Hoe kan ik reserveren?

Hoe kan ik een accommodatie definitief reserveren?

Je kunt direct via onze site een groepsaccommodatie reserveren. Hoe doe je dit? Ga naar de betreffende accommodatie. Klik op “Beschikbaarheid en prijs”, vul de gewenste aankomst- en vertrekdatum en het aantal gasten in. De huursom wordt nu gelijk getoond. Wanneer je op uitleg klikt, zie je een kostenspecificatie. Klik daarna op “Naar boeken” en vul de verdere gegevens in. Hier zijn ook extra’s bij te boeken. Een boeking is direct definitief! Mochten er bijzonderheden zijn, dan word je daarover uiteraard zo spoedig mogelijk geïnformeerd. NB Reisovereenkomsten vormen een uitzondering op de ‘Wet verkoop op afstand’ en komen daardoor niet in aanmerking voor een herroepingsrecht (‘bedenktijd’) van 14 dagen.

Je gaat via onze site direct een verhuurovereenkomst aan. Wij zullen je boeking zo snel mogelijk schriftelijk per email bevestigen en je betaalt meteen 50% van de totale huursom aan.

Per boeking betaal je € 69,- boekingskosten zekerheid & Garantie (m.u.v. ons partneraanbod). In de bevestiging staan de naam en adresgegevens van het huis en de eigenaar/beheerder. De bevestiging, evenals de financiële afwikkeling, wordt door Groepen.nl met je geregeld. Uiteraard kun je na boeking met vragen of andere zaken altijd gebruik blijven maken van onze diensten.

Deze accommodatie is voornamelijk bestemd voor familiegroepen, overige groepen zijn hier “op aanvraag”. Wat wordt hiermee bedoeld? 

​Hiermee bedoelen wij dat de accommodatie wordt verhuurd aan familie- en vriendengroepen met kinderen. Wil je met een andere groep (vereniging, sportgroep, studenten, school etc.) boeken, dan overleggen wij met de desbetreffende eigenaar of zijn accommodatie voor je groep geschikt is. Het kan zijn dat de borg wordt verhoogd of dat de eigenaar eerst contact met je opneemt om zijn huisregels en/of je programma door te spreken. Uiteraard ontvang je – indien dit bij deze accommodatie van toepassing is – zo spoedig mogelijk bericht of je boeking geplaatst is.

Levering en uitvoering:

Groepen.nl treedt op namens de huiseigenaar bij de totstandkoming van huurovereenkomsten van de groepsaccommodaties. Op de relatie tussen opdrachtgever, huiseigenaar en Groepen.nl zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Ook zijn voor jou de algemene voorwaarden van de verhuurder alsmede eventuele verblijfsvoorwaarden van toepassing. De opdracht aan Groepen.nl voor het reserveren van een accommodatie is voor jou als opdrachtgever bindend. De servicekosten en aanbetaling kun je direct na het klikken op ‘Bevestig en ga naar de betaalprovider’ voldoen via o.a. IDEAL. Vanaf dit moment zijn tevens de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Mocht je na definitieve reservering toch genoodzaakt zijn te annuleren, dan zullen wij daarvoor naast annuleringskosten ook de reeds betaalde €69,- voor Zekerheid & Garantie in rekening brengen. Een annulering of wijziging wordt altijd uitgevoerd conform de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld.

Hoe werkt een optie?

Voor alle accommodaties kun je een vrijblijvende optie voor twee dagen aanvragen. Mocht jouw verblijf binnen zes weken gepland zijn, dan verlenen wij geen opties. Voor meer informatie zie tabblad ‘opties’.

Hoe lang van tevoren kan ik boeken?

Hoe lang je van tevoren kunt boeken verschilt per accommodatie. Sommige accommodaties kun je langer dan een jaar van tevoren boeken en andere tot maximaal een jaar.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Wij zorgen ervoor dat je persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Jouw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het gegevensbestand wordt uitsluitend gebruikt voor onze gastenadministratie.

Van wanneer tot wanneer loopt een weekend-, midweek- en weekverblijf?

Per accommodatie vermelden wij de van toepassing zijnde aankomst- en vertrektijden. Tijdens feest- en vakantiedagen gelden vaak afwijkende vertrektijden.

Heb je nog vragen? 

Mocht je vragen hebben of toch liever telefonisch boeken, stuur ons dan een email (info@groepen.nl) of neem even telefonisch contact met ons op: 0487-594641

To top