Samen genieten in een vakantiehuis in Zeeland

Een vakantie of weekendweg in een vakantiehuis in Zeeland?

In een vakantiehuis in Zeeland kan je genieten van een verblijf met volop zon, zee en strand. Vanuit je accommodatie kun je lekker wandelen of fietsen naar het strand om daar een frisse neus te halen of te genieten van de zon. Geniet van al het moois dat de provincie Zeeland je te bieden heeft. Natuurlijk is Zeeland vooral strand. De kuststrook is namelijk maar liefst 600 km lang. Trek erop uit in de mooie Zeeuwse natuur en ga ’s avonds een spelletje spelen met je vrienden of gezin in je vakantiehuis in Zeeland.

Zeeuwse specialiteiten

Als je in Zeeland bent, moet je natuurlijk ook even de Zeeuwse keuken proberen. Zeeland beschikt over de heerlijkste Zeeuwse specialiteiten. Bereid deze maaltijden zelf in je vakantiehuis in Zeeland of ga lekker uit eten in één van de vele tentjes aan de kust. Kortom: er zijn volop mogelijkheden in jouw groepsaccommodatie in Zeeland.

De leukste bezienswaardigheden tijdens een vakantie of weekendje weg in Zeeland

Het Arsenaal
Het Arsenaal is een piratenpretpark en zeeaquarium in Vlissingen. Er zijn vele piratenattracties en er is een uitgebreide collectie Noordzeevissen in diverse aquaria. Onlangs is de onderwaterwereld uitgebreid met een tropische zaal.

Deltapark Neeltje Jans
Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kan je de geschiedenis opnieuw meemaken: Van de watersnood tot en met de bouw van de Deltawerken.

Terra Maris
Midden in de bossen, vlak bij zee, ligt Terra Maris: het natuur- en landschapsmuseum van Stichting het Zeeuwse Landschap. Het museum huist in de voormalige oranjerie van kasteel Westhove in natuurgebied De Manteling van Walcheren. Het is een avontuur voor kinderen en biedt een rijkdom aan schoonheid en informatie voor volwassenen.

Polderhuis West-Kapelle
Polderhuis Westkapelle laat vooral de eeuwige strijd van de Zeeuwen tegen het water zien. Het dijk- en oorlogmuseum heeft een permanente tentoonstelling over de geschiedenis en de gebruiken van het dorp Westkapelle en omgeving. Beklim ook de vuurtoren en bekijk in de ontmoetingsruimtes wisselende exposities van uiteenlopende kunstenaars.

 

               

 

Copyright 1993 - 2017 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reserveringssysteem door Booking Experts