Zoek je groepsaccommodaties voor meerdere personen
60 personen -  65 personen 

Of klik hier voor meerdere zoek mogelijkheden.

Groepsaccommodaties 55 personen(21)

Groepsaccommodatie Meppel

Dichtbij het centrum van Meppel op loopafstand van het station vind je deze herberg. Deze gemoedelijke herberg biedt plaats aan maximaal 57 personen op basis van logies met ontbijt. Er kunnen meerdere groepen aanwezig zijn.
Meer

Vakantieboerderij Otterlo

Deze kampeerboerderij ligt samen met een minicamping aan de rand van Otterlo. Voor kleinere groepen ook zeer geschikt.
Meer

Vakantiehuis Gasselterboerveen

Landelijk gelegen groepsaccommodatie in het buurtschap Gasselterboerveen. Zeer geschikte locatie voor grote groepen die van koken houden, lekker de ruimte willen en vrijheid!
Meer

Groepsaccommodatie Otterlo

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een prachtige locatie vlakbij het Otterlose bos met uitzicht over de weilanden. Geschikt voor schoolreizen, werkweken, jeugd- en sportkampen, familiereünies en vriendengroepe...
Meer

Vakantieboerderij Giesbeek

Een landelijk gelegen vakantieboerderij annex manege. Het is een gezellige accommodatie voor groepsvakanties en weekeinden. Geschikt voor families, verenigingen, scholen en groepen van 30 tot 55 (max. 60) personen.
Meer

Vakantieboerderij Markelo

Deze groepsaccommodatie in Markelo is een uitstekende groepsaccommodatie voor jong en oud en is geschikt voor 20 tot 60 personen. Ideaal voor scholen, familiereünies en sportkampen!
Meer

Groepsaccommodatie Echt

Modern en duurzame groepsaccommodatie is gelegen in het Midden Limburgse Echt-Susteren op een groene plek aan de rand van het sport- en Leisurepark
Meer

Vakantieboerderij Meerveld

Deze eenvoudige kampeerboerderij is rustig gelegen aan de uitgestrekte heidevelden aan de rand van de bossen, nabij Apeldoorn. Geschikt voor scholen, verenigingen en groepen met paarden. Het Uddelermeer is vlakbi...
Meer

Groepsaccommodatie Groesbeek

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het heuvelachtige, bosrijke gebied van Groesbeek, aan de rand van Nijmegen. Deze prachtige omgeving heeft vele recreatieve mogelijkheden.
Meer

Vakantiehuis Groesbeek

Deze groepsaccommodatie, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Geschikt voor allerlei groepen, welke op zoek zijn naar een luxe accommodatie.
Meer

Groepsaccommodatie Ransdaal

Carreboerderij voor 60 personen met 19 slaapkamers, verscholen tussen de zuid Limburgse heuvels.
Meer

Groepsaccommodatie Blokzijl

Rust, ruimte, privacy en comfort vindt u in deze centraal gelegen groepsaccommodatie.Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn legt u uw hoofd te slapen op boxspring bedde...
Meer

Groepsaccommodatie Groesbeek

Groepsaccommodatie voor groepen tot 60 personen. Deze accommodatie is gelegen aan de rand van Groesbeek en ligt midden tussen de prachtige heuvels en bossen.
Meer

Vakantieboerderij Veenhoop

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in het hart van Friesland? De verbouwde vakantieboerderij is centraal gelegen in Friesland, nabij het nationaal park de Oude Feanen. De ideale locatie om met je familie, vriendengroep of sportvereninging een fantastische tijd te beleven.
Meer

Groepsaccommodatie Wemeldinge

Deze groepsaccommodatie bevindt zich op 50 meter afstand van de Oosterschelde, is ruim opgezet en biedt veel comfort. De accommodatie, gebouwd in een rijksmonumentale hofstede, is omgeven door veel ruimte en bes...
Meer

Groepsaccommodatie Beers

Dichtbij het water van de Kraaijenbergse plassen, vind je deze accommodatie. Je kunt ontdekken, ontspannen, vergaderen en recreëren. Actief aan de slag met zeilboten, kanovaren en vlotten bouwen is mogelijk!
Meer

Vakantievilla Westhem

In alle rust genieten van een riante groepsaccommodatie met geweldige faciliteiten voor maar liefst 60 personen in een adembenemende waterrijke omgeving.
Meer

Groepsaccommodatie Oldemarkt

Beleef een onvergetelijk weekend in deze compleet ingerichte groepsaccommodatie voor 60 personen. Een heel weekend lang voel je je de koning te rijk!
Meer

Vakantiehuis Koudekerke

Eventjes buiten het dorp Koudekerke vindt u deze accommodatie voor 60 personen, bestaande uit zes bungalows en een groepsruimte. Op loopafstand van het zuidstrand van Walcheren. Tussen de steden Vlissingen en Middelburg.
Meer

Groepsaccommodatie Hubermont

Deze groepsaccommodatie is gelegen middenin de natuur van de Ardennen. Binnen enkele minuten voel je je hier ontspannen en thuis. Zeer geschikt voor mensen die willen vergaderen, leren, zich willen ontwikkelen of zich ontspannen en dit volledig in exclusiviteit.
Meer

Vakantieboerderij Bocholtz

Heb je een grote familie, wil je een reünie organiseren of wil je wandelen of fietsen in de Limburgse heuvels? Dan is deze accommodatie voor 60 personen iets voor jullie!
Meer