Vergaderlocaties

  • Zelf of geheel verzorgd
  • Sfeervolle vergaderruimte(s)
  • Voor teambuilding, brainstormsessie, training, workshop

Buitengewoon vergaderen

Ben je op zoek naar een sfeervolle groepsaccommodatie met vergadermogelijkheden voor een inspirerende en succesvolle teambuilding, brainstorm, training of workshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod vergaderlocaties met een vergader- of trainingsruimte zijn elk uniek, prachtig gelegen en van alle gemakken voorzien. Dankzij de vaak landelijke en natuurrijke omgeving geniet jouw gezelschap van veel rust en privacy. Uiteraard zijn er vele mogelijkheden om er op uit te trekken.

Je wilt je vooral “thuis” voelen? Je zoekt een gastvrije locatie voor een seminar, teambuilding, personeelsfeest of incentive? Een locatie midden in de natuur voor je heisessie, training, vergadering of brainstorm? Authentiek, huiselijk en sfeervol ingericht? Wij helpen je graag om uit ons ruime aanbod een selectie te maken die past bij jullie groep.

Bel of mail ons gerust! 

Vragen? Ik ben Dionne en ik help je graag verder!

 

“Al meer dan 15 jaar help ik groepen met het vinden van een passende accommodatie. Door mijn jarenlange kennis en ervaring ken ik alle accommodaties door en door. Ik kijk dan ook graag met je mee naar de ideale accommodatie voor jullie groep. Laat je bericht en wensen achter, dan stuur ik jullie een passend overzicht.” – Dionne

Onze vergaderlocaties:

 

Maak je keuze simpeler

Filteren

250+ vergaderlocaties

Er zijn talloze verschillende, mooie vergaderlocaties te vinden in Nederland, België en Duitsland waar je kunt vergaderen én overnachten. Deze locaties bieden ook plek aan 8, 12, 20 tot wel 200 personen. Comfortabele slaapkamers en nette badkamers zorgen voor voldoende privacy. De groepswoning is compleet ingericht en beschikt over alle denkbare faciliteiten, zoals een grote keuken, een sfeervolle woonkamer, een tuin en terras. De vergaderruimte beschikt over voorzieningen zoals uiteraard stoelen en tafels, wifi, verwarming, een keuken met koffie- en theefaciliteiten, en in sommige gevallen ook een beamer en andere toebehoren.

Authentieke en bijzondere vergaderlocaties

Alle locaties kan je eenvoudig online boeken. De locaties zijn bijzonder, inspirerend en liggen midden in de natuur. Het zijn unieke locaties waar je informeel kunt vergaderen, voor een training, teambuilding, heisessie of brainstorm. Mooie buitenlocaties waar je verzekerd bent van rust en ruimte. Locaties met authenticiteit en karakter. (H)eerlijk eten. Ruimte voor creativiteit en nieuwe inzichten. Sfeervol, huiselijk en groen. Voor een extra vleugje natuurlijke inspiratie. Groot en toch klein, altijd inspirerend Groen en duurzaam, met hart voor het milieu en de eigen leefomgeving. Onverwacht anders. Speciaal voor de zakelijke markt.

Vergaderlocaties met overnachting

Vergaderlocaties met overnachting, in een prachtige omgeving waar een ontspannen sfeer hangt, werken mee aan de effectiviteit van de vergadering of ander soort bijeenkomst. De locaties in ons aanbod bieden allen een huiselijke gezelligheid voor een informeel samenzijn waar creativiteit en inspiratie stroomt. Doordat de meeste vergaderlocaties exclusief voor het gezelschap ter beschikking staat, ondervind je ook geen overlast of afleiding van andere gasten.

Een vergaderlocatie met overnachting betekent dat er ook ontbeten, geluncht en gedineerd moet worden. De groepsaccommodatie en de vergaderruimte biedt veelal mogelijkheid om zelf te koken. Er is vaak een royale keuken aanwezig met koelkast, kookgelegenheid en -apparatuur, evenals een complete keukeninventaris. Een verblijf op basis van zelfverzorging is dus mogelijk, maar je kunt er ook voor kiezen om je verblijf (deels) te laten cateren. Als je je bijeenkomst wilt aanvullen met (teambuilding)activiteiten, op het terrein of in de directe omgeving, dan is dat in veel gevallen ook te organiseren.

To top