een vakantie of weekendje weg in Zeeland

Het Arsenaal is een piratenpretpark en zeeaquarium in Vlissingen. Er zijn vele piratenattracties en er is een uitgebreide collectie Noordzeevissen in diverse aquaria. Onlangs is de onderwaterwereld uitgebreid met een tropische zaal.

Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kan je de geschiedenis opnieuw meemaken: Van de watersnood tot en met de bouw van de Deltawerken.

Midden in de bossen, vlak bij zee, ligt Terra Maris: het natuur- en landschapsmuseum van Stichting het Zeeuwse Landschap. Het museum huist in de voormalige oranjerie van kasteel Westhove in natuurgebied De Manteling van Walcheren. Het is een avontuur voor kinderen en biedt een rijkdom aan schoonheid en informatie voor volwassenen.

To top