Prettig kennis te maken!

Het CVG (Centrum Voor Groepsaccommodaties), de organisatie achter Groepen.nl, is in januari 1992 opgericht door Josien Ansen-Posthouwer (1961) en Rob Ansen (1964). Tot op de dag van vandaag directeur/ eigenaren. 

Gefundeerd bouwden zij in de loop der jaren het bedrijf op met als kenmerken: Persoonlijke aandacht en passie! Het vaste team -vrijwel iedereen werkt er meer dan 10 jaar- bestaat ondertussen uit 14 echte groepsaccommodatie specialisten. 

Met meer dan 700 accommodaties -van ruim 400 verschillende eigenaren- is het CVG marktleider in het aanbieden van accommodaties voor groepen! Voor de eigenaren van deze accommodaties werven wij actief klanten en die klanten adviseren we bij de keuze van de meest geschikte accommodatie.

Een vriendenclub die een weekje vakantie wil vieren. Een familie die op zoek is naar een geschikte locatie voor een reünie... Scholen die ruimte zoeken voor een werkweek... Bedrijven die ongestoord willen vergaderen of een cursus willen verzorgen... Grote en kleine groepen vinden bij het Centrum voor Groepsaccommodaties precies wat ze zoeken! 

Ondertussen beschikt het CVG over veel kennis op het gebied van het ondernemen in de recreatiesector, veel specifieke kennis op het gebied van groepsaccommodaties en persoonlijke advisering op bedrijfsniveau. Regelmatig zijn wij een klankbord om optimaal te kunnen ondernemen voor eigenaren van een groepsaccommodatie. Ook adviseren wij op het gebied van interieur en inrichting bij verbouwingsplannen of bij eigenaren welke totaal iets anders willen met hun accommodatie. Wij helpen graag!

Team Groepen.nl:

Team Groepennl
 
Veilig online betalen metbancontactbanktransfercreditcardidealsofort
 

               

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reserveringssysteem door Booking Experts