Vakantiehuis huren in Italië

  • Aan het strand
  • In Toscane
  • Tussen bossen en olijfgaarden

Maak je keuze simpeler

Filteren

Vakantiehuis huren in Italië

Italië is een populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders. Het land is makkelijk met auto en vliegtuig te bereiken en een prachtige bestemming. Wil je met je familie of vrienden een weekje of paar dagen weg naar Italië? Niets is zo leuk om dan met het hele gezelschap samen te overnachten in een sfeervolle groepsaccommodatie. Van een woonboerderij in de streek Ancona tot aan een luxe villa in Toscane.

Een vakantiehuis in Italië is de plek om met je vrienden of familie samen te komen en te genieten van het warme klimaat, de mooie natuur en het gezelschap. Kom helemaal tot rust in een totaal andere omgeving dan Nederland. Overnacht in een grote 14-persoons villa met eigen privé zwembad, of zoek de rust op en overnacht in een oude Italiaanse vakantieboerderij op het platteland.

Groepsaccommodaties in Italië

Met een grote groep op vakantie gaan betekent een hele hoop wensen. In Italië is er voor elk gezelschap wel een passende groepsaccommodatie te vinden. Of je nu met 8, 14, 20 of 30 mensen een groepsaccommodatie zoekt, er is genoeg keus. Heb je al een bepaalde streek in gedachten? De mooie historie van Lazio, de wijngaarden van Toscane, neem een duik in het Gardameer of ontdek de oude tradities in Campania. Elke provincie heeft zijn eigen charme, cultuur, tradities en bezienswaardigheden. Waar je ook heen wilt, je kunt altijd wel een groot vakantiehuis huren in Italië.

To top