1. Zelf of geheel verzorgd
  2. Sfeervolle vergaderruimte(s)
  3. Voor teambuilding, brainstormsessie, training, workshop
 

Ben je op zoek naar sfeervolle groepsaccommodatie met een vergadermogelijkheden voor een inspirerende en succesvolle teambuilding, brainstorm, vergadering, training of workshop? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ons aanbod vergaderlocaties met een vergader- of trainingsruimte zijn elk uniek, prachtig gelegen en van alle gewenste gemakken voorzien. Dankzij de landelijke en natuurrijke omgeving geniet het gezelschap van veel rust en privacy, maar zijn er ook vele mogelijkheden om eropuit te trekken. 

Er zijn talloze verschillende, mooie vergaderlocaties te vinden in Nederland, België en Duitsland waar je kunt vergaderen én overnachten. Deze locaties bieden ook plek aan 8, 12, 20 tot wel 200 personen. Comfortabele slaapkamers en nette badkamers zorgen voor voldoende privacy. De groepswoning is compleet ingericht en beschikt over alle denkbare faciliteiten, zoals een grote keuken, een sfeervolle woonkamer, een tuin en terras. De vergaderruimte beschikt over voorzieningen zoals uiteraard stoelen en tafels, wifi, verwarming, een keuken met koffie- en theefaciliteiten, en in sommige gevallen ook een beamer en andere toebehoren. 

 

Een greep uit onze vergaderlocaties:

 
 
 
 
 
 
 

Vergaderlocaties met overnachting

Vergaderlocaties met overnachting, in een prachtige omgeving waar een ontspannen sfeer hangt, werken mee aan de effectiviteit van de vergadering of ander soort bijeenkomst. De locaties in ons aanbod bieden allen een huiselijke gezelligheid voor een informeel samenzijn waar creativiteit en inspiratie stroomt. Doordat de meeste vergaderlocaties exclusief voor het gezelschap ter beschikking staat, ondervind je ook geen overlast of afleiding van andere gasten. 

Een vergaderlocatie met overnachting betekent dat er ook ontbeten, geluncht en gedineerd moet worden. De groepsaccommodatie en de vergaderruimte biedt veelal mogelijkheid om zelf te koken. Er is vaak een royale keuken aanwezig met koelkast, kookgelegenheid en -apparatuur, evenals een complete keukeninventaris. Een verblijf op basis van zelfverzorging is dus mogelijk, maar je kunt er ook voor kiezen om je verblijf (deels) te laten cateren. Als je je bijeenkomst wilt aanvullen met (teambuilding)activiteiten, op het terrein of in de directe omgeving, dan is dat in veel gevallen ook te organiseren. 

 
 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.