Groepsaccommodaties in Flevoland

Maak je keuze simpeler

Filteren

Een vakantie of weekendweg in een vakantiehuis in Flevoland?

Flevoland is Nederlands jongste provincie en is geheel omringd door water. Het is ontstaan door drooglegging van de voormalige Zuiderzee met daarin vroeger nog de eilanden Urk en Schokland. Flevoland bestaat uit twee polders: de Noordoostpolder en de Flevopolder. De streek gunt je een perfect verblijf tijdens je weekendje weg in een vakantiehuis in Flevoland en is bijzonder geschikt om goed tot rust te komen. Verheug je alvast op de vele natuurwandelingen en de talrijke wateractiviteiten dat in deze provincie allemaal mogelijk is.

Ben je sportief of eerder op zoek naar een kick? Tijdens je verblijf of weekendje in een groepsaccommodatie in Flevoland, kun je surfen of zeilen op het Eemmeer. Waag je zeker ook eens aan een Via Ferrata klimparcours. De omliggende natuur is uitermate geschikt voor fietstochtjes en wandeltochtjes. Aarzel dus zeker niet om de plaatselijke fauna en flora te ontdekken. Ben je op zoek naar een unieke ervaring? In het bos Hosterwold vind je ongetwijfeld wat je zoekt: je kunt er wandelen tussen de reusachtige populieren, kanovaren, mountainbiken of paddenstoelen plukken.

Aviodrome
Bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome blijft het niet bij kijken alleen. Stap aan boord van een megagrote Boeing 747, de flight simulator en leer morsecode seinen. Kinderen leven zich uit in een van de kinderattracties en leren spelenderwijs hoe bagageafhandeling op een vliegveld in zijn werk gaat.

Walibi Holland
Walibi Holland in Biddinghuizen een leuk attractiepark met diverse achtbanen, een schommelschip en een kartbaan. Stap in Robin Hood de achtbaan en maak een te gekke rit in deze prachtige houten achtbaan. Of ervaar hoe een woeste zee kan zijn en stap in het schommelschip. Bezoek Merlin’s Magic Castle en laat hem zijn toverkunsten vertonen. Stap in de boomstammetjes van de Crazy River en beleef enorm veel waterpret of stap in de El Rio Grande en laat u meevoeren op de rivier. Walibi Holland biedt u een hele dag vermaak en plezier.

Bataviawerf
Heeft u altijd al willen weten hoe het voelt om op een VOC schip te staan? Zet dan koers naar de Bataviawerf in Lelystad. Hier ligt de authentieke reconstructie van het VOC-schip Batavia uit 1628 en wordt er gebouwd aan de replica van het grootste schip uit de 17de eeuw van Michiel de Ruyter: De 7 Provinciën. Ga terug in de tijd en ontdek hoe spannend een bezoekje aan dit enorme schip is.

To top