Over ons

Prettig kennis te maken!

Het CVG (Centrum Voor Groepsaccommodaties) is in januari 1992 opgericht door Josien en Rob Ansen, en sinds juli 2019 staat Eugène Westerink aan het roer als directeur. Het bedrijf is opgebouwd op de fundamenten van persoonlijke aandacht en passie, wat tot op de dag van vandaag een belangrijke kernwaarde is.

Ons vaste team, bestaande uit echte groepsaccommodatie specialisten, werkt bijna allemaal al meer dan 10 jaar bij ons. Met meer dan 1300 groepsaccommodaties van ruim 850 verschillende eigenaren zijn wij de marktleider in het aanbieden van accommodaties voor groepen. Wij werven actief klanten voor de eigenaren van deze accommodaties en adviseren klanten bij de keuze van de meest geschikte accommodatie.

Of het nu gaat om een vriendengroep die een weekje vakantie wil vieren, een familie die op zoek is naar een geschikte locatie voor een reünie, scholen die ruimte zoeken voor een werkweek, bedrijven die ongestoord willen vergaderen of een cursus willen verzorgen – bij Groepen.nl vindt elke groep de perfecte accommodatie.

Groepen.nl beschikt over veel kennis op het gebied van ondernemen in de recreatiesector, specifieke kennis over groepsaccommodaties en persoonlijke advisering op bedrijfsniveau. Wij fungeren regelmatig als klankbord voor eigenaren van een groepsaccommodatie en adviseren ook bij verbouwingsplannen en inrichting. Wij helpen graag om het optimale uit een accommodatie te halen.

In januari 2023 heeft Groepen.nl ook het platform VakantieFriesland.com overgenomen en zetten we ons in om verdere ontwikkelingen te realiseren in de nichemarkt van vakantiehuizen in Friesland.

To top