Word jij onze nieuwe collega?

Groepen.nl is al 30 jaar specialist/bemiddelaar in het aanbieden van de beste, leukste en mooiste groepsaccommodaties in Europa. Met ons enthousiaste team collega’s verzorgen we de accommodaties voor onder meer familieweekenden, teamuitjes, vrienden uitstapjes en trainingskampen.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en we zien je sollicitatie graag binnen komen ⤵️

Voor welke functie ga jij?

Hé jij daar! Ben je op zoek naar een veelzijdige online marketing stage waar je echt uitgedaagd wordt? Dan is dit je nieuwe stageplek! Wij zoeken namelijk vanaf januari 2021 een slimme, leuke, gezellige maar bovenal een gemotiveerde en hardwerkende stagiair(e) voor 5 maanden.

Je komt ons (hele leuke) marketing team versterken met onder andere het opzetten en optimaliseren van een nieuwe website op basis van affiliate marketing. Maar dat is niet het enige, want een online marketing stage bij Groepen.nl kent meerdere aspecten. Je helpt bij het verbeteren van de posities, laat het bezoekersaantal op de website groeien en draagt bij aan het verhogen van de conversies op Groepen.nl.

Op een rijtje:

* Je ondersteunt bij het opzetten van een affiliate website en bijbehorende strategieën welke bijdragen aan de algehele marketingdoelstellingen;
*Je onderhoudt vervolgens intensief contact met de top affiliates;
*Je schrijft de beste en leukste SEO teksten;
*Je selecteert en keurt nieuwe publishers;
*Je ondersteunt bij het uitbreiden en coördineren van (nieuwe) marketingkanalen;
*Je ondersteunt bij het opzetten en uitvoeren van online marketingcampagnes (facebook, Instagram, e-mail, affiliate etc.).

Wat bieden wij?

Je komt te werken in het leukste, informele en ambitieuze team, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en zal op volle kracht mee draaien! Het is mogelijk om één dag per week aan je scriptie of opdracht te werken en uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding.

Wie ben jij?

* Je volgt een relevante HBO of Bachelor studie in de richting van Communicatie;
* Je hebt affiniteit met online marketing, SEA, SEO, data-analytics, social media en personalisatie;
* Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
* Je bent gemotiveerd, communicatief vaardig, creatief en vooral enthousiast;
* Je houdt ervan iets neer te zetten: 'getting things done';
* Je kan overweg met Adobe CC.

Is dat alles? Ja!

Oké, genoeg over de stage. Laten wij onszelf even voorstellen! Groepen.nl is dé specialist in de verhuur van accommodaties voor groepen. De oorsprong van onze organisatie gaat terug tot 1992. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring is Groepen.nl uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van groepsaccommodaties. Onze kenmerken? Persoonlijke aandacht en passie!

Is dit wat voor jou?
Stuur dan je CV en motivatie naar vacatures@groepen.nl en wij laten je zo snel mogelijk wat weten.

Op ons kantoor hebben wij op dit moment ruimte voor een uitdagende stageplek:

Junior Accountmanager m/v

Groepen.nl is ruim 30 jaar specialist/bemiddelaar in het aanbieden van de beste, leukste en mooiste groepsaccommodaties. Al ruim 29 jaar verzorgen we met ons enthousiaste team collega’s de accommodaties voor onder meer familieweekenden, teamuitjes, vrienden uitstapjes en trainingskampen. We leveren graag het beste advies voor het leukste uitje! Naast verkoop advies houden we ons bezig met het werven van nieuwe accommodaties en het onderhouden van onze relaties. Voorts adviseren wij onze verhuurders ook over onder andere de verhuur en financiële mogelijkheden van hun vakantiehuis.

Wij zijn op zoek naar commerciële stagiair (m/v). Iemand met een vlotte babbel, die zijn mannetje (of vrouwtje) staat. Je gaat geen uitdaging uit de weg, bent leergierig en werkt graag aan je contactvaardigheden en verkoopskills. Is dit jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel want wij staan al in de startblokken!

Wat ga jij doen?

* Accountmanagers ondersteunen bij de verhuur
* Verhuurders adviseren
* Het benaderen van potentiële verhuurders en opvolgen van leads
* Bijhouden van het klantregistratiesysteem (Salesforce)
* Bedenken en opzetten van promotie activiteiten
* Vermeldingen van de accommodatie optimaliseren
* Administratieve aanpassingen verwerken

Jij…..

* bent commercieel ingesteld, communicatief sterk, initiatiefrijk, leergierig, flexibel, zelfstandig en verantwoordelijk
* volgt een mbo-opleiding niveau 4 Junior Accountmanager of hbo-opleiding Commerciële Economie /sales richting
* hebt goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Nederlands (Engels en Duits is een pré).

Wat bieden wij?

Je komt te werken in het leukste, informele en ambitieuze team, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en zal op volle kracht mee draaien! Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding.

In verband met uitbreiding van de werkzaamheden op ons service center zijn wij op dit moment op zoek naar een:

Servicemedewerker


Groepen.nl is al 30 jaar dé specialist/bemiddelaar in het aanbieden van de beste, leukste en mooiste groepsaccommodaties. Met ons enthousiaste team collega’s verzorgen we de accommodaties voor onder meer familieweekenden, teamuitjes, vrienden uitstapjes en trainingskampen. Onze service medewerkers bieden ondersteuning en begeleiding bij (niet)standaard boekingen van groepsaccommodaties en is daarbij de schakel tussen Groepen.nl en de consument.  De servicemedewerker is het boegbeeld van onze organisatie en draagt onze kernwaarden dan ook optimaal uit: vrolijk, ongedwongen en informeel. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, commerciële en gemotiveerde servicemedewerker (m/v). Iemand met een vlotte babbel, die zijn mannetje (of vrouwtje) staat. Je gaat geen uitdaging uit de weg, bent gedreven en scoort graag goede resultaten. Is dit jou op het lijf geschreven? 
Reageer dan snel want wij staan al in de startblokken!

Wat ga jij doen?

• Zelfstandig telefonisch te woord staan van consumenten;

 • Het verwerken van boekingsaanvragen en annuleringen in ons geautomatiseerde reserveringssysteem;

 • Beantwoorden van per e-mail binnengekomen (aan)vragen en reserveringen; 

 • Contact met verhuurders voor het maken van kijkafspraken; 

 • Overleg met verhuurders over mogelijke aanvragen en bijbehorende groepssamenstellingen; 

 • Advies geven aan consumenten m.b.t accommodatie keuze; 

 • Zelfstandig opstellen van (afwijkende) offertes; 

 • Andere (administratieve) werkzaamheden ter ondersteuning van o.a de relatiemanagers;

 • Behandelen van binnenkomende klachten.


Jij…..

• Bent accuraat, resultaatgericht, klantvriendelijk, gespreksvaardig, zelfstandig,  flexibel en stressbestendig;

 • Werkt op mbo niveau of hebt een passende ervaring in de vrijetijdssector; 

 • Bent vaardig in het werken met de pc;

 • Beheerst de Nederlands taal. Engelse en Duitse taal is een pré.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in het leuke, informele en ambitieuze team van Groepen.nl, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief! Uiteraard bieden we je een marktconform salaris incl. verplichte opname in het pensioenfonds. Voor meer informatie over de vacature en/of directe sollicitatie kun je contact opnemen met mevrouw Sifra Mooren of mevrouw Claudia Hermens via 0487-593948 of vacatures@groepen.nl